Tanıdığım eskiler de Messi diyor.

Tapatalk

Messi: Bugüne kadar sadece tek bir futbolcudan forma istedim

messi-bugune-kadar-sadece-tek-bir-futbolcudan-forma-istedim-279536-5.jpg

Lionel Messi, bugüne kadar kaç futbolcuyla maç sonunda forma değiştirdiğinin sayısını bile hatırlamaz. Ne de olsa en çok talep edilen formaların başında geliyor ve bu nedenle oynadığı bir maçtan sonra formasının değiştirmemiş olması neredeyse mümkün değil.

Ancak Messi'nin formasını istediği futbolcu sayısı bir elin parmaklarını, hatta bir parmağını geçmiyor.

NTV Spor'un haberine göre Messi, kariyerinde tek bir futbolcudan forma istemiş... İşte Messi'nin ağzından forma değişimi prensipleri:

"Hiç forma istemem. Rakip takımda bir Arjantinli varsa onunla formamı değiştiririm. Arjantinli yoksa ve biri bana sorarsa onunla değiştiririm ama ben hiçkimseden formasını gidip istemem. Bugüne kadar bunun tek bir istisnası oldu. Bir kez bir futbolcudan formasını istedim: O da Zinedine Zidane idi."

yuh artık

Barcelona ile transfer görüşmeleri devam eden Lionel Messi, yıllık €30M - €35M kazanacağı bir sözleşme teklifini reddetti. [AS]

C_E8l-SXYAAYS5n.jpg

Goal Türkiye‏ @GoalTurkiye
Lionel Messi'ye benzerliğiyle dikkat çeken Reza Paratesh, İran'da aşırı ilgiye neden olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

C_XddRmWsAA8yR0.jpg

Aşırı ilgi nedeniyle tutuklanmak ne ya.Adamın özgür hakkı gezip,tozmak millet ilgi gösteriyor diye tutuklanması saçmalık.

ağzını burnunu yamultup salarlar , bir bakmışsınız Arda Turan olmuş..

Messi ömürlük imzayı atıyor...
Arjantinli efsaneyle sevgilisi Antonella Roccuzzo, 30 Haziran'da dünya evine girecek. (Hola)

JajqOq.jpg

Şampiyonlar Ligi'nde gol krallığı

2012-13 Ronaldo 12
2013-14 Ronaldo 17
2014-15 Ronaldo 10
2015-16 Ronaldo 16
2016-17 Ronaldo 12

f7233706a2091fb4bb7cb02e8e6eb3ed.jpg

-Tapatalk-

Messi, Ibiza'da bir restaurantta 37 bin Euro hesap ödedi.

DCiWAjkXYAADgDQ.jpg

DCiWBO8WAAAn13E.jpg

41 şişe Dom Perignonu nerenize soktunuz diye sorarlar adama.

Ha birde porsiyonu €112 hamburger nedir lan

Geri
Üst Alt