Cevap: Emir Satriani : "Lincoln Galatasaray Demektir"
batu han adlı arkadaşın yazdığı mesajın cumleleri değiştirerek yazmışsın.. Böylelikle kendini bu görüşleri belirttiğini ima etmişsin.. Neyse..
Ortalığı bulandıranlar kim? onuda çözemedim.. Lincolnu cok sevebilirsin.. Fanatiğide olabilirsin eminim lincoln hakkında olumsuz cevap yazanlar bazıları bile lincoln fanatiğidir.. Ama burada önemli olan GALATASARAY dır.. Galatasarayın lehine olan durumlar ne ise onu savunmak gerekir.. Bu konuda lincolnun gitmesi daha hayırlıdır Galatasaray için..
Bende Lincolnu severdim. Hatta iyi bir Lincolnu izlemek isterim.. Ama lincoln ne kadar iyi oynamaya başlasa daha çok şey istiyor.. Şımarıyor bi nevi yada asıl karakteristik ozelliğini ortaya koyuyor(karaktersiz oluşunu

) ve sonrada bildiğimiz olaylar.. form düşüklüğü uzun sakatlıklar cezalar vs vs
Sen burda bu düşüklüğü hep farklı fonksiyonlara bağlıyosun.. Medya, manager, yönetim, taraftar, hakemler, takım arkadaşları vs vs.
Diyelimki kalla gecen yıl Beşiktaş maçından once hatalıydı.. Hakan Şükür neden küsmeyip yoluna devam etti. Vede kralın da katkısıyla şampiyon olduk.. Orada Lincolnunmu küsmeye daha cok hakkı var yoksa yıllarını takımımıza vermiş kral Hakan Şükrünmü?
Gecen sezon başı Lincoln kampa geç geldi .. Sence neden ? ve herşeye rağmen affedildi.. O konuda hakkını yemeyelim sezon başı gayet iyi oynamıştı

sonra ne değişti manajermi ? -hayır. yönetimmi? -hayır. taraftarmı?-hayır. medya mı? -hayır..
Medya tabiiki üstüne gidecek.Ayrıca Ligimizde sadece Lincoln un ustune gitmiyolarki. Medyayla etkileniyorsa Lincolnun profesyonelliğinden nasıl şüphe duymassın?
Ama sana gore medyanın gazına gelen bizleriz.. Senin tabirinle medyadan gazllı taraftar lincolnu istemiyor. Tum sezon boyunca süper formda Lincolnu asistleriyle golleriyle görmezden geliyor
Ayrıca taraftar pişman olacak diyorsun.. Ben pişman olmaya razıyım.. seneye "ellerim kırılsaydıda Lincoln gitsin" yazmasaydım.. "utanıyorum şimdi lincolnun golleriyle şampiyonluğa sevinmekten" ben razıyım bu duygulara.. Sonuçta GALATASARAY kazanacak.. ama Lincoln kalıpta bu sezondan daha buyuk sorunlar oluşunca sen pişman olursan? yada sen pişman olurmusun bu duruma?