eyt emeklisi messi dayı geldiğinde dili dışarda 70. dkya girince küfretmeyin ama. ligimiz fizik önceliklidir mls gibi emekli veteran diyarı değil ..
örnek : icardi. fiziği bitince kendisi de bitti icardi gibi top class bir forvet ligimiz için messi'den çok da alt kalmıyor

eyt emeklisi messi dayı geldiğinde dili dışarda 70. dkya girince küfretmeyin ama. ligimiz fizik önceliklidir mls gibi emekli veteran diyarı değil ..
örnek : icardi. fiziği bitince kendisi de bitti icardi gibi top class bir forvet ligimiz için messi'den çok da alt kalmıyor
Bu ligi donunda sallar sallar atar Messi.

hiç eyt fln değil heis mls'i donunda sallamakta

cl'yi de sallar rahat şekilde

Ula Messi EYT'li bile olsa, dese ki ben koşmayacağım sadece ceza sahası önünde durup pas atacağım ya da şut çekeceğim,

Ligin 2. yarısında net 10 gol 10 asisti var MİN

Messi bu

Gökte tanrı
Yerde Messi

İlkay'ın futbol aklı nasıl ki bizi kendisine hayran bıraktırıyorsa

Hani böyle demek istemem ama İlkay'ın o muazzam oyun görüşü, oyun zekası vs bile Messi'nin 1/3'ü kadardır.

Messi gelmiş ve gelecek en iyi futbolcudur. Tartışmaya kapalıdır. İtiraz edeni de döverim.

Bu adamın 40 yaşında bile bu formayı giymesi muazzam bir şeydir.

hiç eyt fln değil heis mls'i donunda sallamakta

cl'yi de sallar rahat şekilde
adam 38 yaşında vücudu kafasındakilere uyum sağlayamıyor bu yüzden değil cl'de ligimizde bile mesela hamsilerin defansının arasında kaybolur gider. skriniar'ın derbide buna omuz koyduğunu adım atamadan yatarak top kaptığını düşümnmek zor değil. siz barça messi'si sanıyorsunuz herhalde. isteyeceği astronomik bedeli önemsemiyorum bile.
biz o devirleri geçtik bitik dayılarla işimiz yok reklamı kendisine kalsın sahada top oynayacak adam istiyoruz

Hızı harici 10 sene önce neyse şimdi de aynı.
90 dakika boyunca topla bulusup oyun kuruyor.

adam 38 yaşında vücudu kafasındakilere uyum sağlayamıyor bu yüzden değil cl'de ligimizde bile mesela hamsilerin defansının arasında kaybolur gider. skriniar'ın derbide buna omuz koyduğunu adım atamadan yatarak top kaptığını düşümnmek zor değil. siz barça messi'si sanıyorsunuz herhalde. isteyeceği astronomik bedeli önemsemiyorum bile.
biz o devirleri geçtik bitik dayılarla işimiz yok reklamı kendisine kalsın sahada top oynayacak adam istiyoruz

Geri
Üst Alt