- 6 Eylül 2014
- 90.520
- 62.397
- 4.488
Messi icardi kavgası izlemek isterimYok ocu bucu değilim ama karakterini sevmedigim biri huzursuzluğa gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi icardi kavgası izlemek isterimYok ocu bucu değilim ama karakterini sevmedigim biri huzursuzluğa gerek yok
İkisi bir olup osimhene savaş açmasınlardaaMessi icardi kavgası izlemek isterim
turkiye'nin en buyuk kolpacisinin g*tunden uydurdugu birseybu haber nerden cikti kanyak nedir? Ismi bile bizimle anilmasi muazzam.
geldi yine adalardan modalardan operasyon talimatı
geldi yine adalardan modalardan operasyon talimatı
burası çetin bir lig öyle dokunmayan savunmaların liginde oynaması değilsn. LIONEL'ın cimbomumuza katılımına destek olmayan kimselerin![]()
messi'ye gelene kadar icardi pekala kayboluyor mesela. leroy da öyleydi. son haftalar kıpırdandı. Bu iki adam dünya starı değiller miydi ? MLS'de Messi'nin dokunulmazlığı var ligimizde bir omuz koysalar yerle bir olur. singo dünya starı gakpo'yu hayata küstürdü mesela. yine onuachu'nun bizim defansı sırtına alması gibi. insanlar zihin imajını güncelleyemiyor hali hazırdaki messi'nin iki koşu atınca nasıl nefes nefese kaldıgını görmüyorlar tabi. messi'nin güncel videolarına bakmanızı öneririm. bu kumarı oynayıp haklı oldugumu hep birlikte görebiliriz çok da yaşanmış örnekleri de var ama bu sene messi dayıdan daha önemli önceliklerimiz var. cl'de messi gibilerin arenada yeri yok artık .Adam messinin süper lig savunmalarında kaybolacağını düşünüyor
![]()
ben şahsen ikna olamadım mantıklı cevaplara açığım .
* her maç topu messsi'nin ağzına sokamayız al da at yapamayız icardi'ye bile yapamıyoruz mesela.messi 15 maçta 30 asist yapabilir, boxta zaten her topu gol yapar. tek yapman gereken topu ona ulaştırmak
adamı hamallık etsin diye sahaya sürmeyeceğiz ki
işin teknik yönü bir yana
tüm dünya maçlarımızı izleyecek
bir de cl'de falan devam ediyor olur isek, fantastik düzeyde bir pr olur
messi'nin saçma para falan isteyeceğini de zannetmiyorum
her yönden 4x4 bir hamle olur eğri oturup doğru konuşacak olur isek
Hocam bahsettigimiz adam bence acik ara tarihin en iyi topcusu yanina yaklasabilen dahi yok.Oyuna etki anlaminda ise topu ona getirme kismini gectim,topu ona verdigin de yapabileceklerinin bir siniri yok evet halen yok bu yasina ragmen.dribling haric diyelim.Biz messiye ayak uydururuz o bize degil oyle bi adam yani ama zaten gelmiyecegi icin olmayacak biseyi tarismanin da pek anlami yok* her maç topu messsi'nin ağzına sokamayız al da at yapamayız icardi'ye bile yapamıyoruz mesela.
* tüm dünya maçlarımızı izleyecek kısmına büyük oranda katılıyorum ama ligin marka değeri artmayacağından sadece ivmelenme olur messi fanları arasında.
* cl düzeyinde inan hayal kırıklığı olur. fiziği bitmiş adam ne yapabilir ? lig maçlarında bile eksik kalınca zorlanıyorken o arenada messi bizi 10 kişi oynatır perişan oluruz .
* saçma sapan para istemez kısmından açıkçası emin değilim tek ümidim yarıştıgımız kulvarın pozitif etkisi. bu yüzden dediğine katılırım.
* her yönden olmaz oyunu tamamen onun düzenine göre kurmak zorunda kalırız messi eski klasik 10 numara olur tüm takım ona kürek çeker kişisel becerilerinden ne kadar istifade edersek artık. bunun yanında takım oyunundan alan daraltan tarzımızdan hızlı kontramızdan vazgeçeriz ki bence çok daha büyük eksi yazar hanemize.
seviyeli cevap için teşekkürler.
Formamızı adama hediye etsek daha ucuza patlamaz mıydı?Gelmiş geçmiş en büyük topçuyu formamız altında izlemek enfes olurdu.