Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Adnan POLAT sezon sonu Lincoln konusunda ne yapmalı?

Lincoln bu sezon 9 gol 22 asisti nasıl yaptıysa öyle oynayacak. Bunları nasıl görmüyorsunuz? Veya görmek istemiyorsunuz?

Galatasaray taraftarlarına bunu hiç yakıstıramıyorum, tamam yaptıkları disiplinsiz hareketleri bende dogru bulmuyorum ama bu sene verdigi katkıyıda hiçe saymamalısınız.

Lincoln'ün kalitesi konusunda tartışmaya gerek yok,istediği zaman neler yapabileceğini biliyoruz ama sorun şu niye yapmıyor..

Neyse ben yatıyorum yarın sınavım var yoksa sabaha kadar tartışırdık:D

İyi geceler,kendinize iyi bakın;)

Karakter 0 abicim 0 ! Lincoln'den bu safhadan sonra fayda mayda gelmez hiç beklemeyin boşuna.1 gün gol atar 2 hafta yatar.GS futbolcusu böyle olmaz,takımı için savaşır,parasının hakkını sonuna kadar verir,taraftarına layık olmaya çalışır.Lincoln bırakın layık olmayı layık olmaya çalışmadı bile geldiği günden bu yana,takım içi dengeleri alt üst etti,kendisini serbest bırakmayan,en küçük bir uyarıda bulunan herkesle problem yaşadı.Kim bunları inkar edebilir ? Ve kim bunların seneye de gerçekleşmeyeceğinin garantisini verebilir ?

Hele de Houllier,Le Guen,Terim vs. bir T.D gelirse Lincoln mincoln dinlemez atar kapının önüne,Adnan Polat'ın,Adnan Sezgin'in yapamadığını bu adamlar yapar hiç merak etmeyin siz.Hiç mi olmadı,koyar klübeye Bülent Korkmaz gibi,seneye de bu sene olduğu gibi dağınık abuk subuk bir orta sahayla başarılı olmaya çalışırız.O yüzden Lincoln'ün gönderilmesi ve yerine onun ayarında bir oyuncu alınması şart !

Benim görüşüm Lincoln'ün kesinlikle yollanması,5 milyon € ve üstü her teklife açık bırakılması.Yerine ise yine onun tarzında,ama karakter olarak Lincoln'ün tam tersi bir futbolcu almamız en mantıklısı olacaktır.Takımı için herşeyi yapabilecek,sahada terinin son damlasına kadar savaşacak,fedakar ve vefalı bir oyuncu.Çok zor da değildir heralde böyle bir oyuncu bulmak ? Genç olması bizim için en mantıklısı olacaktır,artık geleceğimizi ister istemez düşüneceğiz,Aslantepe'de tamamlanınca inşallah hedeflerimiz ve amaçlarımız çok daha artacaktır,ve yönetimimizin ve yeni T.D'ümüzün buna uygun iç ve dış transferler gerçekleştirmesi gerekir.

Sergen bile bizde oynarken elinden geldiğince mücadele ediyordu.

Lincoln bu sezon 9 gol 22 asisti nasıl yaptıysa öyle oynayacak. Bunları nasıl görmüyorsunuz? Veya görmek istemiyorsunuz?

Galatasaray taraftarlarına bunu hiç yakıstıramıyorum, tamam yaptıkları disiplinsiz hareketleri bende dogru bulmuyorum ama bu sene verdigi katkıyıda hiçe saymamalısınız.

bizi felç eden nokta da senin söylediğin şey

ilk yarı 8 gol 19 asist

ikinci yarı 1gol 1 asist

bunu hangi t.d. veya yönetim veya ne dersen yaratabilir? biri bana açıklasın? ama arkadaş söylemiş zaten ayakta duramazsan hiçbirşey yapamazsın...

Emir Satriani : "Lincoln Hakkında"

--"yuh Emir, Tugay'a, efsane kaptan Bülent'e saygısızlık...."

--"abarttın olayı Emir"

--"kardeşim git işine yahu"

--"ne içtin?"

gibi mesajlar gelecek elbet, bunu bile bile açtım.

Bir sürü insan hala anlamıyor bu adamın değerini, kıymetini... Takım hakkındaki düşünce sistematiğiniz malesef düşman basının yarattığı yalancı gündemlerle bir hayli fena yoğuruluyor.

Lincoln'ın Galatasaray'a gelmesinden önce, neyi vardı bu takımın ?.... Açık konuşun... 2001'den sonra, birşey beklediniz mi takımdan ?... Hayır...

Sizler, bu takımdan ne zaman birşey beklemeye başladınız ?... Dürüst olun...

(TSL'yi kazanmak güzel ama, bir GS taraftarının fazla umrunda olmıyan birşeydir... bizim için takımdan birşey beklemek, Avrupa'da başarı beklemektir..)

Galatasaray'ı eski güçlü günlerine döndüren adam, kayıtsız şartsız Lincoln'dır. Bize güven veren adam Lincoln'dır. Bizi Avrupada kupa almaktan bahsettiren adam, Lincoln'dır.

Ben, her maça giderim. Gidebildiğim kadar da idmana giderim. Lincoln'ın takımın en profesyonel, en disiplinli, en çok çalışan oyuncusu olduğuna, namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. O'nun hakkında yazılan çizilen tüm olumsuzluklar, yalandır. YALAN. İnanmayın...

Tutup, Lincoln'e "yatıyor", "3 milyon €'yu cebe indiriyor", "maç seçiyor" falan demeyin. DEMEYİN çünkü bunlar kalleşliktir. Galatasaray'a zarar vermektir..

Lincoln, elinden gelenin en iyisini herzaman yapmaya çalışmıştır, teknik direktörler, takımın yetersizliği, fizik kondisyon ekibi faktörleri, vs. her ne kadar buna engel olmaya çalışsada...

Lincoln, asla maç seçmez, Lincoln asla karaktersiz diğildir. Lincoln, Galatasaray taraftarına yürekten aşık bir adamdır. Lincoln'ın en sevdiği takım, Atletico Mineiro'yla beraber Galatasaraydır. Lincoln, aldığı 3 milyon €'nun, %80'den fazlasını Brezilya ve Türkiyedeki fakirlere dağıtmaktadır. Buna şahit istiyorsanız, bana özel mesaj atın. (bunu yazıyorum çünkü, sanki para onların cebin çıkıyormuş gibi, O'nun aldığı paraya takmış insanlar var (söz meclisten dışarı) para, Lincoln forması satışlarından çoktan çıktı, arttı bile...) Herşey bir kenara, Lincoln'ın ne kadar karakterli bir insan olduğunu anlatmama gerek yok.

Eğer bana inanmıyorsanız, gidip kendiniz tanışın. Sohbet edin. Samimiyetini kendiniz görün. İdmanda eve giden, evden idmana giden, yıldada birkere ailesini ziyarete giden, maçlarda bize seyir zevki veren tek adama yapılan bu iğrenç saldırılar, midemi bulandırıyor. Birinin, buna dur demesi lazım.

Takım idman yapmazken, tek başına çalışan O'dur... İdman bittikten sonra, spor salonunda fizik konsidyon çalışan O'dur.. Free-kick çalışan O'dur.. Arkadaşlarının morali bozulduğunda, herkese moral veren O'dur... Florya'nın neşe kaynağı o'dur.. Yıllardan sonra tribünleri dolduran O'dur... Brezilyadan idmanlara geç gelmesi durumuna gelince...

Lincoln, ailesini yılda 1 kere görebilen bir insan. Siz kendinizi O'nun yerine koyun... 2 gün geç gelmiş, millet ortalığı yıkıyor, özellikle düşmanımız olan basın..

Burada, çoluk çocuk olarak niteleyeceğim bir takım insanlar, Lincoln'e vurdukça vuruyorlar.. Hadlerini aşan sözler sarfediyorlar.. Banlanmayacak olsalar, nefretlerinden ana avrat küfür edecekler.. Onlara bir çift lafım var, "sizin sorununuz kendinizle"... Zaten mesajlardan anladığım kadarıyla, ne söylediklerini, kendileride bilmiyorlar.. Öyle post sayılarını yükseltmeye çalışıyorlar.. Değerli GSCimbom üyelerini, bu tür provokasyonları ciddiye almamaya davet ediyorum.

Ben, 2 adet büyük futbol forumunda adminlik yapıyorum. Bir tanesi İngiliz, birtanesi gene Avrupa. Orada, Galatasaray dediğiniz zaman, bir Lincoln derler, birde Arda Turan... Nasıl Arsenal deyince, Fabregas derler, aynı o şekilde. Biraz araştırdığınız takdirde göreceğiniz gibi,, Lincoln, Galatasaray ile özdeşleşmiş bir markadır. Takımın gerçek yıldızıdır. Elbet, asla Hagi'nin yerini dolduramaz. Kimse dolduramaz. Ancak, bizim şu andaki yıldızımızdır, güvencemizdir. Ve, henüz, onu gerçek bir hoca ile görmediniz. Ben Lincoln'ı neredeyse 8 yıldır izleyen biriyim. Lincoln'ın Avrupa'nın en benzersiz yeteneği olduğunu her zaman iddia ettim ve bundan asla geri kalmam. Galatasaray'ın Lincoln'den en kısa zamanda ne kadar büyük fayda göreceğinin müjdesini vermek istiyorum. Çünkü, şu anda takıma sistem getirecek gerçek bir hocamız var. Lincoln'ın nelere kadir olduğunu, Allah'ın her birinize göstermesini diliyorum.

Boşuna Mister Galatasaray olmadığını, her birinizin görmesini istiyorum. Mümkün olan en kısa sürede.

Lincoln'ın 2 sene içinde, oynadığı tüm maçlarda ki katkısı... Söze gerek var mı?... Böyle bir adamı, neden korumuyorsunuz ? Neden sahip çıkmıyorsunuz..

Ki herbiriniz biliyorsunuz ki, bu, O'nun potansiyelinin sadece %30'ları....

Bir düşünün, birlikte neler başarabileceğimizi bir düşünün.

Lincoln hakkında, olumsuz düşünen arkadaşlar, bu adam takıma hiçbir zarar vermedi, iddia edilenlerin olumsuzlukların hiçbirini yapmadı. Geçen sene sakatlandı, bu sebepten oynayamadı. Floryada seke seke rehabilitasyona katıldığına, zar zor idman yaptığına ben şahidim. Bu sene, 2. periyoddaki form düşüklüğü, Linderoth'un sahalara dönemeyişi ile aynı sebeptendir. Teknik direktör saçmalıkları, taraftarın haksız tavır alışı, basının kahpeliği, tüm bu olanlara sebeptir...

Ben buradan, Lincoln'e kefil olduğumu açıklamak istiyorum. Bu başlığıda, bu sebepten açma lüzumu gördüm. Rijkaard ile Lincoln'ın gerçek kudretine, gerçek becerilerine tanık olacaksınız. Lincoln, Galatasaray'a geldiği için, Tanrı'ya şükredeceksiniz.

Sizden, GSCimbom olarak, tek bir ricam var... Bu sene, Lincoln'ı destekleyin.. Düşmanların ekmeğine yağ sürmeyin.. Ona, saygı, sevgi ve destek verin. En büyük gücümüzü incitmelerine izin vermeyin.. O bizim simgemizdir. Taraftar olarak ona sahip çıkın, ki biz kazanalım.. Galatasaray kazansın !..

sigcopyd.png

Yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. :happy0025:

Cevap: Lincoln Galatasaray Demektir

Seni mahkemeye vermek gerekir Galatasaray'a yaptığın bu hakaretten ötürü..

Kardeşim görüşleriniz %80 nine katılıyorum..

Tez canlı bır mılletız biz...

Çabuk yıkar gecerız iyi gaza geliriz..

Medyada farkında herşeyın...

Lincoln konusunda Yeteri kadar gaza getirilmiişiz zaten....

Ama yakında saldırlar başlar sanada gardını al derım ben...;)

arkadaşım başlığı değiştir.

kimsenin galatasaraylılığını sorgulamak kimseye düşmez ama galatasarayı tek bir futbolcuya indirgeyecek kadar dar düşünün biri kusura bakma ama zaten galatasaraylı değildir.

1000 senelik bir değerden bahsediyorsun sen.bu vatan için şehitler vermiş bir değer galatasaray.

insan galatasarayın tarihinden utanır bu lafı söylemek için.

lincolnle ilgili kişisel düşüncelerine saygı duyarım ama lincoln galatasaray demektir ne demek?

ne zamandır tek bir futbolcu galatasarayla bir tutulmaya başladı.

metin oktay haricinde kimseye bu laf söylenemez.belki metin oktaya bile.

çıkın artık bu yeni hagi yaratma kompleksinden.

1000 tane lincoln ,tekerlekli sandalye basketbol takımımızda oynayan engelli basketçilerimizden birinin tırnağı olamaz.

Lincoln Galatasaray demektir ha vay be ne büyük bi giriş olmuş.şu cümleyi yazarken ne hissettin acaba.Metin Oktay'ın kemikleri sızlamıştır heralde mezarında.Bu takım için varını yoğunu ortaya koyan insanlar olmuşken şu lincoln efendi için Galatasaray demektir diye başlık açmak 100 yılı aşkın bir kulüp olan Galatasaray'a edilecek en büyük iftiradır.

Lincoln Galatasaray'a gelmeden önce neyi varmış takımın ? 2005-2006 sezonunda bu takımın neyi olduğunu herkes gördü ve ne şartlar altında zorlukları aştığımız herkes biliyor.geçen sezon lincoln varken de (varlığıyla yokluğu birdi) şampiyon oldu bu takım.Son 6 maçın hepsini kazanırken de Lincoln yedek kulübesinde otururken de Galatasaray demekti.

senin ne kadar lincolnsever bir kişi olduğunu forum biliyordur heralde.malum messi'den bile iyi adam demiştin bir kaç zaman önce.isimler gelip geçicidir baki kalan Galatasaray'dır.

son olarak da bu kadar lincoln'ü öven, bu kadar ona güvenen,bu kadar arkasında duran başka bir insan görmedim ben.admin arkadaşlar araştırsın bence bu arkadaşı.kendisi bizzat lincoln olabilir. bu kadar yazdığı yazıları görünce başka bişey gelmedi aklıma.

Lincoln, asla maç seçmez, Lincoln asla karaktersiz diğildir. Lincoln, Galatasaray taraftarına yürekten aşık bir adamdır.

Lincoln çok da güzel maç seçer.

Hamburg maçında bile takımına ihanet eder.

Aldığı paranın % 30 karşılığını vermez.% 100'ünü veremedikten sonra fakirlere dağıtsa kaç yazar?

Lincoln'e verdiğin paranın 4 de 1 ini Tabata'ya ver,şov yapar.

Lİncoln pres yapmaz.

Canı isterse oynar.

2 asist yapar,bu asistler onu 5 hafta götürür.

Geçen yıl bunları yaşadık.

Madem böyle diyosun,yeni sezonda hep beraber göreceğiz onu.Rijkaard ona ne kadar tahammül eder bilemiyorum ama,onun koşmadığını pres yapmadığını düşünürsen,fazla bi miadı olduğunu sanmıyorum bu takımda.

Ayrıca Lincoln Galatasaray değildir.

Artık benim gözümde Lincoln hiçbirşey değildir...

Yıldız diye kakalanan,Brezilya milli takımında 1 kez bile forma giyemeyen bi adamdır...

tek sorunu süreklilik sürekli olsun sadece 1 sezon ozaman ben dahıl eleştiren taraftar susar evet çok iyi bir oyuncu bunu kımse ınkar edemez ama oynamadıktan sonra eleştrıler olur olacaktır geçen ıkı yıla baktıgımızda bu sezon bırınce yarı harıc lincoln top oynamadı

Lincoln bence bu sene Rijkaard la cosar.

Goruslerinin coguna katiliyorum fakat Lincoln un de kesinlikle hatalari var.

Rijkaard bence o kalsin onu ben adam etmesini bilirim der!

O da bu formanin hakkini gecen sezonun ilk yarisinindaki gibi verir.

o başlık lincoln degil arda turan olmalı en azından... lincoln 2 yılda Arda nın yaptıklarının kaçını yaptı ? Lincoln ü bende çok seviyorum ama hiç umdugumuz gibi olmadı frikik ten bir golü var oda sayılmadı başkada yok

Lincoln cok yetenekli bir futbolcu olabilir.Belki Hagi´den sonra gelen en yetenekli futbolcu.

Kabul ediyorum.Oynadigi zaman, izlemesi zevk olan bir futbolcu.

Formda oldugu zamanda Galatasaray´a kattigi artilar cok fazla.

Ama negatif yönleri bu artilari bir cirpida yok ediyor.

1. Devamliligi yok Lincoln´ün. Istikrar sifir. 5 mac iyi 10 mac cok kötü.

2. Cok korkak bir futbolcu.Ikili mücadelelere girmiyor, girse de sansi olmuyor.

3. Genis alan bulacak da sovunu yapacak, 2-3 topuk pasi atacak vs.

4. Kimse Lincoln´e pres yapmayacak sert girmeyecek

5. Herkesten fazla tatil yapacak ve bu haksizlikta direniyor

6. Takimin en fazla kazanan futbolcusu olacak ama cani istemedigi zaman oynamiyorum diyecek.Sakatim diyecek..

7. Yönetim, Teknik Direktör bebekler gibi sacini oksayacak

8. Elestirmeyecek

Böyle olmaz ki...Lincoln´ün kalitesine laf eden bir kisi gösterebilirmisiniz burda?

Hayir.Belki kisa zamanda Galatasaray´da en cok sevilen futbolcu olmusmudur?

Olmustur..Karsiligini vermismidir?Hayir..

Lincoln´ün davranislari takim arkadaslarina saygisizliktir, haksizliktir.Sadece bu yüzden Lincoln´e cok kizmak gerekir.Kim istemez bu yetenekte bir adamin Galatasaray´i sirtlamasini? Ama yeteneklerinden ziyade, kisiligi Galatasaray´a cok zarar vermektedir..

Bunu da herkes görmektedir..Kewell kariyerinde bir adam zamaninda tatilinden döner antremanina katilir, defansta oyna derler cikar aslanlar gibi oynar.

Ya ben Kewell´im, nasil benden böyle bisey istersiniz demez..Baros keza öyle...

Ama Lincoln´e ayricalik taninacakmis?Bunu iyice irdelemek gerekir..

Lincoln´ün yetenegi mi, kisiligi mi?Hangisi agir basiyor?Hangisi daha cok zarar veriyor, fayda getiriyor?

Lincoln fazla abartiliyor bu konnuda 'Lincoln Galatasaray'mis' felan ,yavassss

Adamin 2 sezondur hali ortada iste olmiyorsa olmiyor demek.

Kulubu karsi saygisizlik oliyor lutfen yetkililer basligi degistirsin.

Geri
Üst Alt