Linderoth ameliyat oldu! | 1 Ay Yok

Cevap: Linderoth ameliyat olacak !

Darbe almadan bir maçta 2 aylık sakatlanıyor adam ya ...

Cevap: Linderoth ameliyat olacak! | 1 Ay Yok

Linderoth out , Aurelio in!!! Kim ne derse desin artık bızde oynıyamaz.Hayatında hıc sakatlanmayan adam Galatasaray da top oynamadan sözleşmesını tamamlıcak nerdeyse. Boş yere yıllık 1m üzerınde para veriyoruz. Tahammül edilecek gibi değil. Bundan sonra oynıcağını hiç sanmıyorum.

Kimsenin sabret veya etme dediği yok. Ancak bu durumda bir adamı def etmek bize düşmez.

:) 2 senedir adama biz bakıyoruz zaten. Öyle bir demişsin ki sanki adam bizi UEFA Kupasını aldırmış sonra sakatlanmış. 2 Senede olduğu ameliyatların sayısı oynadığı maç sayısından fazladır. Bir yolunu bulup sözleşmesini fesh etmeli

ya arkadşlar bizim kzımamaız adama değil çok üzüldük ondan kzıyoruz ona gsde oynamak yakışır onu izlemek istiyoruz ama inş. futbol hayatını etkilemez bu sakatlıklar silsilesi?

Kendisine oha diyor, hayırlı yolculuklar diliyorum. Şaka mı bu ya?

Yahu düzgün bir maç oynadı dedik sonunda Linderoth geliyor. Resmen dalga geçer gibi tekrar sakatlanıyor. Artık iş işten geçti yollar ayrılacaktır. Kendiside futbolu bırakır zaten bu gidişle.

Acilen sözleşmesini fes edip aurellioya imza attırmamız lazım

:) 2 senedir adama biz bakıyoruz zaten. Öyle bir demişsin ki sanki adam bizi UEFA Kupasını aldırmış sonra sakatlanmış. 2 Senede olduğu ameliyatların sayısı oynadığı maç sayısından fazladır. Bir yolunu bulup sözleşmesini fesh etmeli

Gitmesin 2 yıl daha yedirelim diyen yok. Sen yönetim olarak sözleşmesini fes etmezsen sakat bir adam da ben gideyim demez.

Defolup gitmesini isteyeneydi alıntı yaptığın mesajım, geç kalmışsın.. Makul bir yol bulunup anlaşılabilir ve gönderilir demek ayrı defol git demek ayrı.

1 ay derler,antremanlara katılmasıydı,maçlara hazır olmasıydı olur o 2 ay hiç dert etmeyin...

Takımdaki diğer ön liberolarada kötü örnek oluyor..

M.topal tobiyi örnek alıyorum demişti sakatlıklardan kurtulmuyor.. :p

edit... borcunu felan ödemesin mümkünse,sözleşmesini fesh etsin..

Antep uçmasa Tobinin yerine Murat Ceylan okadar güzel olurdu ki

Geri
Üst Alt