Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Maaşına zam yapmamız hataydı
Satılmalıydı
Satılmalıydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne anlatıyorsunuz ya?
2 gün kala fırsat çıktı değerlendirdik, bir ton lig var oynamak istiyorsa gidip oynar. Medya algı yapıyor siz de çanak tutuyorsunuz. Sanki kasıtlı olarak ortada bıraktık adamı.
Medyada yansıtıldığı gibi, Kasımpaşa' nın yarı maşını ödemek suretiyle kiralama teklifi çok da kötü değilmiş aslında. Ha, bizi yine kazıklamış gibi olurlardı ama alışkınız nasıl olsa!..Oraya gitmezse büyük ihtimalle boşta kalacağı belliydi. Andone için kulübünün koyduğu ara transferde geri çağırabilme opsiyonu da teklif edilebilirdi hatta...
Planlama hatası, 1 ay önceden bildirme gerekliliği gibi sözler doğru gibi görünmekle birlikte kulüp gerçekleriyle örtüşmüyor, onu da belirtmem lazım. Kadroyu 1 ay önce kesinleştirmek mümkündü ama o zaman da transfer edilmiş olmalarından şu an en çok memnuniyet duyduğumuz 3-4 futbolcu yerine çok daha düşük kalitede birileri aynı maliyetlerle transfer edilmiş olurdu. Bunu hanginiz isterdi acaba?..Fakirliğin gözü kör olsun, sinekten yağ çıkarmaya çalışınca böyle son güne kalıyorsun!..
Şimdi gördüm, @Adem Çakar da üstte benzer şeylerden bahsetmiş; aklın yolu bir...
Like verdim ama katılmıyorum!Falcao´ya 5 milyon avro bonservis
Nzonzi´ye her sene 3 milyon avro olmak üzere, iki senelik opsiyonlu kiralama
Seri´ye 3 milyon avro kiralama ücreti
Lemina 3 milyon avro kiralama ücreti
Bundan bir ay önce bu ücretlere bitseydi bu transferler, kimse "aman allahim neler oluyor" demezdi. Biri Falcao, diyeri daha yakin zamanda toplam 70 milyon avro civari transfer yapmis oyuncu.