Cevap: lionel messi

Keske futbolcu olsaydım diyorum. Ben bile 2 senedir çözdüm Messi'nin yapmak istediği şeyi su defans oyuncuları daha bu sene yeni yeni çözebildi.

Şaka bir tarafa Messi'de ne kadar yetenekli olursa olsun yapabilecekleri belli bir oyuncu. Topu sağına da alsa soluna da alsa rakibi terse yatırmaya calısıp ara pası atıyor, yada ceza sahası dısında yayın orda topla bulusup stoperlerin arasına mal mal dripling yapıyor. Bu saatten sonra sadece sıradan İspanyol takımlarına karsı hattrick yapabilir. Büyük maclarda iş yapması cok zor.

messi gibi adamları durdurmak her zaman zordur

yapabilecekleri belli değil, çok geniş bir kapasitesi var

çağ dışı bir futbol oynarsan messi etkisiz kalabilir

ama normal şartlarda dünyanın faal olarak en iyi 2 futbolcusundan biri

ayrıca büyük maçlarda hattrick yapan kaç tane über futbolcu var ki

hattrick küçük maçta yapılır

Keske futbolcu olsaydım diyorum. Ben bile 2 senedir çözdüm Messi'nin yapmak istediği şeyi su defans oyuncuları daha bu sene yeni yeni çözebildi.

Şaka bir tarafa Messi'de ne kadar yetenekli olursa olsun yapabilecekleri belli bir oyuncu. Topu sağına da alsa soluna da alsa rakibi terse yatırmaya calısıp ara pası atıyor, yada ceza sahası dısında yayın orda topla bulusup stoperlerin arasına mal mal dripling yapıyor. Bu saatten sonra sadece sıradan İspanyol takımlarına karsı hattrick yapabilir. Büyük maclarda iş yapması cok zor.

Bu arkadaşı alsın Real Madrid stoper oynatsın Messi'ye adım attırmaz.

Aferim sana.Bu yaşta işi çözmüşsün. Madrid e analizci olarak alsınlar seni bence.

Cok pas hatasi ile oynadi son 3 macta,rakipler messi'yi degil pas alanini kapatiyorlar artik.

çöp II

Messi bir maç kaybetti diye ne hale gelmiş öyle, Messi büyük futbolcudur, daha yaşı 24 yapabileceklerini tahmin bile edemeyiz. Oturup bunun keyfini çıkarmak lazım bence. Karşında ki takım 10 kişi defans yapan Anadolu takımı değil ki açabilesin, sonuçta rakipte Chelsea açamadılar, ceza sahası dışında pas çevirdiler boşluk bulamayınca maç böyle sonuçlandı.

Ayrıca Drogba > messi :(

Aslında sıkıntı penaltı kaçırması falan değil herkes kaçırır.

Ama istatistikler yalan söylemez kanaatimce ve Chelsea ile oynadıkları 7 maçta gol atamamış olması hayalkırıklığı herkes için.

dün bir penalti kacirmis oyuncudur.

kapalı savunmaları açamayan dünyanın 1 numarası sıfatlı velet..

Boşluk bulduğu anda değerlendiren mükemmel bir futbolcu, ama kapalı kutuları açacak yeteneğinide geliştirirse Cristianodan daha iyi derim.Ama şuan Cristiano.

Geri
Üst Alt