Linnes'in Menajeri Solbakken: "Bu durum kesinlikle kabul edilemez bir felaket"

Bu adam bence fazla abartiliyor. Ben şahsen ilk geldigi zamanlar kendisini hic begenmiyordum. Kim omuz atsa uçuyordu. Son 2 sezon arada iyi maçlar çıkarttı, hakkini yemiyelim, ama asla ilk 11 olacak kalitede degil.

Bana göre her türlü Linnes tutulup,yaşlı beklerimizden birini yollamalıydık.As bekimizde Linnes olmalıydı.Fakat sadece Fatih Hoca değil,bütün çalıştığı hocalar Linnes'i ilk tercih olarak tercih etmedi.Bu konuda Linnes'in kendisini sorgulaması gerekir.Profesyonel olarak baktığımızda hocaya ve yönetime göre yapılması gereken buydu.Sonuçta Linnes de bedavaya oynamadı senelerce,oynadı parasını aldı işini yaptı.Sadece bunun son gün yapılması ve Linnes profilinde ki bir futbolcuya yapılması işi tatsızlaştıran kısım.Yönetim de kendince haklı,oyuncu da kendince son derece haklı.Ne yönetimi,yapmak zorunda olduğu bir şeyden dolayı asmak,ne de Linnes gibi iyi niyetli bir oyuncuyu itibarsızlaştırmak gerek.

en büyük mallık sözleşme yenilemekti zaten. yedek oturacak adama yıllık 1,4 milyon euro vermek mallıktan başka bir şey değil.

2 ay once sozlesme yeniledigin bir futbolcuya transferin son gunu yapilmaz bu is. Hele de soz konusu futbolcu bu takimin acik ara en profesyonel, aldigi maasi kurusuna kadar en cok hakeden futbolcusuysa. Neresinden baksan elinde kaliyo. Konunun ozu takim icin yeterlilik yetersizlik degil. Selcuk, Belhanda gibi coplere israrla forma veren bir teknik kadrodan Linnes'i ilk 11 oynatmalarini beklemek abesle istigaldi zaten. Oyleyse 2 ay once yol vericektin Linnes'e. Linnes'in serefsizlik yapip 2 yil yatip maas almayacagini bildikleri icin, ozellikle ona yaptilar bu hareketi. Belhanda copune yapsalar hicbir yere gitmez 4 milyon eurolarini catir catir alirdi.

kendisini seven biri olarak yapilanlari kiniyorum. dogru bir planlama ile adam magdur edilmeyebilirdi. oynatmak istemiyorsan önceden söyle

Bu linnes de olabilirdi nagatomo da olabilirdi mariano da olabilirdi. Onemli olan neden son gune birakiyosun bu işi. Neresinden bakarsan bak tam bir amatörlük.

Neden Linnes´i tutup, Linnes´den daha iyi olan iki bekimizi yollayalim ? FFP icin oyuncu satmaya calistigimiz bu sürecte, ve Linnes icin sürekli transfer haberleri cikarken, öyle iddia edildigi gibi son gün bildirildiginizi zannetmiyorum.

5 milyon avro transfer bütcesi ile seri, falcao, andone, seri, emre mor,zonzi gibi adamlari alirsan elbette transfer son güne kalir, hatta eli bos da dönebilirsin. Kulübümüzde calisan yetkililer, komik bir rakam ile büyük is cikardilar, avrupa basinina kadar düstü bu.

Linnes icinde som gün bir karar vermek zorunda kaldik en fazla, elden cikaramayinca. Bu konuda da duygusal davranilmaz, son anda aldigimiz ne lemina´dan, ne andone´den, ne falcao´dan zerre kadar iyi bir oyuncu.

Medyada yansıtıldığı gibi, Kasımpaşa' nın yarı maşını ödemek suretiyle kiralama teklifi çok da kötü değilmiş aslında. Ha, bizi yine kazıklamış gibi olurlardı ama alışkınız nasıl olsa!..Oraya gitmezse büyük ihtimalle boşta kalacağı belliydi. Andone için kulübünün koyduğu ara transferde geri çağırabilme opsiyonu da teklif edilebilirdi hatta...

Planlama hatası, 1 ay önceden bildirme gerekliliği gibi sözler doğru gibi görünmekle birlikte kulüp gerçekleriyle örtüşmüyor, onu da belirtmem lazım. Kadroyu 1 ay önce kesinleştirmek mümkündü ama o zaman da transfer edilmiş olmalarından şu an en çok memnuniyet duyduğumuz 3-4 futbolcu yerine çok daha düşük kalitede birileri aynı maliyetlerle transfer edilmiş olurdu. Bunu hanginiz isterdi acaba?..Fakirliğin gözü kör olsun, sinekten yağ çıkarmaya çalışınca böyle son güne kalıyorsun!..

Şimdi gördüm, @Adem Çakar da üstte benzer şeylerden bahsetmiş; aklın yolu bir...

dogru söylüyor. adamla sen 2 ay önce kontrat imzala, ücretine zam yap ve sonra sözlesmesini dondur. keske gitseydim diyordur.

638679923.webp

Doğru söylüyorsun abi. Orada bir amatörlük yaptık...

Ayıp falan degil, iyi olsa mariano ya da nagatomo aciga alinirdi. Hos onlari da beğenmiyorum, linnesi tercih ederim ama terimin karari, saygı duyuyorum lakin katılmıyorum

Medyada yansıtıldığı gibi, Kasımpaşa' nın yarı maşını ödemek suretiyle kiralama teklifi çok da kötü değilmiş aslında. Ha, bizi yine kazıklamış gibi olurlardı ama alışkınız nasıl olsa!..Oraya gitmezse büyük ihtimalle boşta kalacağı belliydi. Andone için kulübünün koyduğu ara transferde geri çağırabilme opsiyonu da teklif edilebilirdi hatta...

Planlama hatası, 1 ay önceden bildirme gerekliliği gibi sözler doğru gibi görünmekle birlikte kulüp gerçekleriyle örtüşmüyor, onu da belirtmem lazım. Kadroyu 1 ay önce kesinleştirmek mümkündü ama o zaman da transfer edilmiş olmalarından şu an en çok memnuniyet duyduğumuz 3-4 futbolcu yerine çok daha düşük kalitede birileri aynı maliyetlerle transfer edilmiş olurdu. Bunu hanginiz isterdi acaba?..Fakirliğin gözü kör olsun, sinekten yağ çıkarmaya çalışınca böyle son güne kalıyorsun!..

Şimdi gördüm, @Adem Çakar da üstte benzer şeylerden bahsetmiş; aklın yolu bir...

Falcao´ya 5 milyon avro bonservis
Nzonzi´ye her sene 3 milyon avro olmak üzere, iki senelik opsiyonlu kiralama
Seri´ye 3 milyon avro kiralama ücreti
Lemina 3 milyon avro kiralama ücreti

Bundan bir ay önce bu ücretlere bitseydi bu transferler, kimse "aman allahim neler oluyor" demezdi. Biri Falcao, diyeri daha yakin zamanda toplam 70 milyon avro civari transfer yapmis oyuncu.

Kimse neden linnesi tercih etmedin demez, Linnes bu paralari baska yerde kazanamaya da bilir ama bu yapilanin yanlis oldugu gercegini degistirmez. Madem gozden cikardin adama son gun soyleme bunu. Daha 27 yasinda bizimle yaptigi kontrat son kontrati degil sonucta. Adam 6 ay top oynamazsa dususe gecer. Elbette aslolan Galatasaraydir ama bugun bu hareketi Linnese yapan yarin baska futbolculara da yapabilir. Takimdaki diger futbolcular da bundan rahatsiz olur. Umarim bi orta yol bulunur da baska bir takima gonderilebilir.

Falcao´ya 5 milyon avro bonservis
Nzonzi´ye her sene 3 milyon avro olmak üzere, iki senelik opsiyonlu kiralama
Seri´ye 3 milyon avro kiralama ücreti
Lemina 3 milyon avro kiralama ücreti

Bundan bir ay önce bu ücretlere bitseydi bu transferler, kimse "aman allahim neler oluyor" demezdi. Biri Falcao, diyeri daha yakin zamanda toplam 70 milyon avro civari transfer yapmis oyuncu.
Like verdim ama katılmıyorum! :emrah: :asd:

Yönetim gayet sorumluluk bilinciyle hareket ediyor. Bunları bu şartlarla transfer ederek UEFA nın gazabına uğramamıza sebebiyet vermezlerdi...Olacak şey belliydi; böyle 1. sınıf futbolcular yerine aynı maliyetlerle maksimum 3. sınıf futbolcular transfer edilirdi...

Geri
Üst Alt