Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Nereden biliyorsun Kewell'ın,Baros'un isteyerek uyduğunu?

Onların karakterinde yok problem yaratmak ki uymuşlar.Herkes aynı olamaz yoksa koyundan ne farkı kalırdı insanların??

Lincoln'e ters gelmiş,bence de ters.

2000 ruhu 2 oyuncuyu aynı odaya kapatmayla gelmez.içten gelmesi lazım.Demode olmuş taktiklerle bir yere varamazsınız artık.

Takımın en çok para alan oyuncusu olarak,takımın lideri olmasının beklendiği oyuncu olarak,taraftarın çok güvendiği bir oyuncu olarak senin sorun çıkartmaya hakkın yok.

Anlayın artık bunu.Kimse Galatasaray'dan büyük,Galatasaray Teknik Direktör'ünden de yetkili değil.

30 yaşındaki adam için bahsettiğimiz şeyler asıl benim midemi bulandırıyor.30 yaşına gelmişsin be adam,30.

Duygusalmış ..

Bazı insanlar duygularıyla yaşar Murat.Adam aç kalmamak için çalmış ajitasyon değil bunlar gerçek.Onun doğduğu ülkenin gerçekleri buradan daha farklı.Eğer duygusal değil sert adam olsaydı şimdi kanunsuz işlerin içinde olurdu futbolun değil.Böyle şartlarda büyüyen bir insanın duygusal olması doğaldır.İnsanların isteklerine, arzularına imkansız değilse eğer saygı göstermeyi, hoşgörüyle yaklaşmayı öğrenmemiz lazım.Yoksa kaybeden hep biz oluruz...

Ayrıca 2000 ruhu 2000'de kaldı o insanlar 20-25 yaş aralığında amatör ruhlu futbolculardı bunlar Avrupa görmüş profesyonel ve büyük futbolcular bu formül onlara gelmez...

Takımın en çok para alan oyuncusu olarak,takımın lideri olmasının beklendiği oyuncu olarak,taraftarın çok güvendiği bir oyuncu olarak senin sorun çıkartmaya hakkın yok.

Anlayın artık bunu.Kimse Galatasaray'dan büyük,Galatasaray Teknik Direktör'ünden de yetkili değil.

Takıldınız paraya ya kimler neler aldı gitti bu ülkeden.Oynadığı zaman futbol resiteli sunan bir adama verilen o para az bile.

Galatasaray'dan büyük olamaz kimse evet bu Teknik Direktör için de geçerlidir bunu da unutmayın...

Kimse Galatasaray Teknik Direktör'ünden de yetkili değildir demek at gözlüğüyle etrafa bakmaktır...

Takıldınız paraya ya kimler neler aldı gitti bu ülkeden.Oynadığı zaman futbol resiteli sunan bir adama verilen o para az bile.

Galatasaray'dan büyük olamaz kimse evet bu Teknik Direktör için de geçerlidir bunu da unutmayın...

Kimse Galatasaray Teknik Direktör'ünden de yetkili değildir demek at gözlüğüyle etrafa bakmaktır...

Bu adam 10 maç resital verdiyse 20 maç eziyet çektirdi be kardeşim.

Ha bu arada sizce Lincoln'ün yetkileri Bülent Korkmaz'dan daha mı geniştir ? At gözlüğü bunun neresindedir ?

Ayrıca ben teknik direktörün Galatasaray'dan büyük olduğunu filan kastetmedim.

Bazı insanlar duygularıyla yaşar Murat.Adam aç kalmamak için çalmış ajitasyon değil bunlar gerçek.Onun doğduğu ülkenin gerçekleri buradan daha farklı.Eğer duygusal değil sert adam olsaydı şimdi kanunsuz işlerin içinde olurdu futbolun değil.Böyle şartlarda büyüyen bir insanın duygusal olması doğaldır.İnsanların isteklerine, arzularına imkansız değilse eğer saygı göstermeyi, hoşgörüyle yaklaşmayı öğrenmemiz lazım.Yoksa kaybeden hep biz oluruz...

Ayrıca 2000 ruhu 2000'de kaldı o insanlar 20-25 yaş aralığında amatör ruhlu futbolculardı bunlar Avrupa görmüş profesyonel ve büyük futbolcular bu formül onlara gelmez...

Teknik direktörde Cahit Sıtkı Tarancı olsun,kalede Kuşum Aydın,ileri uçta Fatih Ürek.

Aç bak,bir araştır dünyanın en büyük futbolcuları ne şartlardan gelmiş.Şu ManU'lu Ronaldo,Cezayirli bir ailenin çocuğu olan Zidane,çoğu Afrikalı futbolcu.

Aaah ah .. Adam bulmuş kendine bir yol,birşey olunca hemen duygusalım.Biz bu adamı liderlik yapsın diye aldık,takıma hedef göstersin diye,gerektiğinde saha içindeki teknik direktör olsun diye.

Maşallah çok iyi yapıyor.

Ha bu arada sizce Lincoln'ün yetkileri Bülent Korkmaz'dan daha mı geniştir ? At gözlüğü bunun neresindedir ?

Taraftar Lincoln'ü çok seviyor ve hala ona destek oluyor A.S.Yen'de oynanacak ilk maçta bunun ispatını göreceksiniz.Taraftar baskısıyla ya Korkmaz alır ceketini gider ya da Lincoln'ü oynatır.Bülent Korkmaz'ın da, yönetiminde finansörü bu taraftar.Taraftarın istediğini yapmaya mecburlar aksi takdirde Canaydın'ın ve Terim'in uğradığı protestolara uğramaya mahkumlar.

Yahu arkadaşlar madem aldığı paraya taktık zorla mı sattılar bu adamı?

Ben bile bir Galatasaray taraftarı olarak pekçok Galatasaray2lı gibi Bülent Korkmaz'ın hocalığını kabul etmiyor, istemiyorsam, karşı çıkıyorsam futbolcuların hiçbiri kusura bakmayın kulağına takmaz dün ki Bülent'i.İstediği kadar uğraşsın, yırtınsın sayın Korkmaz onun otoritesi 15-20 yaş arası futbolcuların olduğu alt yapılarda söker.

Taraftar Lincoln'ü çok seviyor ve hala ona destek oluyor A.S.Yen'de oynanacak ilk maçta bunun ispatını göreceksiniz.Taraftar baskısıyla ya Korkmaz alır ceketini gider ya da Lincoln'ü oynatır.Bülent Korkmaz'ın da, yönetiminde finansörü bu taraftar.Taraftarın istediğini yapmaya mecburlar aksi takdirde Canaydın'ın ve Terim'in uğradığı protestolara uğramaya mahkumlar.

Yahu arkadaşlar madem aldığı paraya taktık zorla mı sattılar bu adamı?

Ben bile bir Galatasaray taraftarı olarak pekçok Galatasaray2lı gibi Bülent Korkmaz'ın hocalığını kabul etmiyor, istemiyorsam, karşı çıkıyorsam futbolcuların hiçbiri kusura bakmayın kulağına takmaz dün ki Bülent'i.İstediği kadar uğraşsın, yırtınsın sayın Korkmaz onun otoritesi 15-20 yaş arası futbolcuların olduğu alt yapılarda söker.

2.Hamburg maçında niye gösteremedi bu adam Lincoln'lüğünü.En ihtiyacımız olan maçta.

Çünkü duygusal .. :m26:

Herkes görevini yapmalı.Kulübün çıkarınaysa Bülent Korkmaz Lincoln'ü oynatacak.Kapris yapmayacak.Kapris yapacaksa da çekip gitmesi lazım.Kimse büyük değil Galatasaray'dan.

Bariz birşey var ortada.Lincoln çıkıyor M.Güven giriyoriyada Lincoln oynamıyor yerine M.Güven oynuyor,yada Kewell çıkıyor M.Güven giriyor.

Mantıklı insanın yapacağı iş değil bunlar,şartlanmış olmak lazım bazı şeylere bunları yapmak için...

Yahu şu Lincoln'ü ben sevmiyor muyum zannediyorsunuz ? Ben istemez miyim çıksın şovunu yapsın,alsın bizi şampiyonluğa götürsün.

Hep güvendim buna,destek çıktım,arkasında oldum.Ama artık yeter,bıktırdı.Savunulacak bir tarafı kalmadı.Benim fikirlerim sabittir,bir mucize olmadığı sürece de değişmez.

valla resmini görünce avatarda yine aklıma geldi.sasa iliç neden gönderildii!

valla resmini görünce avatarda yine aklıma geldi.sasa iliç neden gönderildii!

Lincoln'ün bu halini gördükten sonra benim aklıma da geldi işte.Ah İliç ah.Hiç hatırlamıyorum böyle bir sorun yarattığını.Ne kampa geç gelirdi,ne maçlarda oyundan alınırken sorun yapardı,ne izinsiz bir yere giderdi.

Aaaaaah ah !

2.Hamburg maçında niye gösteremedi bu adam Lincoln'lüğünü.En ihtiyacımız olan maçta.

Çünkü duygusal .. :m26:

Aptal bir disiplin şovu uygulandı kendisine Trabzon'da kin ve nefret içinde izledim ben ve benim gibi Lincoln'den yana görüş bildirenler.Acaba o Trabzon'daki aptal piyesle alakası olabilir mi?

Sayın Korkmaz kendilerine ayar verecek aklınca o da 'tamam abi' diye çıkıp oyanayacaktı Hamburg maçında değil mi? Ama kazın ayağı öyle değil.Herşeyin bir bedeli var ve Korkmaz bu bedeli ağır ödeyecek Lincoln'ün ödediği gibi.Tesislerden giderken Lincoln arkasından bakacak.

Krizin perde arkası!

Takımımızda Lincoln krizinin ilk olarak Konyaspor deplasmanına giderken başladığı iddia edildi.

Yönetimin karşı çıkmasına rağmen adeta kaçarcasına ülkesine giden ve yarın İstanbul’da olması beklenen Cassio Lincoln, teknik direktör Bülent Korkmaz’la üst üste sürtüşmeler yaşamıştı.

Sambacı’nın başına buyruk davranışları, işte bu gerilimden kaynaklanıyor. Hamburg deplasmanında oyundan alınınca, Lincoln’ün hocasına el kol hareketleri yapıp hakarete varan ifadeler kullanması, aradaki gerginliğe tuz biber ekmişti. Oysa olayın başlangıç noktası daha geride...

Kuralı beğenmedi!

Korkmaz'ın ilk sınavında elde edilen Bordeaux zaferinin ardından, Sarı-Kırmızılı kafile Konyaspor deplasmanına gidiyordu. Uçak havaalanına indikten sonra, kampın yapılacağı Dedeman Oteli’ne giden futbolcular, tek tek oda anahtarlarını alıyordu. İşte tam bu sırada, odalarda ikişer kişi kalacaklarını öğrendiler. Oysa Skibbe, isteyen herkesin tek kişi kalmasına izin veriyordu. Bunu gören Lincoln, hemen yöneticilerin yanına gidip, “Ben tek kalmak istiyorum” dedi.

Şikayet etse de...

Yöneticiler ise Lincoln’e, “Biz hocanın kararına karışmayız” diyerek olumsuz yanıt verdi. Bu cevap karşısında morali iyice bozulan Lincoln, Meira ile birlikte kalacağı odaya çıktı.

Brezilyalı yıldız, ilk tepkisini akşam yemeği ve sabah kahvaltısında hiç konuşmayarak gösterdi. Konya’da başlayan bu gerilim Almanya’da da sürünce, Sambacı, Trabzon deplasmanında yedek soyunmuştu. Tıpkı son oynanan ve kaybedilen Eskişehirspor maçında olduğu gibi...

Kaynak: Fanatik

Allah Allah Lincoln efendi'ye bak.Bide odana çay,kahve servisi yapalım.Yok böyle bişey ya!

Ne zaman dönecek bu adam?

Siz Fatih hocanın Milan'da 1 penaltının dışarı vurulması sonucunda işinden olduğunu biliyormusunuz? Inzaghi penaltıda topun

başına geçer, dışarı vurur inadına ve Terim'in bileti kesilir.Terim gitti ve Inzaghi hala orada kim kaybetti? kim kazandı?

Hocaların iş garantisi oyuncuların elinde tam tersi gibi görünsede aslında ipler oyuncuların elinde...

Siz Fatih hocanın Milan'da 1 penaltının dışarı vurulması sonucunda işinden olduğunu biliyormusunuz? Inzaghi penaltıda topun

başına geçer ve dışarı vurur inadına ve Terim'in bileti kesilir.Terim gitti ve Inzaghi hala orada kim kaybetti? kim kazandı?

Hocaların iş garantisi oyuncuların elinde tam tersi gibi görünsede aslında ipler oyuncuların elinde...

Yani sen diyosun ki oyuncular Bülent Hoca gitsin isterlerse bilerek iyi oynamaz öyle mi?

Yani sen diyosun ki oyuncular Bülent Hoca gitsin isterlerse bilerek iyi oynamaz öyle mi?

Evet bu olmayan bir vak'a değil.Futbolcuya dayalı düzen bozulamaz bunun imkanı yok çünkü dümen futbolcuda sahaya kimse karışamıyor.Şampiyonluk giderse bundan emin olursa o futbolcular huysuz bir at gibi üzerlerinden atarlar hoca falan dinlemezler...

Formunu yüksek tutar deli gibi oynarlar gol pozisyonunda ayağını 5 kere uzatmaz ne hoca kalır ne yönetim, futbolcu ne kaybeder hiçbirşey...

Bu demek oluyor ki oyuncu alırken ince eleyip sık dokuyacaksın,Kewell gibi karakterli,üzerinde ki formanın hakkını veren para için değil takım için oynayan oyuncuları cımbızla çekip alacaksın,saçma bir laf dolanıyor medyada futbolcuya dayalı düzen diye Teknik Direktör benim gözümde bir satranç ustasıdır ve futbolcular piyonları arada önemli elemanlarını iyi kullanabilme sanatıdır,öyle oyuncular var ki bazı hocalarla çok iyi performans gösteriyorlar buda hoca kalitesidir,ceza vermek,para kesmek,kadro dışı bırakmakla ders verilmez ama olayı bu duruma getirmemek için doğru isimleri kadrona katacaksın açıkcası Özhan Canaydın'ın Lincoln'ü almakta ki amacı iyi oyuncu olduğundan değil sırtında Lincoln yazdığı için ve isim olduğu için,bize iş yapacak oyuncu lazım isim değil Saygılar...

Bu demek oluyor ki oyuncu alırken ince eleyip sık dokuyacaksın,Kewell gibi karakterli,üzerinde ki formanın hakkını veren para için değil takım için oynayan oyuncuları cımbızla çekip alacaksın,saçma bir laf dolanıyor medyada futbolcuya dayalı düzen diye Teknik Direktör benim gözümde bir satranç ustasıdır ve futbolcular piyonları arada önemli elemanlarını iyi kullanabilme sanatıdır,öyle oyuncular var ki bazı hocalarla çok iyi performans gösteriyorlar buda hoca kalitesidir,ceza vermek,para kesmek,kadro dışı bırakmakla ders verilmez ama olayı bu duruma getirmemek için doğru isimleri kadrona katacaksın açıkcası Özhan Canaydın'ın Lincoln'ü almakta ki amacı iyi oyuncu olduğundan değil sırtında Lincoln yazdığı için ve isim olduğu için,bize iş yapacak oyuncu lazım isim değil Saygılar...

İşte bu.

Cevap: Lincoln dönüyor!

Hoşgeliyor umarım eski günlerine döner.

Cevap: Lincoln dönüyor!

Kim Lan bu..? Kendini ne saniyor bu..? Tekrar Kazanmakmis..ne yaptiki kazanalim..? Gören oldumu..?? Sanarsiniz hagi küstü Takima da ara bulmaya calisiyorsunuz....Sen Takimda en cok Parayi kazan ve böyle Tavir yap...

Bu adami Taraftar simartiyor...Buna verecegim Parayi Kocum Arda ya veririm bizde 15 Yil Futbol oynar..;)

Güle Güle sundan bi kurtulsak..bide bunu bana Alexle kiyasliyorsunuz..bu adam Alex in tirnagi etmez..Alex gelmis 100 Gole bilmem kac asiste...Alex le bunu kiyaslamak büyük ayip olur....

Göndersinler bunu ordan hic gelmesinde kendine bir Kulüp arasin...Biz alalim Tabata yi bundan kat kat yararli olur okadar eminim....

Geri
Üst Alt