Linnes'in Menajeri Solbakken: "Bu durum kesinlikle kabul edilemez bir felaket"

ortada plansızlık olduğu aşikar ama olaya şöyle bakmak lazım. demek ki transfer sezonunun son günlerinde bir fırsat transferi doğdu ve o adam son anlarda takıma katıldı. muhtemel andone ya da lemina. şimdi hangimiz diyebilir ki andone ya da lemina gelmeseydi de linnes'in lisansı çıkarılsaydı. ondan dolayı yönetime de çok suç bulmamak lazım

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mariano geçen sezon bizi şampiyonluktan ediyordu.Linnes gitsin Mariano kalsın diyenler maksimum iki maç sonra Mariano’ya küfür edecekler.

ortada plansızlık olduğu aşikar ama olaya şöyle bakmak lazım. demek ki transfer sezonunun son günlerinde bir fırsat transferi doğdu ve o adam son anlarda takıma katıldı. muhtemel andone ya da lemina. şimdi hangimiz diyebilir ki andone ya da lemina gelmeseydi de linnes'in lisansı çıkarılsaydı. ondan dolayı yönetime de çok suç bulmamak lazım

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Andone gelmeseydi diyorum ben.

Çok haklı adam bu yapılan gerçekten büyük ayıp

yeni bir bay ego skandalı
nereye saldırıp ne yapacağını şaşırdı artık
futbol desen 10 kuruşluk futbol oynamıyoruz

Transferin son güne bırakılması konusunda haklı. Şener'in geldiği tarihten itibaren sağ bek için Mariano ve Linnes'ten birinin lüks olduğu belli. Ben Linnes'in tutulup Mariano'nun para getirebileceği son dönemde satılmasını isterdim ama Mariano geçen sene Rize-Başakşehir maçlarında öbek öbek dökülürken bile hocanın Linnes'e şans vermemesinden pek tutmadığı belliydi. Peki biz niye boşa çıkacak adamın maaşına %50 zam yapıp 3 yıllık kontrat imzaladık? Lig için yabancı sınırından desek ŞL'de Donk ve Selçuk'un girdiği kadroda Linnes nasıl dışarıda kaldı?

Onun dışında işin felaket boyutuna vardırılması saçma. O zaman hiçbir yerde bulamayacağın kontratın yarısından feragat edip 1 sene Kasımpaşa'da filan takılsaydın. Hem 1 sezon kesintisiz top oynardın, hem de geri dönüşünde hocanın saygısını kazanıp Mariano sonrası dönemde, en azından Avrupa arenasında takımın 1 numaralı sağbek adayı olsaydın. Aile düzeni filan nedir abi, sen profesyonel topçuysan her duruma hazır olacaksın. Ekmeğin neredeyse düzenin de orada, gören de 3500 liraya memuriyet yapıyor zannedecek. İş bu hale gelince hem biz havadan bir oyuncuya 1.4 milyon maaş vereceğiz, hem de Linnes zaten düzenli oynayamadığı yarışmacı futboldan iyice uzak kalacak. Nereden baksan salakça bir iş.

adamın aldığı paradan haberi olan var mı ? ayıp falan bir yere kadar kulübün çıkarları her şeyden önce gelir.

Demek ki Lemina işi gerçekten son gün gündeme geldi
Yoksa tedbir alıp Linnesi önceden gönderirlerdi

Yahu adam gitmek istememiş belki de yaz boyunca, bizimkiler satmak istiyordu, gelen teklifler vardı. Arabeske gerek yok. Gelen tekliflerden birisini seçmeyip kendisi bu riski aldı. Vefasızlık değil bu profesyonellik. Yabancı sınırını ne bu yönetim ne de hoca getirdi(zira hoca daha fazla yabancı alınmasını sağladı).

İki metre yanına pas veremeyen Mariano sayesinde mi?8 kişi kalmış takıma karşı alalım bir zahmet.
Daha hangi maçlar olduğunu bile bilmiyorsun şaşırmadım. Amaç bok atmak olsun. Belhanda da 2 mt yanındakine pas veremiyor onu da donduralım mı?

Demek ki Lemina işi gerçekten son gün gündeme geldi
Yoksa tedbir alıp Linnesi önceden gönderirlerdi
Kayseri, maçtan sonra ya da önce hatırlayamadım, hoca demişti orta sahaya bir sürpriz olabilir diye. Gidecek oyuncular var demişti. Demek ki son gün işi değil Linnes.

Haklı adam. Şaşırtıcı değil ama bu durum, zaten katkı vermiş tüm futbolcularla kötü ayrılıyor kulüp. Nasıl olduysa bi Selçuk'un başına gelmedi bu durum.

Profesyonel hayat olur böyle şeyler ama son anda olduysa bu tabiki de oyuncu için üzücü bir durum. Oynayamayacak durumda olduğu için madi bir bedel ödemek gerekir oyuncuya bence.

500 Bin Euro bilmem artık bir miktar verip oyuncunun gördüğü zararı bir nevi kapatmak gerekir kulüp olarak.

Devre arasında kulüp bulur kendisine. 3 ay kalmış şurada işte.

bu transfer döneminin kalp sızısı da sen oldun Martin Linnes...

Like verdim ama katılmıyorum! :emrah: :asd:

Yönetim gayet sorumluluk bilinciyle hareket ediyor. Bunları bu şartlarla transfer ederek UEFA nın gazabına uğramamıza sebebiyet vermezlerdi...Olacak şey belliydi; böyle 1. sınıf futbolcular yerine aynı maliyetlerle maksimum 3. sınıf futbolcular transfer edilirdi...

Bence o dediğini yapmiyorlar yada daha doğrusu hoca müsade etmiyor. Kiş ve yaz transfer döneminde de muhtemelen 3 kuruşa 5 köfte alamadığımız için patladık.
Bu sezon da patlayabilirdik.

FFP'den dolayı entresan ücretlere, entresan topcular kovaliyoruz.

Dediğim rakamlari yönetim vermezdi FFP'den dolayi, ama verseydi kimsenin garibine gitmezdi.

Geri
Üst Alt