ZIT TAMKARŞIT
Sarı Üye
- 2 Aralık 2008
- 165
- 0
- 1.286
Cevap: Lincoln Galatasaray Demektir
Ben bile bu kadar saçmalamamıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lincoln'ın Galatasaray'a gelmesinden önce, neyi vardı bu takımın ?.... Açık konuşun... 2001'den sonra, birşey beklediniz mi takımdan ?... Hayır...
Sizler, bu takımdan ne zaman birşey beklemeye başladınız ?... Dürüst olun...
(TSL'yi kazanmak güzel ama, bir GS taraftarının fazla umrunda olmıyan birşeydir... bizim için takımdan birşey beklemek, Avrupa'da başarı beklemektir..)
Galatasaray'ı eski güçlü günlerine döndüren adam, kayıtsız şartsız Lincoln'dır. Bize güven veren adam Lincoln'dır. Bizi Avrupada kupa almaktan bahsettiren adam, Lincoln'dır.
Ben, her maça giderim. Gidebildiğim kadar da idmana giderim. Lincoln'ın takımın en profesyonel, en disiplinli, en çok çalışan oyuncusu olduğuna, namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. O'nun hakkında yazılan çizilen tüm olumsuzluklar, yalandır. YALAN. İnanmayın...
Tutup, Lincoln'e "yatıyor", "3 milyon €'yu cebe indiriyor", "maç seçiyor" falan demeyin. DEMEYİN çünkü bunlar kalleşliktir. Galatasaray'a zarar vermektir..
Ben buradan, Lincoln'e kefil olduğumu açıklamak istiyorum. Bu başlığıda, bu sebepten açma lüzumu gördüm. Rijkaard ile Lincoln'ın gerçek kudretine, gerçek becerilerine tanık olacaksınız. Lincoln, Galatasaray'a geldiği için, Tanrı'ya şükredeceksiniz.
Lincoln Galatasaraydır, Galatasaray Türkiyedir , o halde Lincoln Türkiyedir.
kusura bakmayın.Emir bey aşıksınız lincolne belli ki.Ben de çok seviyorum lincolnü.
Yapılan sözleşmenin detaylarını biliyor musunuz ? Hani bizim fatih gökşenin de bahsettiği:
'lincoln istemezse Galatasaraydan gönderilemez' şeklinde.Çok doğru bu laf , lincoln öyle bir sözleşmeyle gelmiş ki Galatasaraya atsan atılmaz,satsan satılmaz.
Lincoln Galatasarayı severek,isteyerek gelse böyle bir anlaşma yapmazdı.
Lincoln sadece para için Galatasarayda.
Başlık;
"Galatasaray Lincoln demektir" değil...
"Lincoln Galatasaray demektir"... Galatasaray'ın, Avrupada ki simgesidir. Bu kadar düşmanca cevaplar beklemiyordum açıkçası. Neyse, ben ve diğer Lincoln'ı savunanlar, basına, sizlere ve herkese karşı O'nun arkasında duracağız. O'nun sizleri utandıracağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Hodri meydan. Hadi bakalım...
Özellikle iğne gibi batan mesajları, kaydettim. İleride tekrar paylaşacağım, kimlerin yazdığınıda kaydetim. Hadi bakalım.
Açtığın konu başka şeylerle ilgili şimdi söylediklerin başka şeylerle ilgili!
Kardeşim, arkadaşım bak.. Burada kimse Lincoln kötü oyuncudur demedi. Lincoln oynasa 5 maçta 25 gol de atsa bundan sonra nafile. Biz karaktersiz futbolcu sevmeyiz, Galatasaray karaktersiz futbolcu sevmez. İstemez. Lincoln en iyi oyuncumuz da olsa - ki halen değil - gitmesi gerekir.
Açtığın konu başka şeylerle ilgili şimdi söylediklerin başka şeylerle ilgili!
Kardeşim, arkadaşım bak.. Burada kimse Lincoln kötü oyuncudur demedi. Lincoln oynasa 5 maçta 25 gol de atsa bundan sonra nafile. Biz karaktersiz futbolcu sevmeyiz, Galatasaray karaktersiz futbolcu sevmez. İstemez. Lincoln en iyi oyuncumuz da olsa - ki halen değil - gitmesi gerekir.