Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln dönüyor!

Bu adamdan fayda gelmez.Bu kaçış olayından sonra fenere 5 gol de atsa gözüme girmez.Yolcudur bu lincoln yarın geleceğinide sanmıyorum.

Çoğu taraftar gibi olaya duygusal açıdan bakıyorsun Okan. Kimse Bület Korkmaz'ın yaptıklarına,GS için emek verdiklerine bişe dediği yok. Biraz önce benim sana anlatmak istediğim gibi. Artık o Galatasaray Teknik Direktörü. Futbolcusu değil. Galatasaray da oynamış emek vermiş olabilir. Bunların yanında onu eleştirmeme yanlışlarını söylememe hep haklıdır tezini ortaya koyma yetkisini vermiyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Belki de aralarındaki fark karakterdir.

Yahu arkadaşlar bunlar çok sığ yorumlar.. Bu kadar basite indirgemeye gerek yok.. Ben Galatasaray'ın iyiliğini istiyorum, tamam bir futbolcu sorunlu olabilir, çatlak bir ses olabilir klubünde; fakat onuda kabulleniceksin yada kabullenmeyi öğreniceksin.. Herhangi bir çatlak sese kapa çeneni demiyeceksin yada hemen kellesini istemeyeceksin; ılımlı yaklaşacaksın, dinleyeceksin, tatlı tatlı konuşacaksın.. Gerekli merciler bunu Lincoln'e yaptımı? Hiç ama hiç sanmıyorum.. Biz böyle milletiz işte kanımızda var kısasa kısas davranırız çoğu kez de kaybeden oluruz.. Bu adamın potansiyeli ortada, bize verebilecekleri ortada, çok zengin bir klüp olsak tamam dicem gitsin alırız bi tane daha ama yok abicim işte, bak alternetif olrak taraftar Tabata diyor, avrupadan ünlü bir futbolcuyu zikredemiyoruz Lincoln'ün alternatifi olarak.. Bu adam huyuna suyuna gideceksin tabikide.. Osamn Tanburacının da dediği gibi, çok güzel bir kadına çorap yıkatamazsın, pencere sildiremezsin bu kadar işte..

Çoğu taraftar gibi olaya duygusal açıdan bakıyorsun Okan. Kimse Bület Korkmaz'ın yaptıklarına,GS için emek verdiklerine bişe dediği yok. Biraz önce benim sana anlatmak istediğim gibi. Artık o Galatasaray Teknik Direktörü. Futbolcusu değil. Galatasaray da oynamış emek vermiş olabilir. Bunların yanında onu eleştirmeme yanlışlarını söylememe hep haklıdır tezini ortaya koyma yetkisini vermiyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Ben seni anladım yahu.Olay sadece duygusallık falan değil artık.Bıktım yahu.2 gol atıp bende dahil birçok kişiyi kandırıyor,ondan sonra ayağına top geldiğinde tutamıyor.Hani eyvallah gününde olmaz falan,çabalar yahu insan.

Gelmesini bir yandan çok istiyorum.O hayranım dediği taraftara ne diyecek bakalım.Isınmada onu tribüne çağırmadıklarında.

Umut ben seni gayet iyi anlıyorum. :)

Senin ve benim anlatmak istediğim,bizim bir futbolcuya yapılmasını istediğimiz tek T.D, M. Lucescuydu bana göre. Dört dörtlük hoca diye bu yüzden diyorum işte. Futbolcu dilinden anlıyor çünkü.

Tatlı tatlı konuşçaksın diye birşey mi var ya? Koskoca adamdan mı bahsediyoruz 3 yaşındaki çocuktan mı? Neden hep kabullenen klüp yada hoca oluyor?Neden Lincoln değil bazı şeyleri kabul etmesi gereken? Sen böyle bi klüpte oynuyosan ona göre davrancaksın ve hergün buna şükrediceksin.Klüp futbolcuya göre davranmaz.Hele ki bu Galatasaray klübüyse.

Bülent kendini her futbolcuya göre değiştirecekse yandık.Kewell'a başka davranır,Arda'ya başka,Lincoln'e başka artık.Oray'ın dediklerine virgülüne aynen katılıyorum.Niye hep büyüklüğü kulup yapıyor sorun o?

Tatlı tatlı konuşçaksın diye birşey mi var ya? Koskoca adamdan mı bahsediyoruz 3 yaşındaki çocuktan mı? Neden hep kabullenen klüp yada hoca oluyor?Neden Lincoln değil bazı şeyleri kabul etmesi gereken? Sen böyle bi klüpte oynuyosan ona göre davrancaksın ve hergün buna şükrediceksin.Klüp futbolcuya göre davranmaz.Hele ki bu Galatasaray klübüyse.

Biz tarihimizde ki UEFA Kupasını ve Süper kupayı tatlı tatlı konuşmayı başarabilen hocalar ile aldık bilmem anlatabiliyor muyum? Hagi hiç sorunlu değil miydi? Bulabilirsen sor bakalım Fatih Terime Hagi'yi ne kadar seviyormuş? Ama adam işini yaptı ve hiç bir futbolcusunu küçük şeyler için kaybetmedi her ne kadar çok agresifmiş gibi görünsede.. Eğer Galatasaray T.D ve yönetimi futbolcuya göre davranmaz ise çok şey kaybeder..

Anıl Tatar'ın başka bir forumda yazmış olduğu mesaj.Umarım buraya eklemem sorun olmaz kendisi için.Belki aynı mesajı forumada eklemiştir ama buraya kesin eklemeliyim.Liselerde ders kitaplarında yer alması lazım bu yazı.

''Lincoln'ün ayağa düşürdüğü Galatasaray'ı ve diğer futbolcuları savunuyor bence bu güzel adam.

Teknik direktörlüğünü hiç beğenmiyorum. Evet benim kafamdaki oyun sistemiyle alakası yok, değişiklikler konusunda geç kalıyor ve yanlışlıklar yapıyor. Ama Galatasaray'ı ve Galatasaray'ı 2 senedir ayağa düşüren bu Lincoln'e yapılması gerekeni yapıyor kesinlikle. He yapılış yolu yanlış. Ben olsam direkt kadro dışı bırakır, her maç sonu bu işkenceyi çekmezdim.

Oynattığı futbolu beğenmeyebilirsiniz, yaptığı tercihleri beğenmeyebilirsiniz. Bunlar olabilecek şeyler. Fakat her daim istediğini yapan bu adama karşı aldığı tavır yüzünden Kaptan'a hakarete varan sözler sarfetmek saçmalığın daniskasıdır. Her fırsatta kafasına estiğini yapıyor yahu. 2 senedir düzelir, gelir oynar, Lincoln'dür dedik durduk. Bu seneki 10 maç muazzam oynadı gerçekten. Tam oldu dedik. Yine saçmalamaya başladı. Hele en son Brezilya'ya gidiş tamamen saçmalık. Nasıl olur da adama haklı denir gerçekten anlamıyorum. Burası dingonun ahırı mı? Buraya herkes istediği gibi girip çıkabilir mi? Bu nasıl terbiyesizliktir?

Benim takımımda Baros var, Kewell var. Lincoln kim yahu? Kim yani? Ne yapmış? Baros'un, Kewell'ın bile ki en yüksek ego sahibi insanlar onlar olmalı, sorun yaratmadığı, takımı için, arması için, forması için ve kendi takım arkadaşları için oynadığı bir yerde Lincoln kim? Nedir onu ayıran? Hagi sorunsuz adam mıydı? Sorunlu olmasa UEFA finalinde kırmızı yer miydi? Ama bütün takım arkadaşları onu sahiplendi. O koşmasın biz koşarız dediler. Neden? Hagi takımı için döktü terini. Okan için şut çekti, Suat için pas verdi, Capone için gol attı. Böyle olunca ne aldığı para sorun oldu, ne de takımda sorun.

Ben Hagi'nin babasının vefatından sonra çıkıp gol attığını görmüşüm. Bu profesyonelliği alkışlamışım, bu takım olma sevdasını sevmişim. Hagi oyundan çıkarken hiç mi laf etmedi? Lucescu'ya bağırıp çağırmadı mı? Ama o Hagi. Kendini ispat etmiş. Buna rağmen egosunu dizginleyip kulübeye oturmuş mu? Oturmuş. Demek ki takımın kendisinden büyük olduğu bilincine varmış. Lincoln ne yapmış? Maç 1-1, takımı 10 kişi. Kondüsyon eksiği artık dilleri dışarı çıkarmış. Takımın en ufak moral kaybına tahammülü yok, kenara bir bakıyor;

Sezon başı takıma geç katılan, devre arası geç katılan, sürekli nazı, kaprisi çekilen, Dünya'nın parasını bir gün bile gecikmeli almayan adam hocasına bağırıp çağırıp, sahayı terk ediyor.

Öte yandan ise artık almadığı kupa kalmamış Kewell, savunma oyuncusunun atılması sonucu ben savunmaya geçebilirim diye sorumluluk alıyor. Biz ise Lincoln niye çıktı diyoruz.

Çok iyi yapıyoruz çok. Arda bacağı delik oynar, Kewell stoperde elinden geleni yapar, kariyeri 10 tane Lincoln edecek Baros Hamburg savunmasını paramparça eder. Bizim beyefendimiz sağda solda trip atar, biz ona bağırırız. Aferin bize.

Lincoln'ü Bülent Korkmaz kaybetmemiştir. Ona hakettiğinden çok fazlasını veren taraftar ve yönetim kaybetmiştir.

Karşılıksız aşk da bir yere kadar gider.''

anıl tatar'ın başka bir forumda yazmış olduğu mesaj.umarım buraya eklemem sorun olmaz kendisi için.belki aynı mesajı forumada eklemiştir ama buraya kesin eklemeliyim.liselerde ders kitaplarında yer alması lazım bu yazı.

''lincoln'ün ayağa düşürdüğü galatasaray'ı ve diğer futbolcuları savunuyor bence bu güzel adam.

Teknik direktörlüğünü hiç beğenmiyorum. Evet benim kafamdaki oyun sistemiyle alakası yok, değişiklikler konusunda geç kalıyor ve yanlışlıklar yapıyor. Ama galatasaray'ı ve galatasaray'ı 2 senedir ayağa düşüren bu lincoln'e yapılması gerekeni yapıyor kesinlikle. He yapılış yolu yanlış. Ben olsam direkt kadro dışı bırakır, her maç sonu bu işkenceyi çekmezdim.

Oynattığı futbolu beğenmeyebilirsiniz, yaptığı tercihleri beğenmeyebilirsiniz. Bunlar olabilecek şeyler. Fakat her daim istediğini yapan bu adama karşı aldığı tavır yüzünden kaptan'a hakarete varan sözler sarfetmek saçmalığın daniskasıdır. Her fırsatta kafasına estiğini yapıyor yahu. 2 senedir düzelir, gelir oynar, lincoln'dür dedik durduk. Bu seneki 10 maç muazzam oynadı gerçekten. Tam oldu dedik. Yine saçmalamaya başladı. Hele en son brezilya'ya gidiş tamamen saçmalık. Nasıl olur da adama haklı denir gerçekten anlamıyorum. Burası dingonun ahırı mı? Buraya herkes istediği gibi girip çıkabilir mi? Bu nasıl terbiyesizliktir?

Benim takımımda baros var, kewell var. Lincoln kim yahu? Kim yani? Ne yapmış? Baros'un, kewell'ın bile ki en yüksek ego sahibi insanlar onlar olmalı, sorun yaratmadığı, takımı için, arması için, forması için ve kendi takım arkadaşları için oynadığı bir yerde lincoln kim? Nedir onu ayıran? Hagi sorunsuz adam mıydı? Sorunlu olmasa uefa finalinde kırmızı yer miydi? Ama bütün takım arkadaşları onu sahiplendi. O koşmasın biz koşarız dediler. Neden? Hagi takımı için döktü terini. Okan için şut çekti, suat için pas verdi, capone için gol attı. Böyle olunca ne aldığı para sorun oldu, ne de takımda sorun.

Ben hagi'nin babasının vefatından sonra çıkıp gol attığını görmüşüm. Bu profesyonelliği alkışlamışım, bu takım olma sevdasını sevmişim. Hagi oyundan çıkarken hiç mi laf etmedi? Lucescu'ya bağırıp çağırmadı mı? Ama o hagi. Kendini ispat etmiş. Buna rağmen egosunu dizginleyip kulübeye oturmuş mu? Oturmuş. Demek ki takımın kendisinden büyük olduğu bilincine varmış. Lincoln ne yapmış? Maç 1-1, takımı 10 kişi. Kondüsyon eksiği artık dilleri dışarı çıkarmış. Takımın en ufak moral kaybına tahammülü yok, kenara bir bakıyor;

sezon başı takıma geç katılan, devre arası geç katılan, sürekli nazı, kaprisi çekilen, dünya'nın parasını bir gün bile gecikmeli almayan adam hocasına bağırıp çağırıp, sahayı terk ediyor.

öte yandan ise artık almadığı kupa kalmamış kewell, savunma oyuncusunun atılması sonucu ben savunmaya geçebilirim diye sorumluluk alıyor. Biz ise lincoln niye çıktı diyoruz.

çok iyi yapıyoruz çok. Arda bacağı delik oynar, kewell stoperde elinden geleni yapar, kariyeri 10 tane lincoln edecek baros hamburg savunmasını paramparça eder. Bizim beyefendimiz sağda solda trip atar, biz ona bağırırız. Aferin bize.

Lincoln'ü bülent korkmaz kaybetmemiştir. Ona hakettiğinden çok fazlasını veren taraftar ve yönetim kaybetmiştir.

:007: :007: :007:

Biz tarihimizde ki UEFA Kupasını ve Süper kupayı tatlı tatlı konuşmayı başarabilen hocalar ile aldık bilmem anlatabiliyor muyum? Hagi hiç sorunlu değil miydi? Bulabilirsen sor bakalım Fatih Terime Hagi'yi ne kadar seviyormuş? Ama adam işini yaptı ve hiç bir futbolcusunu küçük şeyler için kaybetmedi her ne kadar çok agresifmiş gibi görünsede.. Eğer Galatasaray T.D ve yönetimi futbolcuya göre davranmaz ise çok şey kaybeder..

Fatih Terim mi tatlı tatlı konuşuyormuş? Takımın başında o olsaydı (ki bunu istemem) Lincoln kaç ay kalabilirdi sence? Felipe de sorunlu olduğundan onun döneminde yollanmamış mıydı? O şimdi bile milli takımdan kimleri belli gerekçelerle kesiyor.Ayrıca Süper kupayı aldığımız Lucescu da taktığı zaman gayet kesebiliyordu.Ee şimdi Bülent yada bir başkası yapınca suç mu? Savunulacak bu kadar çok şeyimiz varken takıma yarardan çok zarar vermiş bir adamı körü körüne bu kadar savunmayı anlayamıyorum.Anlamıycam da.Hergün de kafaya feci taktığım için birşeyler yazma ihtiyacı duyuyorum.Kimse kusuruma bakmasın.

Fatih Terim mi tatlı tatlı konuşuyormuş? Takımın başında o olsaydı (ki bunu istemem) Lincoln kaç ay kalabilirdi sence? Felipe de sorunlu olduğundan onun döneminde yollanmamış mıydı? O şimdi bile milli takımdan kimleri belli gerekçelerle kesiyor.Ayrıca Süper kupayı aldığımız Lucescu da taktığı zaman gayet kesebiliyordu.Ee şimdi Bülent yada bir başkası yapınca suç mu? Savunulacak bu kadar çok şeyimiz varken takıma yarardan çok zarar vermiş bir adamı körü körüne bu kadar savunmayı anlayamıyorum.Anlamıycam da.Hergün de kafaya feci taktığım için birşeyler yazma ihtiyacı duyuyorum.Kimse kusuruma bakmasın.

Ya Fatih Hoca'yı tanımıyorsun yada birkaç olayı yüzünden onu çok farklı tanımışsın.. Fatih Hoca çok futbolcuyu büyük hatalarına rağmen affetmiştir ve medyanın önüne yem olarak atmamıştır, vede çok futbolcusunu medya yüzünden kaybetmek üzereyken tutmuştur kolundan.. Bu yüzden Bülent Hoca ile bir tutma sakın.. Çok farklı karakterler.. Fatih Hoca özellikle yabancı oyunculara ise daha farklı davranmıştır çünkü bilirki yabancı oyuncu için Galatasaray sadece parasını kazandığı bir klüptür, fakat o kendi mantalitesini yabancı dahi olsa empoze ederek onlarada Galatasaraylılığı aşılmaştır.. Al işte sana Fatih Hoca, al işte sana Bülent Hoca..

Anıl Tatar'ın başka bir forumda yazmış olduğu mesaj.Umarım buraya eklemem sorun olmaz kendisi için.Belki aynı mesajı forumada eklemiştir ama buraya kesin eklemeliyim.Liselerde ders kitaplarında yer alması lazım bu yazı.

''Lincoln'ün ayağa düşürdüğü Galatasaray'ı ve diğer futbolcuları savunuyor bence bu güzel adam.

Teknik direktörlüğünü hiç beğenmiyorum. Evet benim kafamdaki oyun sistemiyle alakası yok, değişiklikler konusunda geç kalıyor ve yanlışlıklar yapıyor. Ama Galatasaray'ı ve Galatasaray'ı 2 senedir ayağa düşüren bu Lincoln'e yapılması gerekeni yapıyor kesinlikle. He yapılış yolu yanlış. Ben olsam direkt kadro dışı bırakır, her maç sonu bu işkenceyi çekmezdim.

Oynattığı futbolu beğenmeyebilirsiniz, yaptığı tercihleri beğenmeyebilirsiniz. Bunlar olabilecek şeyler. Fakat her daim istediğini yapan bu adama karşı aldığı tavır yüzünden Kaptan'a hakarete varan sözler sarfetmek saçmalığın daniskasıdır. Her fırsatta kafasına estiğini yapıyor yahu. 2 senedir düzelir, gelir oynar, Lincoln'dür dedik durduk. Bu seneki 10 maç muazzam oynadı gerçekten. Tam oldu dedik. Yine saçmalamaya başladı. Hele en son Brezilya'ya gidiş tamamen saçmalık. Nasıl olur da adama haklı denir gerçekten anlamıyorum. Burası dingonun ahırı mı? Buraya herkes istediği gibi girip çıkabilir mi? Bu nasıl terbiyesizliktir?

Benim takımımda Baros var, Kewell var. Lincoln kim yahu? Kim yani? Ne yapmış? Baros'un, Kewell'ın bile ki en yüksek ego sahibi insanlar onlar olmalı, sorun yaratmadığı, takımı için, arması için, forması için ve kendi takım arkadaşları için oynadığı bir yerde Lincoln kim? Nedir onu ayıran? Hagi sorunsuz adam mıydı? Sorunlu olmasa UEFA finalinde kırmızı yer miydi? Ama bütün takım arkadaşları onu sahiplendi. O koşmasın biz koşarız dediler. Neden? Hagi takımı için döktü terini. Okan için şut çekti, Suat için pas verdi, Capone için gol attı. Böyle olunca ne aldığı para sorun oldu, ne de takımda sorun.

Ben Hagi'nin babasının vefatından sonra çıkıp gol attığını görmüşüm. Bu profesyonelliği alkışlamışım, bu takım olma sevdasını sevmişim. Hagi oyundan çıkarken hiç mi laf etmedi? Lucescu'ya bağırıp çağırmadı mı? Ama o Hagi. Kendini ispat etmiş. Buna rağmen egosunu dizginleyip kulübeye oturmuş mu? Oturmuş. Demek ki takımın kendisinden büyük olduğu bilincine varmış. Lincoln ne yapmış? Maç 1-1, takımı 10 kişi. Kondüsyon eksiği artık dilleri dışarı çıkarmış. Takımın en ufak moral kaybına tahammülü yok, kenara bir bakıyor;

Sezon başı takıma geç katılan, devre arası geç katılan, sürekli nazı, kaprisi çekilen, Dünya'nın parasını bir gün bile gecikmeli almayan adam hocasına bağırıp çağırıp, sahayı terk ediyor.

Öte yandan ise artık almadığı kupa kalmamış Kewell, savunma oyuncusunun atılması sonucu ben savunmaya geçebilirim diye sorumluluk alıyor. Biz ise Lincoln niye çıktı diyoruz.

Çok iyi yapıyoruz çok. Arda bacağı delik oynar, Kewell stoperde elinden geleni yapar, kariyeri 10 tane Lincoln edecek Baros Hamburg savunmasını paramparça eder. Bizim beyefendimiz sağda solda trip atar, biz ona bağırırız. Aferin bize.

Lincoln'ü Bülent Korkmaz kaybetmemiştir. Ona hakettiğinden çok fazlasını veren taraftar ve yönetim kaybetmiştir.

Lincoln'ü küçük görmeye kimsenin hakkı yok.Avrupa'nın en kaliteli 5 liginden Bundesliga'dan geldi.Almanya'da

büyük takımda oynayıp güzel işler yaparken geldi.Baros gibi düşmemeye oynayan takımlarda son atımlık

barutunu kullanırken gol kısırlığı çeken bir forvetken ya da Kewell gibi hasta diye üzerine gelinirken kadroya dahi

alınmazken sakatken 30 yaşında gelmedi.28 yaşında zirvedeyken sapasağlam geldi.Hagi gibi Meksika'daki en

dandik takımlarda oynamak için uçak biletini alıp son dakikada Galatasaray'ın teklifini değerlendirerek gelmedi.

Hagi'nin oyundan alınırken el kol yaptığını hiçbiriniz hatırlamıyorsunuz çünkü o zamanlar ekmeğe mama

diyordunuz çoğunuz yalan mı?Hagi bazen ne nemrut olduğunu bilmiyorsunuz.Hagi'nin gecenin köründe para

isterim diye İstanbul'u terk edecekken Terim'in kaç kere cebinden para verdiğini, kaç kere kulübün kasasını

gece açtırdığını bileniniz var mı? yok siz anca hamaset edebiyatı yapın bol bol.Hagi hakemin süratına tükürdü,

ayaklarını tekmeledi başka birisi olsaydı ilk uçakla yollanırdı hoş görülmezdi.Cevat Prekazi'nin takım arkadaşına

pas vermedi diye devre arasında kafa attığını bilen var mı?yok ama Lincolne saldırmaya devam artık

yazmayacağım fikrisabit insanlara laf anlatmaya çalışmayacağım pes ettim...

Karşılaştırmıyorum.Aynı şeyleri yaptıklarında suç mu oluyor diyorum.Ayrıca Bülent Hocayı savunmak gibi bi niyetim de yok.Fatih hocayı iyi tanıyorum.Kaprislerini,takıntılarını da biliyorum.İyidir,hoştur ama ters huyları da vardır.O zamanın yabancıları ve takım farklı olduğu için yabancılara da o ruhu aşılamıştır.Ama 2. geldiğindeki yabancılarda pek o ruhu göremedik sanki? Burda sorun hoca da değil futbolcu da.Kişilik meselesi bu.Her yabancı oyuncu için parasını kazandığı klüp olmaz.Şuanki durumda bile Kewell ve Baros gibi iki büyük futbolcu gayet özverili oynayabiliyorsa şu duruma rağmen Lincoln neden bunun yarısını bile yapma zahmetinde bulunmuyor? Üstüne üstlük kafasına esince çekip gidebiliyor ve taraftar bunu kabulleniyor.Ben asla kabullenmiycem bu saatten sonra ne yaparsa yapsın. Hadi yabancıları da geçtim Türk oyuncuların günahı ne Allah aşkına? O adamlarda aynı formayı giymiyor mu? Herhangi bir tanesi yapsa bu kadar müsamaha gösterilir miydi çok merak ediyorum?

cooook güzel yorumlamissin tebrik ederim aynen kelimesine kelimsine katiliyorum bu adamin GS da isi yok hemen kadro disi birakilmali yada GS in ne oldugunu anlatilmali tebrikler kardesim güzel yorumlamissin.

Mehmet zaten yazıyı dikkatli okursan Hagide sorunluydu diyor.Hagi de sorunluydu ama işini yapıyordu diyor.

Bu arada Lincoln zirvedeyken mi geldi?Schalke'de 5 maç cezadan sonra gönderildi işte.Ne zirvesi.Asıl zirvedeyken gelen Kewell dır,Baros'tur.Lincoln'e göre özellikle.

Bende Lincoln hayranlarına laf atmayı bırakıyorum artık.Linncoollnnn,Liinncooollnnn !!

noolmuş paşamın uçağı rötarmı yapmış :D

Gitsin artikn istemiyoruz..Lincolnmüs...Ne yaptin sen..? seni o Teknik Direktörlügünü acimasizca elestirdigim Bülent Korkmazin tirnagina kurban ederim....Sen ona laf edemezsin..!! sen ona Hareket edemezsin..!! Sen onu kücümseyemzsin...

Sen Kimsin be sen kimsin....ne yaptin ne verdin Galatasaray a tam tersi hic bi yerde alamayacagin paralari aldin..!!!

Yetti artik Gelme Brezilyada kal kalki Takim senden uzak olsun...Terbiyesiz herif...Lan Teknik Direktör seni cikarirda oynatirda onun icin tavirmi yapacaksin..??!!!

Artik Lincolnü Kadro disi birakmasi gerek Büyük kaptanin...Bu Mevzuda arkandayiz Kaptan Eti senin kemigi Bizim..!!

Gelmezsen gelme Lincoln,Galatasaray Kulübü senin oyuncağın değil,kendini ispatlamak yerine milli takım arasında ülkene gidiyorsun eminim ordada futboldan bir habersin,keşke transfer dönemi açık olsaydı!

Geri
Üst Alt