Cevap: lionel messi

cob

Messi o aldığı hormonlar sayesinde şuan ki haline erişmiş elbette kendisini geliştirdi ama burada bahsettiğim organik olmayışı.:D Ronaldo ise kendi çabalarıyla.

Hormonlarla futbol falan gelismez adamin hastaligi varmis, tedavi gormus ki Barcelona'ya gelisinden sonra tedavi oluyor zaten.

Neyse gereksiz tartismalara girecek degilim Messi'nin yaptiklarini gore gore bok atmaya devam etmemeniz icin bir yol yok zaten.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Cevap: Re: lionel messi

Hormonlarla futbol falan gelismez adamin hastaligi varmis, tedavi gormus ki Barcelona'ya gelisinden sonra tedavi oluyor zaten.

Neyse gereksiz tartismalara girecek degilim Messi'nin yaptiklarini gore gore bok atmaya devam etmemeniz icin bir yol yok zaten.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Messi'ye bok attığım yok aslında, olanı söyledim. Bana göre etki etmiştir, görüş farkı diyelim.

nekadar gelistirmis harbiden adam ufacik bisey yetenekleri futbol zekasini gelistiren tedaviler varsa soyleyin bizde bilelim :D

Hormon niye dedim ya ben, iyi yok orjinal futbolcu, yidiği içtiği organik.

Sadece skorer kimliği ile ön plana çıkmıyor, oyun kuruculuğu/yaratıcılığı da üst düzey bir oyuncu.

bu başlık niye bu kadar arka sayfalarda kalmış ?

up up up:ayatollah:

messi istiyor neymar transfer ediliyor Martino takımın başına getiriliyor. kulübü de messinin üzerine yapsınlar bari

Birde epl de öttür borunuda görelim çakma Léo

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

geçen sene PSG maçından beri kendine gelemedi. Son ATL maçında da bütün maç sık sık sol adelesini yokladı.

Kaç maçtır yokları oynayıp üzüyor bizleri reis :sad007:

messi'nin chat reklamı rezil ötesi ronaldo gibi elit reklamlarda oynayamıyor mağlesef bir messi'ci olarak üzüyor bizleri rezillik abidesi saha dışında messi :redface:

Geri
Üst Alt