Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln Galatasaray Demektir

Renktaş şiddetle o başlığı değiştimeni rica ederim.Lincoln'ün katkıları inkar etmek mümkün değil, gerek Baroş'a attırdığı goller, gerek kendi attığı goller vs. ama o başlık olmamış ya!

Emir baya bir gözükmüyordu,meraklanmaya da başlamıştık. ACaba geri dönüşü nasıl olacak diye? ama anlaşılan forumdaki reklam seviyesini tavan yaptıran bir konuyla daha karşımızda.

Ancak adam düşüncelerini nedenleriyle sıralamış.Cevap verecek olanların da nedenleriyle cevaplamasını tavsiye ederim.

ahahaha.Lincoln Galatasaray demektir ha? Vay anasını,biz elin kaprisli Brezilyalısına bu kadar muhtacız öyle mi ?

Kutluyorum sizi gerçekten,daha ne diyebilirim ki..

Lincoln'ın Galatasaray'a gelmesinden önce, neyi vardı bu takımın ?.... Açık konuşun... 2001'den sonra, birşey beklediniz mi takımdan ?... Hayır...

Lincoln bu takıma gelmeden önce en azından bir ruhu vardı, futbolcular kazanamasa da canla başla oynamayı, en zor anlarında birbirlerine destek olmayı bilirlerdi, şimdiki gibi yerlisi yabancısından, yabancısı da yerlisinden nefret etmezdi!!

Sizler, bu takımdan ne zaman birşey beklemeye başladınız ?... Dürüst olun...

(TSL'yi kazanmak güzel ama, bir GS taraftarının fazla umrunda olmıyan birşeydir... bizim için takımdan birşey beklemek, Avrupa'da başarı beklemektir..)

Sanki burada 10 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanmış takımdan bahsediyorsun. Kurduğun cümleler bile ne kadar cahil olduğunun yegane kanıtı. Gerçek Galatasaraylı, her daim Galatasaray'dan başarı bekler, ama başarısız olsa da sever.. Çünkü biz Galatasaray'ı seviyoruz, senin gibi sadece başarılarını değil!!

Galatasaray'ı eski güçlü günlerine döndüren adam, kayıtsız şartsız Lincoln'dır. Bize güven veren adam Lincoln'dır. Bizi Avrupada kupa almaktan bahsettiren adam, Lincoln'dır.

Galatasaray'ı eski gücüne döndüren adam hiç kimse değildir! Galatasaray'ı Galatasaray yapan ruhtur. O ruh ki, bağrından Metin Oktay'ları, Hakan Şükür'leri, Bülent Korkmaz'ları ve Arda Turan'ları çıkarmıştır.

Ben, her maça giderim. Gidebildiğim kadar da idmana giderim. Lincoln'ın takımın en profesyonel, en disiplinli, en çok çalışan oyuncusu olduğuna, namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. O'nun hakkında yazılan çizilen tüm olumsuzluklar, yalandır. YALAN. İnanmayın...

Bir adamın profesyonel olduğunu antrenmanda izleyip mi karar veriyorsun sen?! Ben henüz yeni sayılabilecek -4 yıllık- bir kongre üyesiyim. Ben bile kendisi ile konuşma imkanı bulduğumda, yüzündeki o sinsiliği, vurdumduymazlığı sezebiliyorum. Ne en çalışkan olmasından bahsediyorsun? Adamın başı ağrısa, serçe parmağı incinse maça çıkmıyor..

Tutup, Lincoln'e "yatıyor", "3 milyon €'yu cebe indiriyor", "maç seçiyor" falan demeyin. DEMEYİN çünkü bunlar kalleşliktir. Galatasaray'a zarar vermektir..

Asıl senin bu yapmaya çalıştığım, başta yüreğini koyarak oynayan - yabancılar da dahil buna- tüm futbolcularımıza ve Galatasaraylılık ruhuna düpedüz İHANETTİR. Haddini bil!

Ben buradan, Lincoln'e kefil olduğumu açıklamak istiyorum. Bu başlığıda, bu sebepten açma lüzumu gördüm. Rijkaard ile Lincoln'ın gerçek kudretine, gerçek becerilerine tanık olacaksınız. Lincoln, Galatasaray'a geldiği için, Tanrı'ya şükredeceksiniz.

Neye dayanarak kefilsin sen Lincoln'e? Somut bir dayanak noktan var mı?

Not: Bu yazının burada bulunması bir çok noktada insanların ne düşündüğünü göstermesi açısından önemlidir, ne ile karşı karşıya olduğumuzu bilin!! Ben burada Galatasaray ve Galatasaraylılık ruhunu sonuna kadar savunmayı kendime görev addediyorum. Yazdıklarım da tamamen bu paraleldedir.

Bilginize.

Bence hicbir futbolcu Galatasaray olamaz, Galatasaray'la esit ya da ondan buyuk degerde olamaz. Herkes gelip gecici, Galatasaray ise kalicidir. Bizleri bir arada tutan, bu takimi desteklememize neden olan sey Galatasaray sevgisidir. Bunu anlamayan ve hatta bunu kullanmaya kalkisan futbolcular (Lincoln) bu takimdan silinip gitmeye mahkumdur.

Lincoln Galatasaraydır, Galatasaray Türkiyedir , o halde Lincoln Türkiyedir.

kusura bakmayın.Emir bey aşıksınız lincolne belli ki.Ben de çok seviyorum lincolnü.

Yapılan sözleşmenin detaylarını biliyor musunuz ? Hani bizim fatih gökşenin de bahsettiği:

'lincoln istemezse Galatasaraydan gönderilemez' şeklinde.Çok doğru bu laf , lincoln öyle bir sözleşmeyle gelmiş ki Galatasaraya atsan atılmaz,satsan satılmaz.

Lincoln Galatasarayı severek,isteyerek gelse böyle bir anlaşma yapmazdı.

Lincoln sadece para için Galatasarayda.

Lincoln iyi futbolcudur ancak Hagi bile Galatasaray demek değildir ki, Lincoln'e ne oluyor?

Başlık;

"Galatasaray Lincoln demektir" değil...

"Lincoln Galatasaray demektir"... Galatasaray'ın, Avrupada ki simgesidir. Bu kadar düşmanca cevaplar beklemiyordum açıkçası. Neyse, ben ve diğer Lincoln'ı savunanlar, basına, sizlere ve herkese karşı O'nun arkasında duracağız. O'nun sizleri utandıracağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Hodri meydan. Hadi bakalım...

Özellikle iğne gibi batan mesajları, kaydettim. İleride tekrar paylaşacağım, kimlerin yazdığınıda kaydetim. Hadi bakalım.

Lincoln Galatasaraydır, Galatasaray Türkiyedir , o halde Lincoln Türkiyedir.

kusura bakmayın.Emir bey aşıksınız lincolne belli ki.Ben de çok seviyorum lincolnü.

Yapılan sözleşmenin detaylarını biliyor musunuz ? Hani bizim fatih gökşenin de bahsettiği:

'lincoln istemezse Galatasaraydan gönderilemez' şeklinde.Çok doğru bu laf , lincoln öyle bir sözleşmeyle gelmiş ki Galatasaraya atsan atılmaz,satsan satılmaz.

Lincoln Galatasarayı severek,isteyerek gelse böyle bir anlaşma yapmazdı.

Lincoln sadece para için Galatasarayda.

Aynen.

Başlık;

"Galatasaray Lincoln demektir" değil...

"Lincoln Galatasaray demektir"... Galatasaray'ın, Avrupada ki simgesidir. Bu kadar düşmanca cevaplar beklemiyordum açıkçası. Neyse, ben ve diğer Lincoln'ı savunanlar, basına, sizlere ve herkese karşı O'nun arkasında duracağız. O'nun sizleri utandıracağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Hodri meydan. Hadi bakalım...

Özellikle iğne gibi batan mesajları, kaydettim. İleride tekrar paylaşacağım, kimlerin yazdığınıda kaydetim. Hadi bakalım.

Açtığın konu başka şeylerle ilgili şimdi söylediklerin başka şeylerle ilgili!

Kardeşim, arkadaşım bak.. Burada kimse Lincoln kötü oyuncudur demedi. Lincoln oynasa 5 maçta 25 gol de atsa bundan sonra nafile. Biz karaktersiz futbolcu sevmeyiz, Galatasaray karaktersiz futbolcu sevmez. İstemez. Lincoln en iyi oyuncumuz da olsa - ki halen değil - gitmesi gerekir.

Kardeşim, arkadaşım bak.. Burada kimse Lincoln kötü oyuncudur demedi. Lincoln oynasa 5 maçta 25 gol de atsa bundan sonra nafile. Biz karaktersiz futbolcu sevmeyiz, Galatasaray karaktersiz futbolcu sevmez. İstemez. Lincoln en iyi oyuncumuz da olsa - ki halen değil - gitmesi gerekir.

Karaktersiz mi?... Basın öyle diyor diye mi ?...

Cevap: Emir Satriani : "Lincoln Galatasaray Demektir"

Başlık revize edilmiştir.

Lincoln kim ki Galatasaray ile bir tutuluyor kimse kusura bakmasın ne içeriği ne de yorumları okudum, çünkü içeriğide, yorumlarda ve bu topicde başlıkla birlikte değerini kaybetti gözümde...Galatasaray adını bu kadar ucuz hale getiriyorsanız yazıklar olsun bu zihniyete...

Hiçbir futbolcu Galatasaray değildir,olmamalıdır.Takımın başarısı tek bir futbolcunun ismine odaklıysa,hiç düşünülmeden o isim gönderilmelidir.

Galatasaray yönetimleri sanki bu zamana kadar karaktersiz kişileri hemen gönderdide Lincoln'ün gitmesini istiyorsunuz.Bu zamana kadar bu olmadı.

Konu tartışılsın mı, kapatalım mı?

Bu mesaja vereceğiniz rep oylarına göre;

+(kapatalım) yada

-(açık kalsın tartışalım)

konuyu kilitleyip kilitlememeye karar vereceğim.

Konu kapatılmasın tabiki de,tartışılsın.İbret-i alemlik sonuçta :)

Böyle bir başlık altında tartışmak Galatasaray ismine ihanettir...

Geri
Üst Alt