Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler
Bizim son 10 yılımızı düşün.Fatih Terim,Lucescu,Gerets dönemlerinde hiç oyuncuların sabotaj yaptıklarını gördün mü?Bu iş antrenör kalitesiyle alakalı.Ama sakın Bülent Hoca'yı suçluyorum sanma.Benim hala kızdığım adam Skibbe'dir.Biz sene başında adam gibi antrenör getirseydik bu sıkıntıların hiçbiri olmazdı.
Evet bu olmayan bir vak'a değil.Futbolcuya dayalı düzen bozulamaz bunun imkanı yok çünkü dümen futbolcuda sahaya kimse karışamıyor.Şampiyonluk giderse bundan emin olursa o futbolcular huysuz bir at gibi üzerlerinden atarlar hoca falan dinlemezler...
Formunu yüksek tutar deli gibi oynarlar gol pozisyonunda ayağını 5 kere uzatmaz ne hoca kalır ne yönetim, futbolcu ne kaybeder hiçbirşey...
Bizim son 10 yılımızı düşün.Fatih Terim,Lucescu,Gerets dönemlerinde hiç oyuncuların sabotaj yaptıklarını gördün mü?Bu iş antrenör kalitesiyle alakalı.Ama sakın Bülent Hoca'yı suçluyorum sanma.Benim hala kızdığım adam Skibbe'dir.Biz sene başında adam gibi antrenör getirseydik bu sıkıntıların hiçbiri olmazdı.