Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln satıldı (mı) ?

Saçmalığa bak.Wolfsburg Lincoln'ü alacakmış.Her haberleri yalan dolan bunların.Wolfsburg Lincoln'e gerek duymaz.Misimovic gibi bir oyun kurucuları var zaten.Çok da iyi bir performans gösterdi bu yıl.Toplamda 16 gol atmış, 34 asist yapmış.Bu adamlar ne akla hizmet Lincoln'ü alacaklarmış?

bayern misimovici alıormuş... hem ribery giderse %100 bayerne gidecek...

arkadaşlar konu dışı olcak ama bende lincoln ün forması var.baskıyı çıkarabilme şansımız varmı acaba:ka10:

renktaş güzel fikir ama sonuçta bu takımın formasını giymiş.fenere çakmış.ne kadar ruhsuzda olsa futboluyla zevk aldığımız oyncuydu.böyle şansımız varmı.baskıyı çıkarmak gibi.keşke baros yazdırsaydım ya

Çıkar ya formaya zarar vermeden bi yol bulunur.Formamız kutsal dikkat et.

5 milyon avrodan 1 kuruş aşağıya hiç bir klübe verilmemesi lazım. Bahsettiğimiz adam Cassio Lincoln. Şu an bu sorunları başka takımda yaşıyo olsa verelim 7 milyon avro biz adam ederiz onu çok iyi futbolcu derdik.

Gerçekten Lincoln Nuri takası üzerine 1-2 vermeye bile razı olabiliriz aslında.Çokta iyi olur Xavi olamaz ama onun tarzında oynatabiliriz.Fizikte kazandımı güç dayanıklılık olarak tamamdır:)

bahsettiğimiz adam lincolnmuş.kimdir lincoln.2 yıldır ne oynamış,takıma katkısı ne,adam koca galatasarayla oyuncak gibi oynuyo.yeterki gitsin.ayrıca taraftar sevgiyi hakedene vermeli.lincolnu şımartan en başta bizler yani taraftarlardır.

İnşallah satılmıştır.Sabır taşı çatladı.

renktaşlar.biz çok abarttık bu adamı.çok şey bekledik.ilk geldiğinde 2 hareketler yaptı tamam dedik.şahsen ben o hareketlerini izlemek için kahveye giderdim.ama biz şunu unuttuk.bu adam schalke'de çokmu farklıydı.attığı gol belliydi.davranışlarıda böyleydi.he schalke'de daha iyi oynuyodu.o da arkadaşları vardı.onlara gol attırayım diye tepiniyodu:ka23:

renktaşlar.biz çok abarttık bu adamı.çok şey bekledik.ilk geldiğinde 2 hareketler yaptı tamam dedik.şahsen ben o hareketlerini izlemek için kahveye giderdim.ama biz şunu unuttuk.bu adam shalckede çokmu farklıydı.attığı gol belliydi.davranışlarıda böyleydi.he shalckede daha iyi oynuyodu.o da arkadaşları vardı.onlara gol attırayım diye tepiniyodu:ka23:

Yorumlarına katılıyorum ama schalke yazmana çok güldüm:):)

Evet Lincoln konusunda biz taraftarlarında çok suçu var ne yazık ki,adam her haltı yedi sonra bi maçta bikaç hareket yaptı,bikaç asist yaptı hemen I love you Lincoln,çok yanlıştı bence..

Geri
Üst Alt