Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Emir Satriani : "Lincoln Galatasaray Demektir"

Sezginiz yanlış Emir'i bilen bilir Lincoln'ün bu forumdaki en büyük hayranıdır tamamen halisane, samimi duygularla açtığı bir konudur bu ve kendi fikirleri olduğuna sizi temin ederim.

Anladım, açıklamanız için teşekkür ediyorum ve Emir'in yanlış bir amacı olmadığına inanıyorum.

Fakat halen görüşlerimde bir değişiklik yok. Kendisine katılmıyorum ve sebebini de önceki konularda belirttim.

batu han adlı arkadaşın yazdığı mesajın cumleleri değiştirerek yazmışsın.. Böylelikle kendini bu görüşleri belirttiğini ima etmişsin.. Neyse..

Ortalığı bulandıranlar kim? onuda çözemedim.. Lincolnu cok sevebilirsin.. Fanatiğide olabilirsin eminim lincoln hakkında olumsuz cevap yazanlar bazıları bile lincoln fanatiğidir.. Ama burada önemli olan GALATASARAY dır.. Galatasarayın lehine olan durumlar ne ise onu savunmak gerekir.. Bu konuda lincolnun gitmesi daha hayırlıdır Galatasaray için..

Bende Lincolnu severdim. Hatta iyi bir Lincolnu izlemek isterim.. Ama lincoln ne kadar iyi oynamaya başlasa daha çok şey istiyor.. Şımarıyor bi nevi yada asıl karakteristik ozelliğini ortaya koyuyor(karaktersiz oluşunu:)) ve sonrada bildiğimiz olaylar.. form düşüklüğü uzun sakatlıklar cezalar vs vs

Sen burda bu düşüklüğü hep farklı fonksiyonlara bağlıyosun.. Medya, manager, yönetim, taraftar, hakemler, takım arkadaşları vs vs.

Diyelimki kalla gecen yıl Beşiktaş maçından once hatalıydı.. Hakan Şükür neden küsmeyip yoluna devam etti. Vede kralın da katkısıyla şampiyon olduk.. Orada Lincolnunmu küsmeye daha cok hakkı var yoksa yıllarını takımımıza vermiş kral Hakan Şükrünmü?

Gecen sezon başı Lincoln kampa geç geldi .. Sence neden ? ve herşeye rağmen affedildi.. O konuda hakkını yemeyelim sezon başı gayet iyi oynamıştı:) sonra ne değişti manajermi ? -hayır. yönetimmi? -hayır. taraftarmı?-hayır. medya mı? -hayır..

Medya tabiiki üstüne gidecek.Ayrıca Ligimizde sadece Lincoln un ustune gitmiyolarki. Medyayla etkileniyorsa Lincolnun profesyonelliğinden nasıl şüphe duymassın?

Ama sana gore medyanın gazına gelen bizleriz.. Senin tabirinle medyadan gazllı taraftar lincolnu istemiyor. Tum sezon boyunca süper formda Lincolnu asistleriyle golleriyle görmezden geliyor:)

Ayrıca taraftar pişman olacak diyorsun.. Ben pişman olmaya razıyım.. seneye "ellerim kırılsaydıda Lincoln gitsin" yazmasaydım.. "utanıyorum şimdi lincolnun golleriyle şampiyonluğa sevinmekten" ben razıyım bu duygulara.. Sonuçta GALATASARAY kazanacak.. ama Lincoln kalıpta bu sezondan daha buyuk sorunlar oluşunca sen pişman olursan? yada sen pişman olurmusun bu duruma?

Yine yaptı yapacağını.Madem o kadar iyi oyuncu neden UEFA Kupası'nı alamadık.Bazı maçlarda niye üzücü skorlar aldık.

Niye konuyu kapatmaktan bahsediliyor ?. Özgür platform diğil mi burası ?... Çoluk çocuğun hoşuna gitmedi diye, insanları susturacaksanız forum yürütmenin ne alemi var.

Emir bize de kızma. Sonuçta senin de dediğin kapsamda, özgür platform olmanın gereklerini yaptık ve üyelerimizden görüş bildirilmesini istedik.

Eğer çoğunluk kapatılsın deseydi kapatırdık, bunda büyütecek birşey yok.

Bu tartışma Lincoln 'ün Galatasaray daki yerini hiçbirimiz için iyileştirmiyor yada kötüleştirmiyor. İşin ilginci sonucu da değiştirmiyor. Lincoln Rijkaard isterse takımda kalacak, istemezse satılacak.

Kalırsa bizim can ciğer kuzu sarmamız olacak (taraftarlık borcu ;)) giderse de güle güle diyeceğiz hepsi bu...

Bence lincoln takım arkadaşlarına ihanet eden.. Hiç bir şekilde rakibe baskı yapmayan takımı sadece seyreden ayağına top gelirse oynayan biridir. Galatasaraylıkla alakası olmayan bir oyuncu inşallahda bu sene görmeyiz bu adamı

Kalırsa bizim can ciğer kuzu sarmamız olacak (taraftarlık borcu ;))

Kalırsa eğer; öncelikle takım arkadaşlarının ve Galatasaray taraftarlarının gönlünü iyi futbolla,asil duruşuyla,dürüstlüğüyle alması gerekecek.Ve bunun için de çok çaba göstermesi gerekli.Umarım artık bunun farkındadır kendisi..

Şu adamın Galatasaray taraftarına daha ne yapması lazım..

Saçmalıktan başka birşey değil...

Niye konuyu kapatmaktan bahsediliyor ?. Özgür platform diğil mi burası ?... Çoluk çocuğun hoşuna gitmedi diye, insanları susturacaksanız forum yürütmenin ne alemi var.

Bu başlığa yazılan mesajların %80'i, yazımı okumayan insanlar tarafından yazılmış mesajlar, hakaretler vs.

Birde işi, Galatasaraylılığıma getirdiler... Benim Galatasaray'lılığımı kulüp bilir. Ali Sami Yen bilir... Bana laf atanlar önce maçlara gitsinler...

Lincoln konusuna gelince, ben Galatasaray adını Lincoln'e vermedim. Galatasaray Lincoln'dır demedim. Lincoln Galatasaray'dır dedim. Simgesidir manasında. Nasıl istiyorlarsa öyle anlıyorlar tabi, ortalığı bulandıracaklar ya... Avını kendi avlayan bir aslana 20 sırtlanın saldıması mezvusu... Her neyse...

Ben düşüncelerimi belirttim. Sonuna kadar arkasındayım. Lincoln nefret ederleri, (niye nefret ettiklerini bir anlasam...) yazılarına pişman olacaklar. Ahanda buraya yazıyorum.

Geçen sezonun ilk yarısında, şu an burada O'na hakaret eden insanların yazılarını uğraşıp bulurdum ama gerek yok. Önümüzde yeni bir sezon var. Bakalım kim sözlerine daha sadık. Göreceğiz.

Yazdığın başlığın ne kadar tahrik edici olduğunu bildiğin halde bir de eleştirenlere laf atmışsın,zaten foruma arada bir geliyorsun abuk subuk konular açıyorsun,Lincoln Galatasaray değil asla öyle birşey olmadı ve olmayacak,ama Emir Satriani=Lincoln demektir...(Simgesidir,bayisidir,İstanbulda ki adamıdır manasında)

Bir kere Galatasaray Spor Kulübü çatısı altında forma terletmiş olan herhangi bir oyuncuya forumumuzda ne sövdük, ne akıl almaz hakaretler ettik, ne de astık kestik. Abdullah abi'nin de dediği gibi;

Abdullah TAŞAN' Alıntı:
Kalırsa bizim can ciğer kuzu sarmamız olacak (taraftarlık borcu ) giderse de güle güle diyeceğiz hepsi bu...

@Emir;

Bak güzel kardeşim. Uzun ve orta çaplı bir araştırma yaparak üyelerimizi bilgilendirmeye çalışan bir yazı yazmışsın. Bilgi vermen güzel. Ancak ben yazın veya kulübümüzün oyuncusu olan Cassio de Souza Soares Lincoln ile ilgili kesinlikle bir yorum yapmayacağım. Yorumlamaya çalıştığım şey, şu yazının başlığı ile ilgili. Burada iki tane başlıktan bahsediliyor. İkisinin de yanlış anlaşılma olasılığı yüksek. Lincoln kelimesinin yerine kimse kelimesini getirelim. ''Kimse Galatasaray'' ya da ''Galatasaray kimse'' değildir. Galatasaray kendine has bir kulüptür, bireyler veya kurumlar ancak onun adına kazandırdıklarıyla onu yüceltebilirler. Olayın aslı budur.

Bu arada sayın üyelerimizden ricam; Emrah Oktay'ın açmış olduğu topik dahil olmak üzere Lincoln konusunda hararetli tartışmamaların geçmemesidir.

Sevgiyle kalın, saygılarımla.
Başlık;

"Galatasaray Lincoln demektir" değil...

"Lincoln Galatasaray demektir"... Galatasaray'ın, Avrupada ki simgesidir. Bu kadar düşmanca cevaplar beklemiyordum açıkçası. Neyse, ben ve diğer Lincoln'ı savunanlar, basına, sizlere ve herkese karşı O'nun arkasında duracağız. O'nun sizleri utandıracağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Hodri meydan. Hadi bakalım...

Özellikle iğne gibi batan mesajları, kaydettim. İleride tekrar paylaşacağım, kimlerin yazdığınıda kaydetim. Hadi bakalım.

Lincoln yetenekli,ama fiziği iyi değil...

Lincoln yetenekli,ama istikrarlı değil...

Lincoln yetenekli,ama çok duygusal...

Lincoln yetenekli,ama aldığı paranın hakkını vermiyor...

İşte bu "ama" kelimelerini arttırdığımız sürece Lincoln'ün bir yıldız olamayacağını,yeteneğin ise bir yere kadar geldiğini görüyoruz...

Lincoln yetenekli,ama fiziği iyi değil...

Lincoln yetenekli,ama istikrarlı değil...

Lincoln yetenekli,ama çok duygusal...

Lincoln yetenekli,ama aldığı paranın hakkını vermiyor...

İşte bu "ama" kelimelerini arttırdığımız sürece Lincoln'ün bir yıldız olamayacağını,yeteneğin ise bir yere kadar geldiğini görüyoruz...

Çok duygusal falan değil hocam bana kalırsa.Galatasaray taraftarının iyi niyetini 2 senedir kullanan,karaktersiz bir Brezilyalı'dan başkası değil.Lincoln karakteri sağlam,sadece takımını düşünen,kendini düşünmekten biraz uzak olan,bir Kaka,bir Messi gibi olabilseydi,en az onların aldığı paraları alır,en az onların oynadığı takımlarda forma giyerdi.Yetenek var ama karaktersizliği,istikrarsızlığıyla;takımdaki arkadaşları,hocası,yöneticisi tarafından hep soğuk biri olarak görülüyor,değer verilmiyor ve verilmiyecek de..;)

Ha birde bu var,Lincoln gönderilmedi diyelim,o zaman yine desteğimizi veririz ona o ayrı konu.Ama en azından bir mücadele,bir azim içinde olması gerek.Bu takımda mücadele etmeyen,ruhunu sahaya yansıtmayan oyuncunun işi ne ? :rolleyes:

Değil Lincoln; Metin Oktay, Gündüz Kılıç bile Galatasaray için çalışmış isimlerdir. Galatasaray teamüllerinde öce kulüp sonra başkan sonra diğerleri gelir. İyi -kötü-süper -başarılı başarısız muhabbetine hiç girmeden diyorum bunu.

Ancak dış mihraklarında çok fazla oyununa geldiğimizi de düşünüyorum.Medya ve onun reklam verenleri kusura bakmayın ama çok büyük oran da suyun karşı yakasının holiganları. Ve Galatasaray için iyi, güzel ve mantıklı birşey yazacaklarını hiç sanmıyorum. Güzel birşey yazsalar bile Allah bilir hangi daha iyi şeyi örtmek içindir diye 5 kere düşünmek gerekir.

Saygılar.

Lincoln Galatasaray'dır demek büyük bir saygısızlık ve haddini bilmezlik örneğidir. Lincoln Galatasaray değildir. Lincoln Türkiye dir. Hatta dünyadır ,samanyoludur ,evrendir,nirvanadır.

Şaka bir yana bu başlık sakın kaldırılmasın ya da değştirilmesin ibret-i alem olsun diye kalsın bu başlık bu şekliyle, aynen bu şekilde.

Bence Emir arkadaşımız gece yatmadan önce birşey atayım ortaya da sabaha kadar tartışsınlar diye açmış bu başlığı. Hatta bilgisayarı kapatırken kıs kıs güldüğünü bile tahmin ediyorum. Kaynak yok öyle hissettim:)

Arkadaş ben bu adamın adını duyunca tüm biyolojim değişiyo. İstemiyorum bu adamı. Bu adam gerçekten karakterden yoksun bir adam. (Mod tarafından silindi) Çünkü kulüpten tomarla para alıp dalga geçer gibi oynamamakta, antremanlarda sorunlar yaratmaktadır. Bu artık kangrene dönmektedir. Kangrene dönmeden kesip koparmak lazım.

Lincoln kadar taş düşsün kafanıza.. Adam tatilini yapıyor, siz birbirinizle tartışıyorsunuz.

Abartmamak lazım diye düşünüyorum. Yazının amacı ve başlığı tamamen ilgi çekmek. Yorum yazıp amaca hizmet etmek istemezdim ama helal olsun Emir kardeşim amacına ulaşmış. Bir kutlama mesajı yazmak zorunda hissettim.

Lincoln Galatasaray'dır demek büyük bir saygısızlık ve haddini bilmezlik örneğidir. Lincoln Galatasaray değildir. Lincoln Türkiye dir. Hatta dünyadır ,samanyoludur ,evrendir,nirvanadır.

Şaka bir yana bu başlık sakın kaldırılmasın ya da değştirilmesin ibret-i alem olsun diye kalsın bu başlık bu şekliyle, aynen bu şekilde.

Bence Emir arkadaşımız gece yatmadan önce birşey atayım ortaya da sabaha kadar tartışsınlar diye açmış bu başlığı. Hatta bilgisayarı kapatırken kıs kıs güldüğünü bile tahmin ediyorum. Kaynak yok öyle hissettim:)

Aynen.:)

Geri
Üst Alt