Liverpool FC Takip Başlığı

Liverpool RB Leipzig'in bu seneki yıldızı Naby Keita'nın peşindeymiş. Ama işleri zor, oyuncuyu başka büyük kulüpler de takip ediyormuş ve Red Bull'un parası çok.. Dahoud'u da Dortmund'a kaptırdılar sanırım.

Liverpool target Leipzig’s dynamo Keita to energise midfield - Goal.com
Dun baska bir spor gazetesinde Leipzig ile yeni sozlesme yapacakmis diye bir sey okudum, yillik maasi da 4.5 milyon euro olacakmis diye. Dogruysa cok maas verebiliyorlar.

Dun baska bir spor gazetesinde Leipzig ile yeni sozlesme yapacakmis diye bir sey okudum, yillik maasi da 4.5 milyon euro olacakmis diye. Dogruysa cok maas verebiliyorlar.

Yeni sezonda ortalik karisacak Leipzig de. Uefa bunlara yaptirimda bulunacak diye haberler vardi bir kac ay önce, Red Bull birlikteligi yüzünden sanirim.

Ve RB Salzburg dan yüklü miktara transfer ettikleri oyuncular vs yüzünden. Muhtemelen hallederler parayi basip ama birseyler olacagi kesin.

Leipzig'in sahibi redbull, para var heriflerde. Ama İngilizler gibi saçmak yerine çok iyi genç adamlar aldılar. Bakalım seneye CL'ye gidince ne yapacaklar transferde.

EDIT: Tabi Can'ın dediği gibi UEFA'yla sorun yaşayabilirler. Aynı şahıs veya firmanın Avrupa kupalarına 2 takımla katılmasına izin vermiyormuş UEFA, Redbull hem Leipzig'in hem Salzburg'un sahibi. Onlar "biz sadece sponsoruz" diyormuş. Bakalım, UEFA yazın görüşecekmiş.

Son düzenleme:
Yeni sezonda ortalik karisacak Leipzig de. Uefa bunlara yaptirimda bulunacak diye haberler vardi bir kac ay önce, Red Bull birlikteligi yüzünden sanirim.

Ve RB Salzburg dan yüklü miktara transfer ettikleri oyuncular vs yüzünden. Muhtemelen hallederler parayi basip ama birseyler olacagi kesin.
Onu bende duydum ama baska bir yerde yine bu konu hakkinda birsey gordum, Red Bull iki kulubun sahibi olarak gozuksede Almanya da kanunen boyle bir sirketin bir kulup sahibi olamamasi diye bunu kagit uzerinde o yuzden RasenBallSport yaptiklari icin bundan dolayi da ceza alamayacaklarini soyluyorlardi. Artik ne kadar dogru bilemem oyle birsey olsada Red Bull'un avukatlari bu tarz seylere kendilerini hazirlamistir diye dusunuyorum.

Ne olursa olsun Liverpool bir futbol efsanesidir You will never walk alone!!!

Liverpool Lallana'ya 2021'e kadar haftalık £150,000 (yıllık £7,800,000 sterlin - €9.1m euro) yeni sözleşme imzalatmaya hazırlanıyor.

Twitter
Bu tür yeteneksizler ile devam ettkikleri sürece başarılı olamazlar.

Henderson
Lallanna
Coutinhi
Emre
Milner

Bu herifler oynadığı sürece liverpool vasat üstü bir premiere lig ekibi olmaktan öteye gidemez.
Ne zamanki bunlardan kurtulup winner özelikli adamlar alırlarsa CL takımı olurlar.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Bu tür yeteneksizler ile devam ettkikleri sürece başarılı olamazlar.

Henderson
Lallanna
Coutinhi
Emre
Milner

Bu herifler oynadığı sürece liverpool vasat üstü bir premiere lig ekibi olmaktan öteye gidemez.
Ne zamanki bunlardan kurtulup winner özelikli adamlar alırlarsa CL takımı olurlar.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

Lallana'yı beğenmiyormusun bu sene? Coutinho mu ? Coutinho'yu bugün bıraksan Bayern, Barcelona, PSG hepsi istiyor, o yüzden apar topar sözleşme uzattılar.

Şöyle bir durum da var. Talip oldukları birçok futbolcu prestij, current standing vs sebebiyle başka takımları tercih etti, Dortmund'a bile oyuncu kaptırdılar (Dembele, Dahoud, Pulisic'le Weigl da bunları reddetti). Liverpool yönetimi de maaş sınırını çok yükseltmiyor, mesela haftalık £150,000 Liverpool'un maaş tablosunda iyi para, aynı paraya oynayan Alexis Sanchez Arsenal'e haftada £250,000 yapmazsanız giderim diye rest çekiyor, Chelsea gel ben veririm diyor. Bayern mesela ben en çok 180-200K veririm ama Bayern'de oynarsın diyor, Juventus da öyle. O da kulübün prestijiyle alakalı. Bazılarında da çok para istendiği için transferden vazgeçtiler. Kulübün business modeli de ünlü 1-2 ünlü oyuncuya çok para saçmaktan ziyade yetenekli oyuncuları keşfedip parlatmak üzerine, o yüzden Klopp'la sözleşme uzattılar.

Arsenal de istediği birçok oyuncuyu bu şekilde alamadı, başka takımları tercih etti istedikleri oyuncular.

Ama transfer yapması lazım Liverpool'un. Defansları çok sıradan, orta sahada merkeze de 1-2 adam daha lazım bence, Henderson'a fazla bağımlılar.

Kutinyoyu barcamizda gormek istiyorum.

Bu sezon İngiltere Premier Ligi'nde ilk 6 sırayı oluşturan takımlar birbirinden kaçar puan alabildi?

C6QUJDXVAAAiNPU.jpg

Man. City ile 1-1 berabere kalan Liverpool, bu sezon ilk 6'da bulunan rakipleriyle oynadığı lig maçlarında mağlup olmadı (5G, 5B).

C7TT_6JX0AQpqJ0.jpg

beIN SPORTS @beINSPORTS_TR
Liverpool'da Sadio Mane, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı

Mane'nin sakatligindan sonra Sampiyonlar Ligi sanslari cok azaldi diyecektim ki United'in fiksturu cok zormus . Arsenal mallik yapmazsa Arsenal Liverpool'u gecebilir . City de muhtemelen gecer . Zira Mane yokken cok fazla puan kaybeden bir takim malesef .

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Hırvat defans Dejan Lovren'in sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı.

2014 yılında Southampton’tan 20 milyon Sterlin bonservis bedeli ile Liverpool’a transfer olan Lovren 105 maça çıktı. İmza sonrası kısa bir açıklama yapan Hırvat defans “Liverpool’da kaldığım için çok mutluyum.Amacım her zaman bu kulübe hizmet etmek” dedi.

memleketteki cakma lpoollular yüzünden igrendigim bir ekip

Coutinho: "Burada kalirsam efsane olabilirim ama Barcelona, Real Madrid veya Bayern Munchen de sadece bir kac yildiz oyuncudan birisi olurum." (ESPN Brazil)

Geri
Üst Alt