Linnes ve Emre Akbaba‘nın Lisansları Çıkarıldı!

Emre ile anlaşıp yılları ayırmadığımiza her geçen gün pişman olacağız.

Bizden alacağı 2.5 milyon Euro yerine kendisine 1.5 teklif edip yolu ayırmak lazımdı.
Aksi halde Selçuk gibi 5 sene daha bize kapak atacak.

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Linnes bu sezon hiç maç yapmasa da antrenmanlarda tüm takımdan daha fazla çalıştığını hissediyorum nedense.

Emre ile anlaşıp yılları ayırmadığımiza her geçen gün pişman olacağız.

Bizden alacağı 2.5 milyon Euro yerine kendisine 1.5 teklif edip yolu ayırmak lazımdı.
Aksi halde Selçuk gibi 5 sene daha bize kapak atacak.

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 1.750.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.”

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 1.750.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.”
1.5 sene sözleşmesi kaldığına göre
Bizden alacağı 1.75 m€ × 1.5 sene = 2.55m€

Oynamadan beklemeden kendisine 1.5 teklif edilirse belki alır gider.
Zararın neresinden dönülse kârdır.

kendisinden bir hayır görmedik bari daha fazla zararı olmasın diye söylüyoruz.
Zaten geçirdiği sakatlık sebebiyle bu saatten sonra ayağı eskisi gibi olmaz.

Ha sen dersen ki kendisi bu parayı bırakıp gitmez hak veririm
Çünkü sırf Başak daha az veriyor diye onların teklifini kabul etmeyip bize kapak atmak için az çaba sarf etmedi ;)

Su linnesin yerinde baska futbolcu olsa bi dakika kalmaz ceker giderdi onu alacak tonla kulupte bulurdu ki aldigi para tamam iyi guzel ama kimse kadro dışı damgasi yiyip 6 ay top oynamamayi göze almaz hele de bu bir yabanci uyruklu futbolcuysa

Ligin ilk yarisinda rezil rusva ettim gel beni kurtar linnes demek istemis hoca

Su linnesin yerinde baska futbolcu olsa bi dakika kalmaz ceker giderdi onu alacak tonla kulupte bulurdu ki aldigi para tamam iyi guzel ama kimse kadro dışı damgasi yiyip 6 ay top oynamamayi göze almaz hele de bu bir yabanci uyruklu futbolcuysa

Yav he çekip giderdi

1.4 m euroyu da köyünde verirlerdi ona.

Tekrar hoşgeldin kuzeyin kralı!

6 ay once olan bitene pek vakif degilsin renkdas. Adamla sozlesme yapip transfer doneminin son gunu kadro disi birakildi. Ben olsam ligin ikinci yarisindada onumuzdeki yilda yatar parami catir catir alir, yeni teknik adam gelince bana saygi gosterirse cikar oynardim. Linnes cok cok buyuk bir karakter. Fatih Hocada olmayan omurga onda varmis bunu gorduk 6 ayda antremanlarini duzenli yapip her maca gelip ustelik tek kelime etmemesinden. 30 yildir daha karakterli futbolcu ya 1 ya 2 tane vardir.

Linnesin norveç milli takımında oynayan ve kendisinin önunde olan omar olympiakosta linnesin anca yarı parasını alıyordur.Korkunç paralar veriyoruz.

Yedek adama zam yapan yönetim, bunu onaylayan teknik heyet anlatsın kazandığı parayı. Luyindama, Marcao as oyuncular bundan az kazanıyor her türlü manasız, normal olan oynayan adamın daha çok kazanması seviyeyi oraya çekecekken saçma sapan Donka 2, buna verilen bu para vs bu yönetim ve heyet içinde ümitsizliğe itiyor insanı, sonra kuruş muhabbetleri, ekonomik gerçekler falan filan.

İkisi de iyi alternatif olurlar.Tıpki taylan ve ömer bayram gibi.

Yedek adama zam yapan yönetim, bunu onaylayan teknik heyet anlatsın kazandığı parayı. Luyindama, Marcao as oyuncular bundan az kazanıyor her türlü manasız, normal olan oynayan adamın daha çok kazanması seviyeyi oraya çekecekken saçma sapan Donka 2, buna verilen bu para vs bu yönetim ve heyet içinde ümitsizliğe itiyor insanı, sonra kuruş muhabbetleri, ekonomik gerçekler falan filan.
Duzgun yonetilen isletmeler devamli piyasa arastirmasi yapar ve hangi calisanin piyasa degeri nedir iyi bilir. Buna gore maas sunar. Donk’a 1 milyon verseler hicbir yerde daha fazlasini kazanamazdi. Ayni sey Linnes icinde gecerli. Belhanda copune kimse 2 milyon dahi vermezdi biz 4 verdik. Yine Feghouli ayni. Muslera disinda 2 milyon uzerinde net kazanabilecek tek bir futbolcumuz yok disarda. Malesef karsi tarafin blofunu goremiyoruz transfer yaparken.

Linnesin norveç milli takımında oynayan ve kendisinin önunde olan omar olympiakosta linnesin anca yarı parasını alıyordur.Korkunç paralar veriyoruz.

4 senedir takımda olan ilk 11de girmeye başaramayan birisine 1.4m ödemek gerçekten çok para. Sanırsın Madridiz

1.5 sene sözleşmesi kaldığına göre
Bizden alacağı 1.75 m€ × 1.5 sene = 2.55m€

Oynamadan beklemeden kendisine 1.5 teklif edilirse belki alır gider.
Zararın neresinden dönülse kârdır.

kendisinden bir hayır görmedik bari daha fazla zararı olmasın diye söylüyoruz.
Zaten geçirdiği sakatlık sebebiyle bu saatten sonra ayağı eskisi gibi olmaz.

Ha sen dersen ki kendisi bu parayı bırakıp gitmez hak veririm
Çünkü sırf Başak daha az veriyor diye onların teklifini kabul etmeyip bize kapak atmak için az çaba sarf etmedi ;)

ay em sori

ben sade yıllık maaşı anladım. valla açıkcası ben bu sene ancak sezon sonuna doğru katkı alırız diye düşünüyorum.

zaten seneye sözleşmesi bitiyor eğer gerçekten ''galatasaraylıyım'' diyorsa 600-700bine 1-2 yıl uzatsın bakalım görürüz gsliliğini

tabi hiçbir futbolcu heleki bilekten ayaktan sakatlık yaşamak istemez ama 2 senedir oynamadan 3.5milyon cebe attı

Geri
Üst Alt