GSCimbom
Linnes: ''Bugün çok iyi savaştık''
Alper Altun

Linnes: ''Bugün çok iyi savaştık''

Alper Altun ·

Cevap
13
Okunma
954

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
fft104mm4117375.jpg

Galatasaraylı futbolcu Martin Linnes, Kasımpaşa'yı 4-1 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Sarı-Kırmızılılar'ın Norveçli sağ beki şöyle konuştu:

"Çok mutluyuz. Hocamız da maçtan önce çok açık bir şekilde bu maçı almak zorunda olduğumuzu söylemişti. Bugün çok iyi savaştık. Belki bugün diğer maçlara göre kazanmayı daha fazla istedik."

Fanatik

PORTAL HABERİ

Potansiyelli, gelecek vaadeden bir eleman. Ancak benim gönlüm Meunier'de kaldı hala.. Ha bir de 'Sabri'den daha iyi olmayan' 1,47 boyundaki Maxi P.

Bugün iyidi bence. Aman aman değildi ama ilk defa defansif olarak beğendim. Sadece biraz daha agresif olmalı.

Ofansif olarak birşey yapacak ama takım kurgusu yüzünden ileriye çıkamıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

oda bi bk edemezdi.

maxi pereira sağ beke seviye atlatacak adamdı, alamadık malesef.

Alamadık değil dostum, almadık. Zira Maxi'nin kazandığı garanti para Sabri ile hemen hemen aynı. Troll Cüneyt, Sabri'nin daha iyi olduğunu düşünüyordu, Hamza ve Dursun'da bu şekilde düşünüyordur eminim.

Alamadık değil dostum, almadık. Zira Maxi'nin kazandığı garanti para Sabri ile hemen hemen aynı. Troll Cüneyt, Sabri'nin daha iyi olduğunu düşünüyordu, Hamza ve Dursun'da bu şekilde düşünüyordur eminim.

lise lobisi yok olmadıkca bu yvsklarda yok olmucak.

bizim başarımız hiçbir zaman umurlarında olmadı, gelen cebini doldurmak, esini dostunu kulübün ilgili kadrolarına sokmak icin geliyor.

sabri'ninde muhakkak lise'den bir komisyoncu grubu var ve onlar sayesinde yıllardan beri bizden trilyonları götürüyor.

bu forumdan bazı yvşklarda cıkıp liseyi savunuyor ya, o zaman onları dümdüz gidesim geliyor ama forumdan men yemek var.