Lincoln hakkında çıkan haberler

Cevap: Lincoln İstanbul'da

Saydığın takımlar liberolu sistem oynamıyor artı orta sahalarına öyle adamlar var ki herbiri 10 numara oyunkurucu adeta Liverpool'u ele alalım.Gerard ve X.Alonso varken ne gerek var 10 numaraya?

Barcelona Xavi, Iniesta,Messi varken ne oyun kurucusu ne 10 numarasından bahsedilebilir ki Puyol bile Türkiye'deki orta sahalar kadar teknik ve oyun kuruyor.

10 numara illa ki forma arkasında mühür gibi 10 yazan değil oyun kurma görevi olandır.Nedved 11 numara giyiyor diye farklı birşey mi hayır.Rosicky 10 numara değil mi?

Çok teknik önlibero ya da hem ofansta hem defansta kusursuz oynayan orta saha oyuncuların varsa oynarsın oyun kurucusuz artı liberosuz.Ama ön liberon ver sağa ver sola oynuyor ara pası nedir habersizse mecbursun 10 numara oynatmaya.

Biz kaliteli orta saha oyuncularımız olmadığı sürece mecburuz oyun kuruculu sisteme aksi takdirde kaos futbolu oynuyoruz, hengame oluyor sahada.Şu hataya düşmeyin Galatasaray'ı şu takımlarla karşılaştırmayın biz orta sikletiz saydıklarınız ağır siklet.

Hocam ben de senin dedigin seyi soylemeye calisiyorum. Devir artik cift yonlu oynayabilen orta saha oyuncularinin donemi. Lincoln gibi defansi sifir, hep ileride takilan oyuncular azaldi artik.

Cevap: Lincoln İstanbul'da

Hocam ben de senin dedigin seyi soylemeye calisiyorum. Devir artik cift yonlu oynayabilen orta saha oyuncularinin donemi. Lincoln gibi defansi sifir, hep ileride takilan oyuncular azaldi artik.

İşte bu yüzden ben Tabatayı istiyorum oyunu iki yönlüde oynuyor acayip koşuyor. Türkiyedeki tek iki yönlü 10 numara

Cevap: Lincoln: "Galatasaray'dan ayrılmam"

Dünyadaki 10 numara ekolünün, Türkiye, Yunanistan ve Brezilya harici bittiği bir devirde eğer ki kendimize büyük hedefler koymuşsak önümüzdeki sene Lincoln'ün yerine oyunu çift yönlü oynayabilen, ayaklarına hakim, savaşçı bir oyuncu getirmemiz gerekir.He dersek ki öyle yada böyle bizi Türkiye Süper Lig'i tatmin eder o zaman böyle devam edelim.

Not:10 numara bana göre müzeye kalksın, 9 senedir bu formanın hakkını kimse veremedi !

:wave:

galatasaraydan ayrılmam deyişi bile alay eder gibi geliyo kulama . bulmuşum bole kulüp alıp paramı yatıom der gibi.

Bende yatarak o kadar para kazansam bende ayrılmam.

Şimdi bu seneye kalmak için 4-5 asit yapar. 2-3 gol atar. Bir kaç tanede çalım attımı biz başlarız Lincoln'e tezahuratlara. Seneyede kalır. Seneyede bu sene ki gibi olur.

bu adamı neden göndermiyolar 2 paralık etti şerefimizi bu nasıl bir yönetim :S

Korkmaz'dan Lincoln yorumu!

Spiker: Lincoln konusu var..Ne söyleyeceksiniz?

Korkmaz : Lincoln ile hafta içi konuştum.Teklif ettim,G.Antep maçında oynamasını fakat hazır olmadığını antrenman eksiği olduğunu söyledi. Bende onu G.antep'e getirmedim.Sonuçta hazır olmayan bi futbolcuyu getirmek olmaz.Hafta içi çalışacak kendi yardımcısıyla ve Utku hocayla.

Spiker: F.Bahçe maçında oynayacak mı ?

Korkmaz: Bilmiyoruz.Konuşacağız.Konuşmadan bişey söylemek istemem.

Cevap: Korkmaz'dan Lincoln yorumu!

Spiker: Lincoln konusu var..Ne söyleyeceksiniz?

Korkmaz : Lincoln ile hafta içi konuştum.Teklif ettim,G.Antep maçında oynamasını fakat hazır olmadığını antrenman eksiği olduğunu söyledi. Bende onu G.antep'e getirmedim.Sonuçta hazır olmayan bi futbolcuyu getirmek olmaz.Hafta içi çalışacak kendi yardımcısıyla ve Utku hocayla.

Spiker: F.Bahçe maçında oynayacak mı ?

Korkmaz: Bilmiyoruz.Konuşacağız.Konuşmadan bişey söylemek istemem.

Görende teeknik direktör oyuncu sanacak Lincolnü öyle bi açıklama varki ortdada :D

Sorun yok ortada demekki...

Oynamak istemiyorum diyen oyuncuyu oynatamaz,herhalde oyuncuya soracak ...

Talihsiz bir açıklama olmuş..

Fener maçında oynayacak, merak etmeyin ;).

Antep 'e gelmeyişi her ne kadar etik olmasa da amaçlarında Fener maçına daha iyi hazırlanmak vs belirtildiği için bu şansı her 2 taraf da mutlak kullanmak isteyecektir.

Ama işler kötü gider ve Lincoln 'de kötü oynarsa, tribün onu öyle bir ıslıklar ki, bu onu Galatasaray formasıyla son görüşümüz olur.

Fenerbahce macında sahada oalcagını tahmin ediyorum.

Sanırım ufak bir resital sunacak ve bizlere veda edecek ! :)

Gider'ayak Fener'le gerdeğe girmeyi başarabilse bari...

azıcık aklı varsa fb maçında mücadele eder..

iyi oynar kötü oynar orası ayrı ama mücadele eder..

Lincoln walla çok şımartmışız... Bülent e kızdım şimdi. TV de izledim. Davet ettim durumunu sordum hocam hazır değilim demiş. Ya ayıp bu Lincoln ün yaptığı hocam elimdne geleni yaparım 45 dk oynarım demesi gerek. Bu ne ya istediği maç oynuor. Bülent hoca dostluk eli uzatmış sormuş birazda sen gayret göster. Arda - Kewell - Baros hiç sorun etmeden sakat bile olsa oynuuor.

Baros gol yiyecez Volkan - Arda geide kaldı diye atağı kesmek iin 50 metre depar atık kart pahasına atağı bitirdi. Bize böyle oyuncular gerek Baros - Kewell kesinlikle satılmasın Lincoln fln umrumda değil.

Derbide oynamasını istiyorum!

Sordum ve gelmek istemedi demesi talihsiz bir açıklama olmuş

bence talihsiz değil. En azından kimin nasıl bir adma olduğunu görmesi açısından yararlı olmuş. Herkes bülent e yüklendi bende dahil ama adam ne yapsın dost eli uzatmış. takım da eksik oğlu ekssik var beyefendi Rio ya karı kız avına gidiyor. geliyor çalışmıyor oynamıycm nasıl iş anlamadım.

Satsınlar ciddiyim.. takım can derdinde adam keyif.. alan varsa satsınlar Tabata gibi adam gelsin. en azından adam sürekli oyunun içinde. nazı yok derdi yok

Lincoln walla çok şımartmışız... Bülent e kızdım şimdi. TV de izledim. Davet ettim durumunu sordum hocam hazır değilim demiş. Ya ayıp bu Lincoln ün yaptığı hocam elimdne geleni yaparım 45 dk oynarım demesi gerek. Bu ne ya istediği maç oynuor. Bülent hoca dostluk eli uzatmış sormuş birazda sen gayret göster. Arda - Kewell - Baros hiç sorun etmeden sakat bile olsa oynuuor.

Baros gol yiyecez Volkan - Arda geide kaldı diye atağı kesmek iin 50 metre depar atık kart pahasına atağı bitirdi. Bize böyle oyuncular gerek Baros - Kewell kesinlikle satılmasın Lincoln fln umrumda değil.

Tamamen katılıyorum

Geri
Üst Alt