Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln 'de Zenit 'e mi gidiyor?

Şu sezon için bir sakinleşin kimseyi asıp kesmeyin de, seneye Bülent Korkmaz'ın kuracağı kendi takımı iş yapacaktır.

Cevap: Şok Lincoln İstanbuldan Ayrıldı!

Lincoln maçlarda sorumluluk almaktan kaçıyor :mad: gözleriniz kör mü nerenizle izliyorsunuz adamı adam resmen arkadan bıçaklıyor bizi,sahada gezinip duruyor,bu formsuzlukla alakalı degil,bu fizik gücü ile alakalı degil adam resmen ihanet ediyor :mad:

Maçlarda?

1-Hamburg

Başka,devamını sen getir.

Cevap: Lincoln ülkesine gitti !

Lincolnü ben ilk geldiginde büyütmedim Lincoln hayranlari büyüttü cogunuz Lincolnü daha önce hic seyretmedigi icin böyle konusuyorsunuz.. Lincolnü bilenler böyle konusmaz.. Suc yönetimde Galatasarayin istedigi gibi 10 numara alsalardi keske ama para mi var? Lincoln eger daha saglam bir yapi'da olsa fizik gücü daha iyi olsaydi.. daha az sorunlu olsaydi zaten bügün banko Brezilya Milli Takiminda oynardi! Ve bonservisi 30-40 milyondan asagi olmazdi... Biz daha iyisini istiyorsak en az bir 15 milyon ödememiz lazim.. Ondan diyorum katlanacaksin bu kadar!

yazıklar olsun nur topu gibi lincoln krizi,bu saatten sonra zor satarız lincolnu ,muhtemelen fifaya gider... lincolnun karakteri filan hikaye gercek olan klübün onca borc icinde bir dünya zarar etmesi yani bekleyemedinizmi sene sonuna kadar,azıcık daha sabır etsen bülent korkmaz ne kayıp ederdin,galatasaray klübü 20 milyon euroya yakın parayı havadanmı buluyor??? her şey hikaye,her şey o. teyyare tek gercek olan galatasaray klübünün devasa kayıbıdır,kimse zerrece bu kayıbı düşünmüyor,kimisi lincolncu kimisi lincoln düşmanı ama hic birisinin zerre kadar galatasarayın maddi durumunu düşündüğü yok malesef..... not: bülent korkmaz önce beylerbeyinde hocalık yapsın vede biz onun meziyetlerini orada görelim..

şerefsiz medyaya malzeme cıktı daha kafamızı ütülerler.

Bu adam bugün gitti ve inşAllah geri dönmez.İzinsiz gitmesi bile Galatasarayımıza zarar vermek amaçlı bir davranış olduğunu düşünüyorum.Bu adam eminim ki dünkü mağlubiyetimize sevinmiştir beni oynatmadılar ve yenildik diye.Lincoln please GO HOME!

allahin olmami istedigi yerdeyim demis ya cok komik

simdi belli oldu kimin 6 bavul toplattigi

:)

allah burda olmasini istemis bu amcam da lutfen kabul etmis:)

bu laf bile kendini ne kdr buyuk gordugunu gosteriyor

hic kimse galatasaraydan buyuk degildir

galatasaray burda olmani istemistir ve hata yapmistir, allah ta cezamizi vermistir:)

Hiç birinin yan gelip yattını görmedim ? Sen gördün mü ?

Kişilik bozuk olabilir ama sahada elinden geleni yapıyorlar ve bu da Karakterle alakalı birşey

Baros gibi Kewell gibi Karakterli yapancı oyuncu istiyorum

Öyle futbolcular daha zor gelir bize.Avrupa'ya katılama,ham başarılı hem de aşırı karakterli futbolcu iste.Oldu,onlar da TSL'de oynamak içi can atıyolardı.Seneyer iyi yabancı falan beklemeyin.Elimizdekileri tutmaya gayret etsek daha iyi.

Konya,Bursa

Onları geçtim

Sakat olmadıgı halde sakatım diyen biri ihanet etmemişmidir :mad: ?

Zuahahaha 3 mac Bu adam her mac iyimi oynamasi lazim? neden sakatim dedigini biliyormusun peki? Hagi nasil Bilbao'ya bütün mac iyi oynamadi 90'da atti golü Lincolnden son oynadigi macta skoru her an degistirebilirdi... Hatirlayin Bordeaux macini nasil nefis paslar verdi mac 3-3'ken!

allahin olmami istedigi yerdeyim demis ya cok komik

simdi belli oldu kimin 6 bavul toplattigi

:)

allah burda olmasini istemis bu amcam da lutfen kabul etmis:)

bu laf bile kendini ne kdr buyuk gordugunu gosteriyor

hic kimse galatasaraydan buyuk degildir

galatasaray burda olmani istemistir ve hata yapmistir, allah ta cezamizi vermistir:)

cuk oturmuş :D :D :ka19:

9 Gol 22 Asist

Bizi bırakma Lincoln L10

Lincoln dönerse bile onu satabilmemiz için piyasa yapması lazım..Oynaması lazım.

yönetim baş suclu yönetimdir...

lincoln gibi adama onca parayı yatırıp sonrada bülent korkmaz gibi amatörle carpıştıranda yönetimdir.. galatasaray klübü büyük zarar edecektir,bu ne yönetimin nede bülent korkmazın umrunda herhalde.. yahu satsaydınız bari meira ile birlikde yazık değilmi bu klübün paralarına,ayıptır,yazıkdır...

ya ben atilsin satilsin demiyorum ztn cezasini versinler 3 bes mac poh pohlasinlar sezon bitsin, aynen sepete 3-5 milyona anca satariz zaten

9 gol 22 asist vay beeeeeee ne buyuk performans:P

ona bide 500 sari kart

20000 aldatmaca

400000 takim ici sorun

bide

ustune aldigi bi ton parayi ekle:)

Zuahahaha 3 mac Bu adam her mac iyimi oynamasi lazim? neden sakatim dedigini biliyormusun peki? Hagi nasil Bilbao'ya bütün mac iyi oynamadi 90'da atti golü Lincolnden son oynadigi macta skoru her an degistirebilirdi... Hatirlayin Bordeaux macini nasil nefis paslar verdi mac 3-3'ken!

hahaha çok akıllı arkadaşım (!) :mad: bir futbolcu formsuz olabilir,gününde olmayabilir,fizik gücü yerinde olmayabilir hatta ve hatta özel hayatında sorun olabilir ( hagi'nin babası ölmüştü mesala geri o ginede iyi oynamıştı ama neyse ) ama bir oyuncu sorumluluk almaktan kaçamaz :mad: toptan kaçamaz bilerek GALATASARAY'I arkadan bıçaklayamaz :mad:

Sen seni satana bagırmaya göz yumabiliyorsan sana helal olsun

O maç ile egolu egosuzluk olayını nasıl bağladın birbirine bilmiyorum. Hatırlarsan Kewell sakatlıktan yeni çıkmıştı o zamanlar. Yedek kalmasıyla Bülent'in ne alakası var anlamıyorum doğrusu.

Genel olarak söyledim ben onu.Sakatlıktan yeni çımıştı diyosun da Topal sakatlanınca niye aldı o zaman.Birden bire form mu tuttu.Lincoln Hamburg deplasmanında,ondan kötüleri varken niye ben diye sordu diye Trabzon maçında oynatmaması,egodan başka bişey değil.Hamburg'a sakladım acil durumda olursak oynatacaktım demişti.Durum 2-2yken başka birini aldı.Daha nasıl acil durum olcak illla skorun 5-2 mi olması gerekiyo.Hamburg'a saklamıi,yedim ben de Kewell'ı da Hamburg'a saklamıştı ama götürmedi Trabzona.Bunun başka açıklaması olamaz.

Hadi diyelim gerçekten dediğin gibi 5 gün sonra geldin ki ben hiç inanmıyorum bi daha dönmezse hiçde şaşırmam , döndüğünde nasıl bakıcaksın takım arkadaşlarının yüzüne kimseye izin verilmemiş işte sen nasıl gidiyorsun bir insan nasıl bu kadar sorumsuz olabiliyor aklım hayalim almıyor .....

bi adami poh poh licaksak bundan sonra karakterli olduguna emin olalim lutfen, burdan cikarilacak sonuc budur

ha bu sonuc icin bi ton para doktu bu yonetim o ayri

ama ben genede butun bu sorunlarin sorumlusu adnan sezgin dir diyorum

o, umit karan, ve bu tarz adamlarin bizde isi yok

ayni lafimi fenevle bejikle flort ederken onun icinde soyluyordum

hsan sas ayridir gozumde, takima fazla yarari yok belki ama karakterli insan en azindan milyonlari geri cevirdi zamaninda bizde onamak icin

Geri
Üst Alt