Lincoln hakkında çıkan haberler

Lincoln FIFA'ya başvurdu

G.Saray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ile yaşadığı sorunların ardından izinsiz olarak Türkiye'den ayrılan Lincoln, bonservisini bedelsiz almak için FIFA'ya başvurdu. Sarı-kırmızılı takıma 15 milyon euro'ya mal olan Brezilyalı yıldız, FIFA'dan olumlu yanıt gelmesi halinde, tıpkı Ribery ve Felipe gibi serbest kalacak.

Kaçan kaçana!

"Artık geri dönüş yok" diyen sambacının ücretini alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğu ve yanıt beklediği öğrenildi.

Taraftar da küstü

Galatasaray'a yeniden FIFA yolu göründü. Felipe ve Ribery'yi bedelsiz olarak elinden kaçıran sarı-kırmızılı ekip, 15 milyon euro'ya mal olan Cassio Lincoln'ü de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Teknik direktör Bülent Korkmaz ile yaşadığı sorunların ardından taraftarlarla da arası açılan Brezilyalı futbolcunun kafasında

Galatasaray'ı bitirdiği ve bonservisini bedelsiz almak için avukatı aracılığıyla FIFA'ya başvurduğu öğrenildi.

Zarar çok büyük

Lincoln'ün, transfer taksitinin zamanında ödenmemesini koz olarak kullanacağı ifade edildi. FIFA'nın sambacıyı haklı bulması halinde yıldız oyuncuya en fazla 2 milyon euro değer biçeceği belirtiliyor. Galatasaray, Lincoln'ü Schalke'den 8.7 milyon euro'ya almıştı. Bu arada bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün bazı takım arkadaşlarına "Bunun geri dönüşü yok. Gidiyorum ve bir daha geri gelmeyeceğim" dediği öğrenildi.

Cevap: Lincoln FIFA'ya başvurdu

Ulan şakşakcı medya sizede iş cıktı leş kargaları sizi.

Kaynak fotomaç falansa,yazmana gerek bile yok..

Ribery'den sonra oturacağımız 2. kazık bu olacak.

şu bonservis parasıda her yerde farklı çıkıyo karşımıza..

madem paranız yok zamanında ödeyemeyeceksiniz ne haddinize yılllık 3m luk adam alıyonuz diye sormazlarmı şimdi ?

Ribery'nin durumu ile alakasiz bi olay.. Burada bir sozlesme var ve 5 kurus alamaz Lincoln ama oldu da aldi diyelim parasini Bulent verir artik..

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Lincoln'a çift dikiş ceza...

416915145.jpg

Ülkesinden dönmeyen Lincoln'e bir kötü haber de idman programından geldi. Takımın çift antrenman yapması, Brezilyalı'nın cezasını ikiye katladı..

Çift dikiş

Galatasaray'ın 10 numarası Lincoln'ün izinsiz gittiği Brezilya tatili, yıldız oyuncuya pahalıya patlayacak. Sarı-kırmızılı yönetimin kaçırdığı idman başına 15 bin euro para cezası verdiği Lincoln, takımın çalışmalarını günde iki antrenmanla sürdürmesi üzerine cezasını ikiye katladı. Futbolcuların çoğunun milli takımlarda olmasına rağmen Cimbom, dünü Bülent Korkmaz yönetiminde çift idmanla geçirdi. Bu; Lincoln için 30 bin euro para cezası anlamına geliyor. Pazartesi günü Türkiye'ye dönmesi beklenen sorunlu yıldızın, yaklaşık 200 bin euro para cezası ödemesi söz konusu. Sarı-kırmızılı kurmayların Lincoln'e para cezası dışında kadro dışı bırakmak gibi başka bir yaptırım uygulamayı düşünmediği öğrenildi.

LİNCOLN&ZENİT FLÖRTÜ

Öte yandan Lincoln'ün Türkiye'den izinsiz ayrılması sonrası çıkan "Zenit'e transfer olacak" iddiaları her geçen gün daha da yankı buluyor. Meira'nın Zenit'e transferini sağlayan menajer Cipriano ile Lincoln'ün görüşme halinde olduğu, Rusya Ligi'nde sezon başı olması nedeniyle Brezilyalı yıldızın bu transfere sıcak baktığı öne sürülüyor. İddialara göre Zenit yönetimi, Lincoln'ün Türkiye'ye dönüşü sonrası Galatasaray ile transfer için temasa geçecek.

Büyük ihtimalle FIFA'nın 30 yaş üstü futbolcular için getirdiği kurallardan yararlanmaya çalışır eğer doğruysa.Ama o kuraldan yararlanıp serbest kalmak için son 2 yıl aldığı paranın ödenmesi gerekiyor kulübe diye biliyorum.Hiç de az para vermediğimiz için pek sorun olmaz ama resmi sözleşmede verdiğimiz rakamın tam olarak yazdığını düşünmüyorum ki o zaman zarar büyük olur.

Böyle bi olay Galatasaray camiasında uzun yıllardır olamayan bi durum bu durum herkesi rahatsız etmektedir.Vay Lincoln ne adammışsın be Galatasaray sevgisi yaşıyorum ben diyen kişilerin maskelerini düşürüyorsun.

HANİ TEK GERÇEK VARDI TARAFTARDA ODA GALATASARAY'DI.

'Lincoln'ün poposuna tekmeyi atardım'

Galatasaray Eski Başkanı Alp Yalman, ülkesine izinsiz giden ve halen Türkiye'ye dönmeyen Lincoln için sert konuştu...

"Lincoln'ün poposuna tekmeyi atardım"

Galatasaray Eski Başkanı Alp Yalman, ülkesine izinsiz giden ve halen Türkiye'ye dönmeyen Lincoln için “Ben olsam poposuna tekmeyi atardım” dedi. Yalman, Galatasaray Yönetimi'nin ise hatalı olmadığını savundu.

Radyospor'da yayınlanan “Aydın Cingöz ile Haber Aktif” programına katılan Yalman, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da son dönemde yaşanan gelişmelere yönetimin hatası olarak bakılmaması gerektiğini söyleyen Yalman, “Galatasaray, son dönemde talihsiz olaylar yaşadı ve sonuçlar aldı. Bazı denemeler oldu ve başarıya ulaşmadı. Buna yönetimsel bir hata olarak bakmamak gerekiyor. Galatasaray hala şampiyonluğun en büyük adayı. Avrupa kupasından elenmesi tamamen talihsizlik. Hamburg'u Almanya'da yenmesi gerekiyordu ama olmadı, kısmet değilmiş” dedi.

Lincoln'ün sorumsuzca davrandığını ifade eden Yalman, Brezilyalı oyuncuyu sert dille eleştirdi. Yalman, “Yönetim, bu oyuncuyu Galatasaray'a oynasın diye getirdi. Onun işi çıkıp sahada en iyisi yapmak. Galatasaray'dan milyonlarca Euro para alıyor. Bunun hakkını vermesi gerekiyor. Galatasaray Yönetimi, Lincoln'e şu cezalı vermeli ya da böyle yapmalı demem doğru olmaz. İşlerine karışmak istemem ama eğer kulübün başında olsaydım Lincoln'ün poposuna tekmeyi atardım” dedi.

sporx

Ilk olarak bastaki 'lere (mod tarafından düzeltildi) atacaksin, Lincoln sonra gelir.

Mod. notu: Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Futbol takımı Teknik Direktöründen böyle bahsedilmez.

Daha gelmedi dimi bu adam :) Su düstügümüz hale bak ya. Koskoca Galatasaray i takmaz olmus bi futbolcu.

Kolayı abi zora girdin mi kaç hemen işte budur lincoln başka birşey değil

"Poposuna Tekmeyi Atardım"

2009_03_27_Alp_Yalman.JPG

Galatasaray Eski Başkanı Alp Yalman, ülkesine izinsiz giden ve halen Türkiye’ye dönmeyen Lincoln için “Ben olsam poposuna tekmeyi atardım” dedi.

Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Yalman, çok çarpıcı açıklamalar yaparak, Galatasaray Yönetimi'nin ise hatalı olmadığını savundu.

Galatasaray'da son dönemde yaşanan gelişmelere yönetimin hatası olarak bakılmaması gerektiğini söyleyen Yalman, "Galatasaray, son dönemde talihsiz olaylar yaşadı ve sonuçlar aldı. Bazı denemeler oldu ve başarıya ulaşmadı. Buna yönetimsel bir hata olarak bakmamak gerekiyor. Galatasaray hala şampiyonluğun en büyük adayı. Avrupa kupasından elenmesi tamamen talihsizlik. Hamburg'u Almanya'da yenmesi gerekiyordu ama olmadı, kısmet değilmiş" dedi.

Lincoln'ün sorumsuzca davrandığını ifade eden Yalman, Brezilyalı oyuncuyu sert dille eleştirdi. Yalman, "Yönetim, bu oyuncuyu Galatasaray'a oynasın diye getirdi. Onun işi çıkıp sahada en iyisi yapmak. Galatasaray'dan milyonlarca Euro para alıyor. Bunun hakkını vermesi gerekiyor. Galatasaray Yönetimi, Lincoln'e şu cezalı vermeli ya da böyle yapmalı demem doğru olmaz. İşlerine karışmak istemem ama eğer kulübün başında olsaydım Lincoln'ün poposuna tekmeyi atardım" dedi.

Kaynak: Aydın Cingöz / Radyopsor

Kolayı abi zora girdin mi kaç hemen işte budur lincoln başka birşey değil

Sen kendini Lincoln'ün yerine koy ilk önce.Düşün,sırf hocana neden ben çıkıyorum dedin diye bütün medya üzerine gelsin sonra hocan Trabzona götürüp yanında oturtup resmen t...k geçsin.Üstüne Hamburg maçında 60.dk oyundan çıkarıl,yuhalan..Ve Eskişehir maçı.Bir teknik direktör oyuncusunu nasıl bitirir?İşte aynen böyle.Lincoln'ün Brezilya'ya gidişine zora gelince kaçmak deniyorsa başka hiçbişi demiyorum.Büyük! hocamız el mi yaman bey mi yaman ayağına bitirdi resmen bu adamı.

Kendini bitiriyor haberi yok!

Kendisi ne sanıyor anlamıyorumki!

Geri
Üst Alt