Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln: "Galatasaray'dan ayrılmam"

UEFA bitmiş ve Lig te de şampiyonluk zor...Hedefimiz kalmamış tabikide 31 yaşındaki bülentle anlaşamayan zırt pırt problem çıkaran Lincoln satılacak.. lincoln gonderildiginde hem bonservis + aylık 350000 dolardan x 12 ay : yılda 4.2 milyon dolar kazanmış olacagız...

Hedefimiz hala var ama ama dersen ki Bülent Korkmaz varken hedef falan düşünülmez haklısın derim.30 yaşında Bülent'le anlaşamayan kalıbı müthiş yanlış.Tersten oku 40 yaşında hiçbir yıldızla anlaşamayan Bülent Korkmaz bence Bülent Korkmaz gitmeli bence değirmen gibi yıldızlarımızı öğütecekse yolu açık olsun hemen gitsin durmasın hiç.Arkadaşım bu takımdan parasını ödeyemiyorum diye adam gönderirsen herkes ağzıyla gülmez neresiyle güler bir düşün istersen.Alırken aklın neredeydi diye sorarlar adama.Lincoln'e 5 milyon Euro bonservis verdi Galatasaray.Soruyorum bu fiyata Avrupa'dan bu düzeyde hangi oyun kurucu 10 numarayı alabilirsin?Ben bazı isimler yazmıştım 2 mesaj önce en ucuzu 10-15 milyon Euro bizde nerede o para?

Ayda şu kadar para kazanacağız yazmışın ihya mı edecek kulübü? Avrupa kupalarında, Ligde oyun kurucun yıldızın yok başarısız olunca bak ama 4,2 milyon dolar mı kazandım diyecek yönetim ne hesap verecek?

Kesinlikle Lincoln'ün gitmesinden yana değilim gitsin diyenler 2001 ve 2007 arasındaki sezonlara baksınlar facia sezonları görsünler.10 numara olmadan bu takım oynamaz Polat tüccar adam bu kadar ucuza aldığı 10 numarayı ne Bülent'e, ne basına, ne de bir kısım taraftara yem eder.MUADİLİ 20.000.000- EURO ve Türkiye'ye gelmek için Lincoln'ün 2 katı para isterler yani kulübün tapusunu isterler anlayın artık bunu.Biz hayır denemeyecek bir kulüp ve ülke değiliz açıkçası hiç cazip bir ülke ve kulüp değiliz.Problemsiz, genç yıldızlar tatile bile gelmezler buraya parayla pulla getiremezsin.Anelka geldi ne oldu kaçtı gitti.

Faruk Süren bir yabancı, rahat yaşayan, yaşı ilerlemiş NBA'dan basketbolcu ile ilgili konuşuyordu başkan olsaydı onu alacağını söyledi ve şöyle devam etti "Adam buraya eğlenmeye ve para kazanmaya gelecek tabi ki serserilikte yapacak ama bizde onun üzerinden kazanacağız"demişti.Faruk Süren, Sergen Galatasaray'da oynarken onu gece bir mekanda görüyor kız arkadaşıyla sizce ne yapıyor bizim höt-zötçü Bülent Korkmaz gibi "40 katır, 40 satır" gibi cezalara hiç düşünmüyor ve masalarına şampanya gönderiyor.İşte problemli, yıldız oyuncuya böyle davranılır.Sergen en iyi dönemini Galatasaray'da yaşadı.Ne kadar sıkarsan o kadar kötü, başedilemez olur böyle oyuncular.Rahat bırakılsa, üzerine fazla gidilmezse daha yüksek verim alınacağına eminim.Bu cezalar Lincoln'ü yok eder onun için önce Korkmaz kafasının içindeki "Lincoln'e hayır" mottosunu silecek başka çıkar yolu yok...

Cevap: Lincoln İstanbul'da

sezon sonuna kadar oynatıp sezon sonunda da iyi bir fiyata satılmalı. ve yerine başarıya aç hızlı dinamik ve özellikle usta bir frikikçi alınmalı.

10 milyon Euromuz var mı? Varsa o dediğinden alınabilir.Bu yıl ne kupası aldık, ne başarıya imza attık ki transfer yapacak paramız olsun.Bu kadroyla aynen devam...

Lincoln'un yerine birini almaya gerek yok ki, Avrupa'nin ust duzey takimlarindan kacinda 10 numara var allahaskina. 10 numara donemi kapaniyor artik. Benim kit futbol bilgilerimle sayabildiklerim;

Arsenal -Arshavin

Werder Bremen - Diego

Milan - Kaka

Lyon - Juninho

Bakin bu yil ortaligin tozunu atan Liverpool'a, Barcelona'ya. 10 numara yok. Bence onumuzdeki yil 4-3-3 ya da 4-2-2-2 oynarsak daha basarili oluruz.

Cevap: Lincoln hakkında çıkan haberler

Lincoln'e 'Dede' markajı

Almanlar, takımımızda disiplinsiz hareketleriyle şimşekleri üzerine çeken Cassio Lincoln’ün peşini bırakmıyor.

Almanlar, takımımızda disiplinsiz hareketleriyle şimşekleri üzerine çeken Cassio Lincoln’ün peşini bırakmıyor. Sezon başında Lincoln için Wolfsburg Kulübü’nün 5 milyon Euro teklifle G.Saray’ın kapısını çalmasının, Hamburg ve Köln’de adının geçmesinin ardından, şimdi de Borussia Dortmund devreye girdi. Borussia Dortmund Kulübü ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan teknik direktör Jürgen Klopp’un da sezon sonuna kadar Lincoln hakkındaki kesin kararını vereceği, kulüp yetkililerinden Sambacı yıldızın transfer şartlarını öğrenmesini istediği öğrenildi. Alman kulübü yetkililer Lincoln’ün menajeri Roger Wietmann ile görüşmelerde bulunacak.

Dede ile büyüdü

Brezilyalı futbolcunun transferi için ’Kardeşim’ ifadesini kullandığı Dede’nin ara bulucu rolüne soyunduğu ortaya çıktı. B.Dortmund forması giyen Dede’nin birlikte büyüdüğü Lincoln ile bu konu hakkında sohbet ettikleri dile getirildi. Lincoln’le her gün telefonla görüştüğünü ve Almanya’ya dönmek istediğini söylediğini belirten Dede, "İkimiz de yeniden birlikte oynamak istiyoruz. İstanbul’a gidemeyeceğime göre, onun buraya gelmesi büyük ihtimal. Lincoln de tekrar Bundesliga’da kendini kanıtlamak istiyor. Umarım Lincoln İstanbulda’ki sorunlarını halleder" dedi.

Tek bavulla döndü

Almanya’nın ünlü gazetesi Bild de Lincoln’ün Dortmund’un takibinde olduğunu okurlarına duyurdu. Dortmund’un menajeri Michael Zorc da Lincoln ile ilgilendiklerini belirterek "Ligde yeniden şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Dortmund’un oyun kurucu olarak Brezilyalı yıldızı takımımızda görmek istiyoruz. Kendisiyle görüştüm, oda Dormund’da oynamaktan mutlu olacağını söyledi" diye konuştu.

Öte yandan Lincoln dün sevgilisi ile birlikte Frankfurt’tan İstanbul’a geldi. 8 gün önce İstanbul’dan 8 bavulla ayrılan Brezilyalı futbolcunun sadece 1 bavulla dönmesi ise dikkat çekti.

Kaynak: Hürriyet

Cevap: Lincoln bu gece İstanbul 'da...

Dur bakalım bizim Galatasaray'lılığımızı yargılamak yok fenere gider mider demek kimsenin haddine değil.Lincoln fenere giderse oturur adam gibi izlerim futbolunu hödüklük yapmam.Ama Lincoln'ü kaçırırsa kulübüme kendi kişisel protestomu yaparım maça gitmem.

Fenere giderse demişizde onu geçelim başka bir 10 numara için fahri Gaziantep taraftarı kesilenlere ne diyeceğiz?Lincoln hala bizim futbolcumuz ve gitmeden önceki desteğimden gram eksiltmedim yerine alınacak odunları izlemek istemiyorum çünkü.

Her futbolcu Lincoln gibi yaparsa ne olur ki ??

mesela Baros,Kewell bende tatile gitmek istiyorum desin .. ???

Neeeee:eek: Mehmet Güven Lincoln'ün pabuçlarını bağlayamaz kusura bakmasın!Ya bunu halka açık bir alanda söyleme dalga konusu olursun fena dalga geçerler.Yaser=Baros, Feerdi Elmas= Kewell senin mantığa göre bu hesap çıkıyor.Ali Sami Yen'de maç öncesi falan hiç söyleme gözünün yaşına bakmaz linç ederler, kulüp kınama mesajı falan yayınlar.Bu mesajı bende kimseye göstermeyeceğim benim gibi birşey içerken okursa boğulma tehlikesi geçirebilir.Bir daha objektif düşün bence kin ve öfkeden arınarak düşün söylediğin bir ütopya o kadar gerçekten uzak ki ışık yılı uzaklığında...

Göndersinler Korkmaz'ı Gençlerbirliği'nde neler yaşandığı ortada...

Benim dediğimi anlayamayacak kadar kör olmuşsan bu benim sorunum değil. İkisinin de vasıfları aynı dedim. İkisi de aynı derecede iyi veya kötü futbolcu demedim.

Aman baydı bu Lincoln artık,şahsen klüple isminin anılmasını bile istemiyorum ...

'İyi olmak yetmiyor,sevilmek için aşk için' ... iyi oynamak gerekiyor futbolda...

Lincoln'un yerine birini almaya gerek yok ki, Avrupa'nin ust duzey takimlarindan kacinda 10 numara var allahaskina. 10 numara donemi kapaniyor artik. Benim kit futbol bilgilerimle sayabildiklerim;

Arsenal -Arshavin

Werder Bremen - Diego

Milan - Kaka

Lyon - Juninho

Bakin bu yil ortaligin tozunu atan Liverpool'a, Barcelona'ya. 10 numara yok. Bence onumuzdeki yil 4-3-3 ya da 4-2-2-2 oynarsak daha basarili oluruz.

Saydığın takımlar liberolu sistem oynamıyor artı orta sahalarına öyle adamlar var ki herbiri 10 numara oyunkurucu adeta Liverpool'u ele alalım.Gerard ve X.Alonso varken ne gerek var 10 numaraya?

Barcelona Xavi, Iniesta,Messi varken ne oyun kurucusu ne 10 numarasından bahsedilebilir ki Puyol bile Türkiye'deki orta sahalar kadar teknik ve oyun kuruyor.

10 numara illa ki forma arkasında mühür gibi 10 yazan değil oyun kurma görevi olandır.Nedved 11 numara giyiyor diye farklı birşey mi hayır.Rosicky 10 numara değil mi?

Çok teknik önlibero ya da hem ofansta hem defansta kusursuz oynayan orta saha oyuncuların varsa oynarsın oyun kurucusuz artı liberosuz.Ama ön liberon ver sağa ver sola oynuyor ara pası nedir habersizse mecbursun 10 numara oynatmaya.

Biz kaliteli orta saha oyuncularımız olmadığı sürece mecburuz oyun kuruculu sisteme aksi takdirde kaos futbolu oynuyoruz, hengame oluyor sahada.Şu hataya düşmeyin Galatasaray'ı şu takımlarla karşılaştırmayın biz orta sikletiz saydıklarınız ağır siklet.

inş gelmez bizde kurtuluruz yaw sorun olmadan başımızdan atmış oluruz

ÇALIŞ LİNCOLN ÇALIŞ

Galatasarayımız Turkcell Süper Lig'de 26. hafta Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürüyor.

Teknik ekip Bülent Korkmaz, Cevat Güler, Utku Yörükoğlu ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 11.00'den itibaren üst sahada yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı. Uzun bir aradan sonra İstanbul'a dönen Cassio Lincoln ilk idamanına çıktı ve takımla ısınmadan sonra özel olarak çalıştırıldı.

Antrenmanın ana bölümünde gruplar halinde teknik çalışmalar yapıldı. Hasan Şaş üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle bu sabah dinlendirildi.

Mehmet Topal, Serkan Çalık, Murat Akça tedavilerinin ardından fizyoterapistlerle sürdürdükleri özel programının yanısıra takımla birlikte antrenmanın bir kısmına katıldılar.

Emre Güngör ve Servet Çetin tedavilerinin ardından salon ve sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştırıldı. Shabani Nonda'nın ise tedavisi sürüyor.

Galatasaray, çalışmalarını bu akşamüstü saat 18.00'de yapacağı basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Webaslan.com

Galatasarayin teknik direktoru kalli,skibbe,Bulent Korkmaz degildir,10 numarasi da Lincoln degildir.Her biri 2 sene icerisinde alinmis ayri ayri yanlis kararlar.Birini digerine karsi savunmak yanlis.Lincolnu Tek savundugum nokta son haftalarda olanlarda kesinlikle haksizliga ugradigi.

Ne açıdan Haksızlığa uğradı ??

2. yarı başından beri oynadığı 9 maçın hangi birinde 1 kere bile iyi oynadı???

haliyle yedeğe çekildi bu kadar basit. haksızlık yapıldıysa bunda son kişi Abraham Lincoln dir :))

Dünyadaki 10 numara ekolünün, Türkiye, Yunanistan ve Brezilya harici bittiği bir devirde eğer ki kendimize büyük hedefler koymuşsak önümüzdeki sene Lincoln'ün yerine oyunu çift yönlü oynayabilen, ayaklarına hakim, savaşçı bir oyuncu getirmemiz gerekir.He dersek ki öyle yada böyle bizi Türkiye Süper Lig'i tatmin eder o zaman böyle devam edelim.

Not:10 numara bana göre müzeye kalksın, 9 senedir bu formanın hakkını kimse veremedi !

Daha önce söylediğim sözlerin yine arkasındayım;

Galatasray için lincoln "hiçbirşeydir",ancak lincoln için Galatasaray tamda "aradığı" klüpdür.

Bir arkadaşımız rahat bırakılsın ,üstüne gidilmesin böylece rahat oynar,performansı artar gibi bir görüş belirtmiş.Yahu artık bundan daha rahat bir ortamımı olur bu adamın?? kafasına göre kafa iznine gider kimseyi takmaz,idmanlara asılmaz,maçlarda da keyfi hareket eden bir adama daha nasıl rahatlık verilecekki? adına konulmuş bir bülent hoca sıkıntısı yaftası uzatılıp gidiyor ve hala onu havaalanında karşılayıp omuzlara alanlar oluyor.Ne gariptirki lincoln alay edercesine yaptığı bu profosyonellik dışı hareketlerine alkış tutuyoruz.Galatasaray derhal bu oyuncudan kurtulmalıdır ve ona verilen paraya gerçek bir 10 numara getirilmelidir.

Daha önce söylediğim sözlerin yine arkasındayım;

Galatasray için lincoln "hiçbirşeydir",ancak lincoln için Galatasaray tamda "aradığı" klüpdür.

Bir arkadaşımız rahat bırakılsın ,üstüne gidilmesin böylece rahat oynar,performansı artar gibi bir görüş belirtmiş.Yahu artık bundan daha rahat bir ortamımı olur bu adamın?? kafasına göre kafa iznine gider kimseyi takmaz,idmanlara asılmaz,maçlarda da keyfi hareket eden bir adama daha nasıl rahatlık verilecekki? adına konulmuş bir bülent hoca sıkıntısı yaftası uzatılıp gidiyor ve hala onu havaalanında karşılayıp omuzlara alanlar oluyor.Ne gariptirki lincoln alay edercesine yaptığı bu profosyonellik dışı hareketlerine alkış tutuyoruz.Galatasaray derhal bu oyuncudan kurtulmalıdır ve ona verilen paraya gerçek bir 10 numara getirilmelidir.

Yani.Dünyanın hangi kulübünde kafasında estiği zaman ülkesine giderbilir.Artı geldiği gün de şakşakcıları alkış tutar Licoooolnn liiinncoolllnn.. diye.

Ayrıca Lincoln çok iyi oynuyordu da Bülent mi engelledi yani? Bunu da anlamıyorum ya neyse. Oyuncu değişikliklerinin hepsinde haklı Bülent Hoca. Hiçbirinde sahada yoktu. Aman uzatmayayım daha. Anlamı yok çünkü.

Kardeşim itirazım buna işte.. Bu adam sakat değilse OYNAYACAK bu kadar.. Yerine aldığın Mehmet Güvenler sana ne katabilir.. Neymiş; koşmuyormuş, mücadele etmiyormuş.. Geçiniz efendim ben Lincoln'den bunları istemiyorum; atsın, attırsın istiyorum.. Ama sen 60'dan sonra koşmuyor diye çıkarırsan maçı çevirebileceğini bilen Lincoln'de çileden çıkar, futboldan anlayan Galatasaray taraftarıda.. Aynı şeyi Kewell'a yaptı, Kewell'ın çıktıktan sonra surat şeklini hepimiz gördük.. Maçın her an yıldızı olabilecek Lincoln'ü 60'da çıkarmak demek 90+2'de yapacağın asiste ihtiyacım yok demektir.. Yahu sorarım size Hagi her an koşarmıydı; hayır gerek yoktu çünkü oyun onun üzerine kuruluydu, yada onu geçtim takımdaki herkes aynı orandamı koşar? Bir kanat oyuncusu, bir tandem kadar koşarmı, yada bir ön libero 10 numara kadar koşar mı? Hayır efendim koşmaz, çünkü gerekte yoktur, onlar maça zaten amaçları doğrultusundaki mevkilerde çıkmıştır ve Lincoln'de aptal aptal koşmak zorunda değildir.. İlk önce Lincoln'ü 90 dakika oynatacaksın ve oyunu ona göre kurucaksın eğer birşey yapamazsa eleştireceksin, fakat Lincoln ne 90 dakika oynatılıyor nede oyun onun üzerine kuruluyor.. Bir kin bağlamışsınız gözleriniz kör olmuş, nefret edecekseniz adam gibi edin..

Kardeşim itirazım buna işte.. Bu adam sakat değilse OYNAYACAK bu kadar.. Yerine aldığın Mehmet Güvenler sana ne katabilir.. Neymiş; koşmuyormuş, mücadele etmiyormuş.. Geçiniz efendim ben Lincoln'den bunları istemiyorum, atsın attırsın istiyorum.. Ama sen 60'dan sonra koşmuyor diye çıkarırsan maçı çevirebileceğini bilen Lincoln'de çileden çıkan futboldan anlayan Galatasaray taraftarıda.. Aynı şeyi Kewell'a yaptı, Kewell'ın çıktıktan sonra surat şeklini hepimiz gördük.. Maçın her an yıldızı olabilecek Lincoln'ü 60'da çıkarmak demek 90+2'de yapacağın asiste ihtiyacım yok demektir.. Yahu sorarım size Hagi her an koşarmıydı; hayır gerek yoktu çünkü oyun onun üzerine kuruluydu, yada onu geçtim takımdaki herkes aynı orandamı koşar? Bir kanat oyuncusu, bir tandem kadar koşarmı, yada bir ön libero 10 numara kadar koşar mı? Hayır efendim koşmaz, çünkü gerekte yoktur, onlar maça zaten amaçları doğrultusundaki mevkilerde çıkmıştır ve Lincoln'de aptal aptal koşmak zorunda değildir.. İlk önce Lincoln'ü 90 dakika oynatacaksın ve oyunu ona göre kurucaksın eğer birşey yapamazsa eleştireceksin, fakat Lincoln ne 90 dakika oynatılıyor nede oyun onun üzerine koyuluyor.. Bir kin bağlamışsınız gözleriniz kör olmuş, nefret ediceksiniz adam gibi edin..

Lincoln'e koşmuyor diye eleştiri getirdiğim bir tane yazım yoktur. Ben Lincoln'ün nasıl oynadığını çok iyi biliyorum merak etme. Lincoln sakat değilse oynayacak evet. Bu konuda hem fikiriz. Ama oynayacak. Eli belinde sahada gezmeyecek. Oynayacak. Gidip top alacak, şut çekecek, pas verecek. Bunları da yapmayacaksa kenarda paşa paşa oturacak.

Lincoln'e koşmuyor diye eleştiri getirdiğim bir tane yazım yoktur. Ben Lincoln'ün nasıl oynadığını çok iyi biliyorum merak etme. Lincoln sakat değilse oynayacak evet. Bu konuda hem fikiriz. Ama oynayacak. Eli belinde sahada gezmeyecek. Oynayacak. Gidip top alacak, şut çekecek, pas verecek. Bunları da yapmayacaksa kenarda paşa paşa oturacak.

Sözüm sana değildir, Lincoln yeteri kadar koşmadı, mücadele etmedi diyenleredir, bu konuya açıklık getirelim.. Dediğin şeyleri yapabilmesi için, onu onore etmeli, oyunu ona göre planlamalısınız, pas dağıtımında onu kavşak olarak kullanmalısınız.. İlk yarında ki maçlarda hep bu böyle oldu ve yeri geldiğinde Lincoln defanstan bile oyun kurdu, ama ikinci yarı maçlarında bir kaç tane daha 10 numara türedi takımımızda (Arda ve Kewell'dan bahsetmiyorum, onlar yetenekleri sayesinde her türlü insiyatifi alma hakkına sahiptir) ve sonuç olarak Lincoln artık top almayı bekleyen bir forvet oyuncusuna dönüşüverdi..

Sözüm sana değildir, Lincoln yeteri kadar koşmadı, mücadele etmedi diyenleredir, bu konuya açıklık getirelim.. Dediğin şeyleri yapabilmesi için, onu onore etmeli, oyunu ona göre planlamalısınız, pas dağıtımında onu kavşak olarak kullanmalısınız.. İlk yarında ki maçlarda hep bu böyle oldu ve yeri geldiğinde Lincoln defanstan bile oyun kurdu, ama ikinci yarı maçlarında bir kaç tane daha 10 numara türedi takımımızda (Arda ve Kewell'dan bahsetmiyorum, onlar yetenekleri sayesinde her türlü insiyatifi alma hakkına sahiptir) ve sonuç olarak Lincoln artık top almayı bekleyen bir forvet oyuncusuna dönüşüverdi..

Peki aynı Lincoln sahaya çıkıp saklanırsa,boşa çıkıp top istemezse,umursamadan oynarsa ve her pozisyonda yere atlarsa yapılacak başka ne kalır ?

Geri
Üst Alt