- 23 Aralık 2008
- 64.970
- 62.814
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ula 2012de cihat messiyi cozmus paralel evrende topcu olsa goat cihat olacakmisCevap: lionel messi
Keske futbolcu olsaydım diyorum. Ben bile 2 senedir çözdüm Messi'nin yapmak istediği şeyi su defans oyuncuları daha bu sene yeni yeni çözebildi.
Şaka bir tarafa Messi'de ne kadar yetenekli olursa olsun yapabilecekleri belli bir oyuncu. Topu sağına da alsa soluna da alsa rakibi terse yatırmaya calısıp ara pası atıyor, yada ceza sahası dısında yayın orda topla bulusup stoperlerin arasına mal mal dripling yapıyor. Bu saatten sonra sadece sıradan İspanyol takımlarına karsı hattrick yapabilir. Büyük maclarda iş yapması cok zor.
Anakronistik bir yorum olmuş. Bu yorum Barcelona'nın travmatik bir şekilde Chelsea'ye elendiği gece atılmış. O zamana kadar herkesi sahadan silen Barcelona'nın pas oyunu takımların aldıkları önlemle iyice yavanlaşmış, bu turnuvada İspanya'nın büründüğü hale benzer bir hale bürünmüşlerdi. Sürekli her şeyi kazanıp hep favori oldukları için insanlar o dominantlık bitsin istiyordu. Önce Inter, sonra Chelsea kapanarak ama ciddi pozisyon vermeyip kontradan tehlike yaratarak Barça'yı eleyince insanlar tiki taka'nın sonuna geldik moduna girmişti. Zaten hep yolunda giden A planı o sezon öyle görkemli bir şekilde çökmüştü ki Guardiola ayrıldı sezon sonunda. Yorumu yapan da dönemin ruhuyla bir değerlendirme yapmayı denemiş.Ula 2012de cihat messiyi cozmus paralel evrende topcu olsa goat cihat olacakmis
Yaw herifin 70 kusur tane gol attigi en skorer oldugu sezon yapmis yorumuAnakronistik bir yorum olmuş. Bu yorum Barcelona'nın travmatik bir şekilde Chelsea'ye elendiği gece atılmış. O zamana kadar herkesi sahadan silen Barcelona'nın pas oyunu takımların aldıkları önlemle iyice yavanlaşmış, bu turnuvada İspanya'nın büründüğü hale benzer bir hale bürünmüşlerdi. Sürekli her şeyi kazanıp hep favori oldukları için insanlar o dominantlık bitsin istiyordu. Önce Inter, sonra Chelsea kapanarak ama ciddi pozisyon vermeyip kontradan tehlike yaratarak Barça'yı eleyince insanlar tiki taka'nın sonuna geldik moduna girmişti. Zaten hep yolunda giden A planı o sezon öyle görkemli bir şekilde çökmüştü ki Guardiola ayrıldı sezon sonunda. Yorumu yapan da dönemin ruhuyla bir değerlendirme yapmayı denemiş.
Tabii arkadaş büyük konuşmuş ve neticede sıçmış. Fakat adil olmak gerekirse böyle bir durum da vardı o aralar.

Daha önce hiçbir oyuncu tek bir Dünya Kupası'nda Maçın adamı ödülünü 5 kez kazanmamıştı.
Messi bunu 35 yaşında yaptı..
Ekli dosyayı görüntüle 185194
Oğlun nasıl ReisKatarin dunya kupasinda aktif bir sekilde alkolu engellemeye calisip heryerden Budweiser'in çıkması da ayri bir olay
Oğlun nasıl Reis