Cevap: lionel messi

397702_546812358671696_1274345711_n.jpg

üst üste 4. kez ballon d'or ödülüne sahip olarak rekor kıran, dünyanın en iyi futbolcusu

Ronaldo kritik bi maça oyun etki eden maçı değiştiren bi adam değil kusura bakmasın kimse. United'tayken çok daha iyiydi napacağı belli olmuyordu ama şimdi cidden o zamanlarının yarısı kadar bile iyi değil. Ne doğru düzgün frikik kullanabiliyor -yılda en az 100 tane kullanıyor 2-3 gol-, ne de çalım atabiliyor eskisi gibi. Ronaldo yeteneğinin değil, fergie ve aşırı çalışmasının sonucu bu günlere gelmiştir ve salt yetenek olarak messi'nin 3te 1i falan bile değildir. ayrıca ronaldo barcelona'nın sistemine uyum falan sağlayamaz. yok kafasına estiği gibi 50 metreden şutlar, her topu kendisine istemeler falan yok yeani. messi de mal mı ayrılsın acaba takımından tarihin en iyi takımı sonucta. Arjantin milli takımında izleyin orda da farklı değil.

ne dijon

messi gelmiş geçmiş en iyi futbolcu bence,

futboldan anlayan bir erkeğin ronaldo daha iyi demesini anlayamıyorum,buyuk bir ihtimalle yakışıklılık olarak bakıyorlar ve içlerinde gizli kalan ama dışarı çıkmak için fırsat arıyan birşeyler ronaldo diyor onların kulağına :) başka acıklaması yok

İbretlik yorum..Antudayım zannettim bir an..

Ronaldo'nun ne karakter olarak ne de futbol estetiği olarak tırnağı değil

Ronaldo'nun ne karakter olarak ne de futbol estetiği olarak tırnağı değil

Evet Ronaldo çok karakterli.Özellikle kendine oy verilsin diye , sakatım oy veremiyorum diyerek 1 oy fazladan almaya çalışması tam bir karakterli kişi örneği. :yenieek:

bu konunun hic bir sayfasini okumadim ama tahminen yine messi'ye sallayanlar olmustur..

nasilsa messi'ye sallamak moda artik.. messi haric hekes acik, mert korkusuz birer topcu, bi messi degil.. he canim he..

Yedirmişler hormonu, doğuştan dopingli yapmışlar bunu.

Bence Dünya'nin en iyisi, Ronaldo'dan sonra.

Adaletsizliği sevmiyorum. Ronaldo kendi çabaları sonucu fiziki gelişimini arttırıyor benim gözümde dünyanın en iyisi, Messi ise aldığı hormonların etkisiyle bu hale geldi, bu itiraz edilemez bir durum. Iniesta'nın Jordi Alba'ya El Classico'da attığı pası hatırlayın, Amrabat olsa gol kralı yapar Barça'da.

Ronaldo ile takımları değişseler Formda Ronaldo 90 değil 100-110 gol atar Messi ise en fazla 40 atar Madridde

ronaldo ile takım değişseler ronaldo 30 golü zor geçer ligde. takım oyunluğundan çok bireyselliğiyle ön plana çıkan biri çünkü. messi ise hem takım oyununu hem de bireysel oyunu iyi kavrayan bir oyuncu. ayrıca hormon takviyesi messi'nin sağlık problemleri nedeni ile yapıldı, keyfi yapılmış bişey değil. kısaca futbolculuğunda ona avantaj sağlayan bi durum yok. (bkz: wikipedia)

1.69 luk organik sevgi pıtırcığı.

Adaletsizliği sevmiyorum. Ronaldo kendi çabaları sonucu fiziki gelişimini arttırıyor benim gözümde dünyanın en iyisi, Messi ise aldığı hormonların etkisiyle bu hale geldi, bu itiraz edilemez bir durum. Iniesta'nın Jordi Alba'ya El Classico'da attığı pası hatırlayın, Amrabat olsa gol kralı yapar Barça'da.

Adaletsizliği sevmiyorum diyene bak sen.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

la bu adam halen daha 27 yaşındaymış en az 4-5 sene daha üst düzey çekeriz bunu.

Geri
Üst Alt