1670175426474.webp

Halen bu adamı Ronaldo’yla kıyaslayanlar görüyorum :asd:

Ben + 100 saniyordum
Anladım ama şuan 30 gollük bir fark var çok büyük bir fark değil belkide o yüzden Ronaldo daha da hırslı ve devam etmeye çalışıyor üst düzeyde. Belki daha kolay bir lige gidebilir bu yuzden cunku o zaman daha cok gol atabilir.

Anladım ama şuan 30 gollük bir fark var çok büyük bir fark değil belkide o yüzden Ronaldo daha da hırslı ve devam etmeye çalışıyor üst düzeyde. Belki daha kolay bir lige gidebilir bu yuzden cunku o zaman daha cok gol atabilir.
Messide gidecek deniyor. Lutfen Ronaldoya satasmayalim

Sanıyorum Ronaldo'nun toplam maç sayısı +140 maç fazla.

Diger istatistik. Tahmin ettigim gibi kosu mesafesi 5 Km'nin altindaymis. Onun da rahat 2 Km'si yuruyor. Ilk defa bu kadar yurudugunu gordum. Buyuk ihtimal teknik heyet istedigi icin cunku PSG'de boyle degildi. Yurumek derken bildigin boşa da kacmiyor veya israrla top istmiyor. Mesela Meksika macinda attigi golde ne elini kaldirip top istedi ne de boşa kacti.
Butun bunlara ragmen top ayagindayken verimsiz oldugu an cok cok cok az. Sonradan oyuna girmeyi sorun etmezse 40 yasina kadar rahat oynar. En kotu 2024 senesinde tekrar Barca'ya gitmeli ve 2026 dunya kupasinda jubile yapmali.

Geri
Üst Alt