Linnes: "Türkler onunla karşılaşmaktan korkuyor"

Arkadaslar ben de kiziyordum bu adama. Ama bu da bize gelip de bir dirhem gelisemedigi gibi geri giden milyon birinci topcumuz!!

Peki teknik ekibin sucu yok mu hic?

Valla geldiginden beri gelisen kimseyi bilmiyorum.

GS a son 3 yilda gelip de gelisen kim oldu?

Ozan kabak zaten 18 yasinda yetenekliydi ileri gitti yaşı ve yetenegi sebebi ile tecrubelendikce gelisecekti dogal olarak.

Sonra Taylan denebilir belki? Erzurumda 8 no oynuyodu, asist ve golleri vardi ama hadi o gelisti diyelim.

Valla baska gelisen bilmiyorum ben. Varsa hatirlatin.

Evet Linnes'ten bagimsiz bize gelen geriye gidiyor kesinlikle.

Mostafa geldiginde adeta domuz gibiydi, o da takimla ve özellikle teknik heyetle calisa calisa ayak uydurmaya basladi bizimkilere.

Evet Linnes'ten bagimsiz bize gelen geriye gidiyor kesinlikle.

Mostafa geldiginde adeta domuz gibiydi, o da takimla ve özellikle teknik heyetle calisa calisa ayak uydurmaya basladi bizimkilere.

Zaten Can ben Fatih hocayi cok.severim ama son donemlerde gercekten emeklilik vakti geldigini cok net belli ediyor malesef.

Yeni yabanci teknik adam bulmak zorundayiz. Bu adam mutlaka oyuncu gelistiren ve takima fizik guc yukleyen adam olmali. Onun ayagini kaydirmaya calisanlar olursa da (bkz prandelli style) o oyuncular yollanmali ki bunun icin de maaslar dusuk olmali.

Her oyuncu yillardir gelismeyip bi de geri gidiyorsa o takimin iyi calismadigini kabul etmemiz gerekiyor.

Yelkenleri tamamen suya indirdigimiz gün bu herifi yollayin gitsin. Sezon sonunu beklemeye gerek yok.

linnes sen ilk 11 de oynarken daha çok korkuyorum ben.Türk futbol tarihini bilmem ama Galatasaray tarihinin sabri ile birlikte en kötü sağ bekisin sen

linnes sen ilk 11 de oynarken daha çok korkuyorum ben.Türk futbol tarihini bilmem ama Galatasaray tarihinin sabri ile birlikte en kötü sağ bekisin sen
Sabri'nin şutları ve troll hareketlerinden dolayı kötü bi oyuncuydu diye bi algı var.İstatistikleri o herkesin beğendiği Gökhan'a yakın.Lig şampiyonluk sayısı ve diğer kupalara baktığımızda Sabri önde.Gökhan hem Fb'de hem Bjk'de en iyi kadrolarla oynadı.Linnes'i Cavanda-Uğur-Tarık gibi oyuncularla kıyaslamak daha doğru olur bence renktaş..

Totem yapmis türkiye icin. Kopardigi paranin karsiligi olsun diye.

11 haaland olsa zor

herif milli takımda da yedekten öteye gidemiyor.

Geri
Üst Alt