Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.335
- 20.776
- 2.233
Ronaldo'nun toplam golu daha fazla degil miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkat edersen pessiyle ilgili hiçbir rakam yazmıyor.Ronaldo'nun toplam golu daha fazla degil miydi?

Messi 9Ronaldo'nun toplam golu daha fazla degil miydi?
Genel golMessi 9
Ronaldo 8
Evet onda Ronaldo daha fazla attıGenel gol
UCL'de zaten onde. Genel liglerde yine onde olmali. Zaten kafadan 2 sene fazlasi varDikkat edersen pessiyle ilgili hiçbir rakam yazmıyor.![]()
Veya 1000 maca gore mi daha fazla?Evet onda Ronaldo daha fazla attı
Zaten Ronaldo'nun daha fazla maç oynamisligi var
Üsteki paylaşım ilk 1000 maça göre yapılmışVeya 1000 maca gore mi daha fazla?
Cunku genelde Ronaldo 100 gol fazla olmali

Galiba Messi genelde de fazla. Ben, Ronaldo EPL'de fazla atmistir sandim ama 103 gol atmis.Üsteki paylaşım ilk 1000 maça göre yapılmış
Yok değil.Galiba Messi genelde de fazla. Ben, Ronaldo EPL'de fazla atmistir sandim ama 103 gol atmis.
Ben + 100 saniyordumYok değil.
Ronaldo 819
Messi de 789
Anladım ama şuan 30 gollük bir fark var çok büyük bir fark değil belkide o yüzden Ronaldo daha da hırslı ve devam etmeye çalışıyor üst düzeyde. Belki daha kolay bir lige gidebilir bu yuzden cunku o zaman daha cok gol atabilir.Ben + 100 saniyordum
Messide gidecek deniyor. Lutfen Ronaldoya satasmayalimAnladım ama şuan 30 gollük bir fark var çok büyük bir fark değil belkide o yüzden Ronaldo daha da hırslı ve devam etmeye çalışıyor üst düzeyde. Belki daha kolay bir lige gidebilir bu yuzden cunku o zaman daha cok gol atabilir.
Suudi ligi olacak gibiAnladım ama şuan 30 gollük bir fark var çok büyük bir fark değil belkide o yüzden Ronaldo daha da hırslı ve devam etmeye çalışıyor üst düzeyde. Belki daha kolay bir lige gidebilir bu yuzden cunku o zaman daha cok gol atabilir.