Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.811
- 17.582
- 1.868
Yaw net hem Barca hem Messi taraftardan tepki gormemek icin FFP'yi bahane yaptilar. Keske gecen sene gitseydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünyada o iş üzerinde bir rakibiniz var ve sonuçta birinci olmak için yarışıyorsunuz. şirketinizde bedava devam etseniz bile yeterli eleman alınamadığı için başarısızlık sürecek ve 2 3 yıllık prime döneminiz sona erecek diğer rakibinizin gerisinde kalacaksınız olaya geniş açıdan bakmanız lazım barca fenerden beter yönetiliyor kaç senedir uclde başarı yok para değil mesele prestij20 sene sonra milyarlar kazandıysam ve yaptığım işten hala zevk alıyorsam. Üstüne bir de bu iş yerinin bana ihtiyaçı varsa. Gönül rahatlığıyla evet diyebilirim.
koçlar zaten türkiyenin sahibi gibi bişi degil mi? bu biliniyo. paracı demiyorum ki yani sosyal sorumluluk aidiyet projesi olarak bi şekil yapılmak istense yapılırdı diyorum ve sordugun soru üzerinden bedava çalışırdıma örnek veriyorm :??????????????????*ali koç bu adamın kazandığı kadar fenere para vermiş renktaş türkiye bir koç holding kuramıyor, bu adamın kazandığını nbade amerikada falan çoğu sporcuya veriliyor, ayrıca tamamen paracı biri olsa şimdiye kadar arabistana gitmişti
Yaw net hem Barca hem Messi taraftardan tepki gormemek icin FFP'yi bahane yaptilar. Keske gecen sene gitseydi.
Griezman countinho gibi oyuncular barca ya gitmiyor daha net oyuncular olmasi lazim dybala 2 sene onceki oyunu kevin de bruyne gibi oyuncular yakisir diye dusunuyorum coutinho inter arsenal seviyesinde bence griezman da en iyisi manchester united da felan oynarEvet olabilir yani ona çok bir şey diyemem ama duygulanabilir yine de.
Griezmann konusunu Messi'dsn ayrı olarak Barca'nın aptallığı için yazdım hele Coutinho, Dembele falan ne maaşlar gömmüşler.
ama böyle durum olsa sezon içinde fazla yıpranırdı yanında oynayan dallamalara bakıncakoçlar zaten türkiyenin sahibi gibi bişi degil mi? bu biliniyo. paracı demiyorum ki yani sosyal sorumluluk aidiyet projesi olarak bi şekil yapılmak istense yapılırdı diyorum ve sordugun soru üzerinden bedava çalışırdıma örnek veriyorm :??????????????????*
bedava çalışmakla ilgili şu cevabımda yanıt verdim olay prestij meselesi en iyisi olma meselesi barcelona daha da küçülmeye gidecek şlde bir şeyler yapamayan adamın prestiji düşer rakibinin gerisinde kalırkoçlar zaten türkiyenin sahibi gibi bişi degil mi? bu biliniyo. paracı demiyorum ki yani sosyal sorumluluk aidiyet projesi olarak bi şekil yapılmak istense yapılırdı diyorum ve sordugun soru üzerinden bedava çalışırdıma örnek veriyorm :??????????????????*
dünyada o iş üzerinde bir rakibiniz var ve sonuçta birinci olmak için yarışıyorsunuz. şirketinizde bedava devam etseniz bile yeterli eleman alınamadığı için başarısızlık sürecek ve 2 3 yıllık prime döneminiz sona erecek diğer rakibinizin gerisinde kalacaksınız olaya geniş açıdan bakmanız lazım barca fenerden beter yönetiliyor kaç senedir uclde başarı yok para değil mesele prestij
Hayır yahu Real de transfer yapmadı iki sezondur oyuncu satıyor. Bütçelerini düşürmek zorundalar.Yaw net hem Barca hem Messi taraftardan tepki gormemek icin FFP'yi bahane yaptilar. Keske gecen sene gitseydi.
Yaw o zaman Aguero filan almazdin + oyuncu satardin.Geçen sene olsa bu dediğin haklısın bu sene durumlar farklı çok gereksiz maaş yükü var Barça'nın
evet beyaz erkek hetero dünyasında önemli olan kimin penisinin büyük olduğubedava çalışmakla ilgili şu cevabımda yanıt verdim olay prestij meselesi en iyisi olma meselesi barcelona daha da küçülmeye gidecek şlde bir şeyler yapamayan adamın prestiji düşer rakibinin gerisinde kalır
Messi sonrası o gelirler %25 küçülecek. La Liga da sponsorlarını kaybedecek.çoğu oyuncuyla yollar ayrılacak küçülmeye gidilecek barca 1 milyara yakın gelir açıklıyor yüzde 95 i oyuncu maaşlarına gidiyormuş durumu siz düşünün
şöyle de bir durum var ama messinin sağladığı gelir de çok anormalmiş fena para kazandırıyormuş kulübeMessi sonrası o gelirler %25 küçülecek.
Fati, Pedri ve Yusuf etrafına takım kurup La Masia'ya yönelmeliler artık.
Pjanic, Coutinho, Dembele yılda 45 m euro alıyor, sıfır katkı.
FFP derken onu demek istedim. istese Griezman'i satabilirdi veya Coutinho filan. Sanki dostca ayrilmak icin bahane yarattilar. Neyse iyi oldu, ilk defa gecen sene Messi'nin %70 macini filan izlememistim.Hayır yahu Real de transfer yapmadı iki sezondur oyuncu satıyor. Bütçelerini düşürmek zorundalar.
Ya Griezmann ya Messi gidecekti, FFP diye bahsedilen La Liga'nın getirdiği yeni sistem.
az çeviri yap abi zorlanıyorumSorular katalan
Cevaplar ispanyolca
Hay ben sizin !!
%25 düşecek derken onu kastettim zaten.şöyle de bir durum var ama messinin sağladığı gelir de çok anormalmiş fena para kazandırıyormuş kulübe
Griezmanna kimse 100 milyon vermedi, Coutinho'ya teklif yok yav, devam eden sözleşmelerden de çıkamazlar sonuçta.FFP derken onu demek istedim. istese Griezman'i satabilirdi veya Coutinho filan. Sanki dostca ayrilmak icin bahane yarattilar. Neyse iyi oldu, ilk defa gecen sene Messi'nin %70 macini filan izlememistim.