Klopp, iki ikonik futbol starı Lionel Messi'yle Cristiano Ronaldo arasındaki kimi tercih ettiğini, her zamanki üslubuyla söyledi.

"Akıllı telefonumda sadece tek bir selfie var, o da Lionel Messi'yle," diyen Alman teknik direktör; ayrıca "Odada Cristiano Ronaldo da vardı," dedi.

"Babam bana her zaman şöyle derdi: 'İnsanlar gelecekte ne söylerse söylesin, Pele en iyisiydi'.

Lionel Pepsi iyi topçu

1545563728934.webp

La Liga'da en çok gol attığı takımlar : Atletico Madrid, Sevilla, Valencia

DxbF2gDX0AEuqeo.jpg:large

Ben de tam Barcelona basligina " keske Ronaldo 1 yil daha kalsaydi da 1 Barca sampiyonlugu daha gorseydi" yazacaktim ??
Yanilmiyorsam bu yil 9. sampiyonlugu olacak ve 11. 12. sampiyonlugu rahat gorecek gibi
Cruff geldiginden beri Barca 16 Madrid 8
2000li yillarin basinda vitaminsiz Hollandalilar ile zaman kaybetmeselerdi rahat 18 filan olurlardi.

Ben de tam Barcelona basligina " keske Ronaldo 1 yil daha kalsaydi da 1 Barca sampiyonlugu daha gorseydi" yazacaktim
Yanilmiyorsam bu yil 9. sampiyonlugu olacak ve 11. 12. sampiyonlugu rahat gorecek gibi
Cruff geldiginden beri Barca 16 Madrid 8
2000li yillarin basinda vitaminsiz Hollandalilar ile zaman kaybetmeselerdi rahat 18 filan olurlardi.

Ee, ustadin da dedigi gibi barcelona futbol kalitesinde bir modeldir

Boyle bir dominosyana imza atmis adama biraz saygi duyalim.

c83e630771c081a2052dc4c1b1ed78fe.jpg

Sevilla'ya hatrick yaparak 36. golünü attı bugün sadece onlara karşı.

Drogba - Arsenal olayına döndü bu da.

Valverde: "Messi oynadığı her maçın ilk dakikalarında rakip takımı analiz ediyor. O an, topu unutuyor ve rakibin defansın etrafında yürüyor, her rakip oyuncunun oynadığı mevkiyi ezberliyor. Bunu yaptıktan sonra maçta zaman ilerledikçe kendi takımının oyuna daha çok katkı sağlıyor. O rakibin eksik yönlerini çok iyi biliyor."

O nasıl bir goldü öyle. Betis tribünleri hep birlikte adamı alkışlıyor. :hat:

Geri
Üst Alt