- 6 Eylül 2014
- 93.082
- 64.085
- 4.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emrah Duvar o kokuyu alabiliyor musun sen de?Messiyi tarantulaya bile satarim. Sevmiyorum herifi. İcardi düşmanına tahammulum yok
çürümüş dede taştaşı kokusu mu yoksa diğeri mi?@Emrah Duvar o kokuyu alabiliyor musun sen de?
Barış dedenin mabadından gelen yanık kokusuçürümüş dede taştaşı kokusu mu yoksa diğeri mi?
Utanmaz herif bunlar nasil konusmalarBarış dedenin mabadından gelen yanık kokusu
@Onur Üründül sana o önerdiğim ödülü red ettiğin için pişman olacaksın.Basligin kapatilmasini talep ediyorum
@Onur Üründül sana o önerdiğim ödülü red ettiğin için pişman olacaksın.
Kötü ruhların nazarindan sakinmak icin Pazar 17.30 - 20.00 arasi kıskanç Ronaldocularin mac topicinden uzaklastirilmasini talep ediyorum.konu başlığınasimgesi konulmasını talep ediyorum
Asla. Burada kudurmalarını izleyeceğizKötü ruhların nazarindan sakinmak icin Pazar 17.30 - 20.00 arasi kıskanç Ronaldocularin mac topicinden uzaklastirilmasini talep ediyorum.
Galiba simdi degil, 23 yasindayken degeri 100 milyonmuşMessiye kimse 100m vermez.