Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Krizin perde arkası!

Takımımızda Lincoln krizinin ilk olarak Konyaspor deplasmanına giderken başladığı iddia edildi.

Yönetimin karşı çıkmasına rağmen adeta kaçarcasına ülkesine giden ve yarın İstanbul’da olması beklenen Cassio Lincoln, teknik direktör Bülent Korkmaz’la üst üste sürtüşmeler yaşamıştı.

Sambacı’nın başına buyruk davranışları, işte bu gerilimden kaynaklanıyor. Hamburg deplasmanında oyundan alınınca, Lincoln’ün hocasına el kol hareketleri yapıp hakarete varan ifadeler kullanması, aradaki gerginliğe tuz biber ekmişti. Oysa olayın başlangıç noktası daha geride...

Kuralı beğenmedi!

Korkmaz'ın ilk sınavında elde edilen Bordeaux zaferinin ardından, Sarı-Kırmızılı kafile Konyaspor deplasmanına gidiyordu. Uçak havaalanına indikten sonra, kampın yapılacağı Dedeman Oteli’ne giden futbolcular, tek tek oda anahtarlarını alıyordu. İşte tam bu sırada, odalarda ikişer kişi kalacaklarını öğrendiler. Oysa Skibbe, isteyen herkesin tek kişi kalmasına izin veriyordu. Bunu gören Lincoln, hemen yöneticilerin yanına gidip, “Ben tek kalmak istiyorum” dedi.

Şikayet etse de...

Yöneticiler ise Lincoln’e, “Biz hocanın kararına karışmayız” diyerek olumsuz yanıt verdi. Bu cevap karşısında morali iyice bozulan Lincoln, Meira ile birlikte kalacağı odaya çıktı.

Brezilyalı yıldız, ilk tepkisini akşam yemeği ve sabah kahvaltısında hiç konuşmayarak gösterdi. Konya’da başlayan bu gerilim Almanya’da da sürünce, Sambacı, Trabzon deplasmanında yedek soyunmuştu. Tıpkı son oynanan ve kaybedilen Eskişehirspor maçında olduğu gibi...

Kaynak: Fanatik

Eğer bu doğruysa saçmalık arkadaş.İstediği gibi kalsın adam ne karışıyosunuz?

Kural'ı beğenmemek ne demektir yahu ? Sen bu takımın teknik direktörü değilsin,kararları veremezsin,ne denirse uymak zorundasın.Bu kadar açık ve net !

Ben kuralın saçmalığındayım.Ha varsa böyle bir kural uymalıdır.Bu kural var diye huzursuzluk çıkarmamalıdır ama bu kural o kadar saçma ki.Ne yani tek başına kalsa noluyo.Otelde oda mı yok?

Ben kuralın saçmalığındayım.Ha varsa böyle bir kural uymalıdır.Bu kural var diye huzursuzluk çıkarmamalıdır ama bu kural o kadar saçma ki.Ne yani tek başına kalsa noluyo.Otelde oda mı yok?

2000'deki gibi olmasını istemişler,takım daha çok kaynaşsın,arkadaşlık sağlamlaşsın diye.Oda var merak etme.

2000'deki gibi olmasını istemişler,takım daha çok kaynaşsın,arkadaşlık sağlamlaşsın diye.Oda var merak etme.

Bence adam tek başına kalmak istiyosa sırf kaynaşsınlar diye biriyle aynı odaya koysanda kaynaşamaz.Hiç bir işe yaramaz.

Bence adam tek başına kalmak istiyosa sırf kaynaşsınlar diye biriyle aynı odaya koysanda kaynaşamaz.Hiç bir işe yaramaz.

Sorunlu olmayan adam kaynaşır arkadaşım.Başlarım öyle burnundan kıl aldırmayan adama.Taffarel'in nasıl dünya çapında bir kaleci olduğunu biliyoruz ama bu adam kamplarda takımın eğlence kaynağıydı,gençlerle de iyi anlaşırdı teknik direktörüyle de.

Bu kadar sorunlu adam görmedim ben ya,onu yapmaz bunu yapmaz.Ulan dünyanın parasını alıyorsun şerefsiz,yapacaksın.

Sorunlu olmayan adam kaynaşır arkadaşım.Başlarım öyle burnundan kıl aldırmayan adama.Taffarel'in nasıl dünya çapında bir kaleci olduğunu biliyoruz ama bu adam kamplarda takımın eğlence kaynağıydı,gençlerle de iyi anlaşırdı teknik direktörüyle de.

Bu kadar sorunlu adam görmedim ben ya,onu yapmaz bunu yapmaz.Ulan dünyanın parasını alıyorsun şerefsiz,yapacaksın.

Doğru kelimeler kullansak keşke!!!

Sene başında yapılsa bu uygulama tamam derim kaynaşsınlar ama şimdi yapılacak iş değil bu.

Kız gibi herşeye nazlanıyo bıktık artık...

Neymiş duygusalmış...

Bize asker gibi futbolcu lazım böyle kırılgan çoluk çocuk değil...

Lincoln gitmeli kesinlikle gitmeli...

Yarin gelecek gibime gelmiyor acikcasi. Ama, yarinda gelmesze varya, gercekten yaziklar olsun Lincoln'e.

Bi geri gelse de oynatabilsek, en azindan para kazanabiliriz. Ama, oynatmiyacaksan, eline bomba gibi patlar.

Cevap: Lincoln dönüyor!

Şu kalan haftalarda güzel oynada kendini affettir be Lincoln'üm.

Lincoln hepimize sahada en güzel yanıtı verecektir.

Yeterki yönetim bu krizi kırmadan dökmeden çözsün..

Ha Bülent Korkmaz mı?

Basiretsiz yönetim becerisi ile Lİncoln krizini yaratan 1.sorumlu; kendisi.

O hiç karşmasın..

Lincoln hepimize sahada en güzel yanıtı verecektir.

Yeterki yönetim bu krizi kırmadan dökmeden çözsün..

Ha Bülent Korkmaz mı?

Basiretsiz yönetim becerisi ile Lİncoln krizini yaratan 1.sorumlu; kendisi.

O hiç karşmasın..

Hani derler ya hırsızın hiç mi suçu yok diye.Bu adam Galatasaray'da gördüğü 3 t.d'nin 2 siyle anlaşamamış.Anlaşamadığı gibi sahada hiç bir varlık göstermemiş.

Tamam belki hocanı sevmezsin ama sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edersin.Burası babasının çiftliğimi.Lincoln gibi sahada takımı ve hocasını protesto eden başka bir futbolcu varmı Galatasaray tarihinde.Ve bu adamı hala sevenler, kollayanlar var.

Bülent Korkmaz'ın hiç suçu yok mu?Tabi ki var,ama hiç kimsenin Galatasay'la ve hocasıyla dalga geçmeye hakkı yoktur.

Bir Galatasaray'lı futbolcudan nefret edeceğim aklıma gelmezdi.Bedava gönderilmesine bile razıyım,yeter ki bu profosyonele!! para yedirmeyelim...

Hani derler ya hırsızın hiç mi suçu yok diye.Bu adam Galatasaray'da gördüğü 3 t.d'nin 2 siyle anlaşamamış.Anlaşamadığı gibi sahada hiç bir varlık göstermemiş.

Tamam belki hocanı sevmezsin ama sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edersin.Burası babasının çiftliğimi.Lincoln gibi sahada takımı ve hocasını protesto eden başka bir futbolcu varmı Galatasaray tarihinde.Ve bu adamı hala sevenler, kollayanlar var.

Bülent Korkmaz'ın hiç suçu yok mu?Tabi ki var,ama hiç kimsenin Galatasay'la ve hocasıyla dalga geçmeye hakkı yoktur.

Bir Galatasaray'lı futbolcudan nefret edeceğim aklıma gelmezdi.Bedava gönderilmesine bile razıyım,yeter ki bu profosyonele!! para yedirmeyelim...

Lincoln'in sahadaki en kötü hali bile bir çok topçumuzun iyi halinden daha iyi ve verimlidir. Onun iyi halini ise anlatmaya gerek yok.

Lincoln'in Galatasarayımızla dalga geçtiği hiç bir anı ve tavrını hatırlamıyorum.

Medyanın dolduruşuna gelmeyelim.

Bir TD için Lincoln'i ve bu tarz oyuncuları yönetmeyi bilmek gerekir. Bu yönetmek yetisi Bülent Korkmaz'da hiç yok. Bunu hepimiz gördük. Görmek istemeyenler varsa onu bilmeyiz.

Bir Galatasaraylı olarak Lincoln'i en yakın zamanda sahada görmek isterim..

Doğru kelimeler kullansak keşke!!!

Sene başında yapılsa bu uygulama tamam derim kaynaşsınlar ama şimdi yapılacak iş değil bu.

Niye şimdi yapılacak iş değil ? Onu anlamadım.Kewell bu kurala uymuş mu ? Uymuş.Baros uymuş mu ? Uymuş.De Sanctis uymuş mu ? Uymuş.

Onun farkı ne ? Duygusal olması mı ?

Bana hala şu adamı savunuyorsunuz ya,ne diyeyim.

Bazı insanlar yalnızlığı sever motivasyonunu öyle sağlar.Lincoln Almanya'da da çok arkadaş canlısı bir adam değildi.Bu resmen saçmalık 30 yaşındaki bir adama mürebbiyelik yapmaya çalışmak, komuta altına almak için ezme gayreti midemi bulandırıyor.

Bazı insanlar yalnızlığı sever motivasyonunu öyle sağlar.Lincoln Almanya'da da çok arkadaş canlısı bir adam değildi.Bu resmen saçmalık 30 yaşındaki bir adama mürebbiyelik yapmaya çalışmak, komuta altına almak için ezme gayreti midemi bulandırıyor.

30 yaşındaki adam için bahsettiğimiz şeyler asıl benim midemi bulandırıyor.30 yaşına gelmişsin be adam,30.

Duygusalmış ..

Niye şimdi yapılacak iş değil ? Onu anlamadım.Kewell bu kurala uymuş mu ? Uymuş.Baros uymuş mu ? Uymuş.De Sanctis uymuş mu ? Uymuş.

Onun farkı ne ? Duygusal olması mı ?

Bana hala şu adamı savunuyorsunuz ya,ne diyeyim.

Nereden biliyorsun Kewell'ın,Baros'un isteyerek uyduğunu?

Onların karakterinde yok problem yaratmak ki uymuşlar.Herkes aynı olamaz yoksa koyundan ne farkı kalırdı insanların??

Lincoln'e ters gelmiş,bence de ters.

2000 ruhu 2 oyuncuyu aynı odaya kapatmayla gelmez.içten gelmesi lazım.Demode olmuş taktiklerle bir yere varamazsınız artık.

Geri
Üst Alt