Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah aşkina ne musiala sı hadi ya off
Uzun bir dönem Barça Real ve karşılarında güç olarak 18 tane Faroe Adaları gibi takımlar varken korkunç istatistik kastıkları doğrudur fakat Cldede başarıyı sürdürmüşler sonuçta, iyi futbolcu heryerde oynarO da muthis bir kafa cidden..adam premier ligin en baba kluplerinin icinden gecti westhamin evertonin falan kok sokturecegini dusunuyorlardi
Buna o zamanda ddmistim lan sen bizim ligi ne saniyon diye var boyle bir kesim süperligin gercektende zottirik bir yer olmadigina inanan.Bu herif birkaç ay önce messinin artık bitik olduğunu ve gsye gelmemesi gerektiğini iddia ediyordu 60 satır postlar yazarak![]()

üyelere sıkıntı yapmaBuna o zamanda ddmistim lan sen bizim ligi ne saniyon diye var boyle bir kesim süperligin gercektende zottirik bir yer olmadigina inanan.![]()
Balon dor adaylarının alayının içinden geçtiHiç konusu geçmiyor ama Arjantin kazanırsa %99 Ballon dor da alır.
mesela kendisinden iyi bir futbolcu görememenya kendisinden iyiyi geçtim
kendisine yakın futbolcuyu nah görürüz
andıranlar olur işte en fazla yamal gibi
keşke eksilebilecek artılarımın olduğu bi hayatım olsaydı heismesela kendisinden iyi bir futbolcu görememen
hayatından ne eksiltir sn nedim dostum