Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Evet bu olmayan bir vak'a değil.Futbolcuya dayalı düzen bozulamaz bunun imkanı yok çünkü dümen futbolcuda sahaya kimse karışamıyor.Şampiyonluk giderse bundan emin olursa o futbolcular huysuz bir at gibi üzerlerinden atarlar hoca falan dinlemezler...

Formunu yüksek tutar deli gibi oynarlar gol pozisyonunda ayağını 5 kere uzatmaz ne hoca kalır ne yönetim, futbolcu ne kaybeder hiçbirşey...

Bizim son 10 yılımızı düşün.Fatih Terim,Lucescu,Gerets dönemlerinde hiç oyuncuların sabotaj yaptıklarını gördün mü?Bu iş antrenör kalitesiyle alakalı.Ama sakın Bülent Hoca'yı suçluyorum sanma.Benim hala kızdığım adam Skibbe'dir.Biz sene başında adam gibi antrenör getirseydik bu sıkıntıların hiçbiri olmazdı.

Bizim son 10 yılımızı düşün.Fatih Terim,Lucescu,Gerets dönemlerinde hiç oyuncuların sabotaj yaptıklarını gördün mü?Bu iş antrenör kalitesiyle alakalı.Ama sakın Bülent Hoca'yı suçluyorum sanma.Benim hala kızdığım adam Skibbe'dir.Biz sene başında adam gibi antrenör getirseydik bu sıkıntıların hiçbiri olmazdı.

Böyle ya tutarsa diye, hocayım diyeni kolundan tutup getirirlerse biz daha çok yazar, çok klavye eskitiriz böyle.Bu kadroya bu 2 isimde hocalık yapacak kapasitede değil.Bu tip hocalar başa oynamayan takımları çalıştırabilirler ayrıca ben bu kadar futbol cahili yönetim görmedim insan 2 kere aynı hatayı yapar mı?Skibbe hataydı Korkmaz ne?

Cevap: Lincoln dönüyor!

Kim Lan bu..? Kendini ne saniyor bu..? Tekrar Kazanmakmis..ne yaptiki kazanalim..? Gören oldumu..?? Sanarsiniz hagi küstü Takima da ara bulmaya calisiyorsunuz....Sen Takimda en cok Parayi kazan ve böyle Tavir yap...

Bu adami Taraftar simartiyor...Buna verecegim Parayi Kocum Arda ya veririm bizde 15 Yil Futbol oynar..;)

Güle Güle sundan bi kurtulsak..bide bunu bana Alexle kiyasliyorsunuz..bu adam Alex in tirnagi etmez..Alex gelmis 100 Gole bilmem kac asiste...Alex le bunu kiyaslamak büyük ayip olur....

Göndersinler bunu ordan hic gelmesinde kendine bir Kulüp arasin...Biz alalim Tabata yi bundan kat kat yararli olur okadar eminim....

Git PlayStation'da al Tabata'yı ne bekliyorsun İbrahim renktaş.. :) Seneye ağlarsın "ulan Lincoln'ü niye yolladık" diye; Gerets'e, Luce'ye, İliç'e, Peres'e ağladımız gibi o kadar eminim..

Kim Lan bu..? Kendini ne saniyor bu..? Tekrar Kazanmakmis..ne yaptiki kazanalim..? Gören oldumu..?? Sanarsiniz hagi küstü Takima da ara bulmaya calisiyorsunuz....Sen Takimda en cok Parayi kazan ve böyle Tavir yap...

Bu adami Taraftar simartiyor...Buna verecegim Parayi Kocum Arda ya veririm bizde 15 Yil Futbol oynar..;)

Güle Güle sundan bi kurtulsak..bide bunu bana Alexle kiyasliyorsunuz..bu adam Alex in tirnagi etmez..Alex gelmis 100 Gole bilmem kac asiste...Alex le bunu kiyaslamak büyük ayip olur....

Göndersinler bunu ordan hic gelmesinde kendine bir Kulüp arasin...Biz alalim Tabata yi bundan kat kat yararli olur okadar eminim....

Fenerbahce tamamen Alex'in üstüne kuruluydu, ayni seyi Lincoln'e uygula, sonuclari görürsünüz.

Seneye ağlarsın "ulan Lincoln'ü niye yolladık" diye; Gerets'e, Luce'ye, İliç'e, Peres'e ağladımız gibi o kadar eminim..

Bunların hiç biri lincoln kadar karaktersiz olmadığı için ağlayacak taraftar olabileceğini düşünmüyorum.

Nicin kiziyorsun Skibbe'ye ?

Takimi iyi oynattimi diye?

Kizacaksan Yönetime kizabilirsin bu konuda ancak.

Lincoln hepimize sahada en güzel yanıtı verecektir.

Yeterki yönetim bu krizi kırmadan dökmeden çözsün..

Ha Bülent Korkmaz mı?

Basiretsiz yönetim becerisi ile Lİncoln krizini yaratan 1.sorumlu; kendisi.

O hiç karşmasın..

Lincoln'ün kendisi kriz zaten.Bülent Korkmaz'a gerek yok.Gittiği her yerde olay çıkartıyor.Skibbe biraz basiretli olsaydı sene başında bu postalanırdı.

Deniz Özer' Alıntı:
Alex'in karakteri ile Lincoln'ün karakteri bir değil.

Öyle mi dersin? Allah Allah! Sorarım sana ne zaman basın Alex'e yüklendi cevap verir misin? Alex'ide biliyoruz, Aragones ile 2 sürtüşme yaşadı anında demeç vermeye başladı basına, Aragones'i suçladı.. Gözleriniz körelmesin bu kadar..

Öyle mi dersin? Allah Allah! Sorarım sana ne zaman basın Alex'e yüklendi cevap verir misin? Alex'ide biliyoruz, Aragones ile 2 sürtüşme yaşadı anında demeç vermeye başladı basına, Aragones'i suçladı.. Gözleriniz körelmesin bu kadar..

Heriflerde Alex her sene 30 maç oynuyor dikkatini çekerim.

Bana istikrar lazım Abi.

Tamam o konuda haklısın istikrar lazımdır, ama istikrar T.D konusunda da lazımdır.. İsimli, deneyimli, taktik-teknik bilen, futbolcu dostu bir hoca 2 senedir takımımızın başındaymış gibi konuşmayın lütfen.. Futbol takımında bir istikrar yokki futbolculardan bekleyeyim..

Buyur gel paşam :)

hatunda verek mi :D

Geri
Üst Alt