- 16 Haziran 2010
- 204.055
- 156.125
- 6.838
Liverpool have turned to Nice star JEAN MICHAEL SERI as an alternative to Naby Keita. [TransferMarketWeb]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Southampton başını alırsınız demiş.
Mane dışında hepsi mundar edildi ondandır.nie yaw soton bizim alt yapımız gibidir. lovren + 45m gibi bir fiyata biteceğini düşünüyorum
Mane dışında hepsi mundar edildi ondandır.
dijk ve naby transferi olmayacak gibi coutinho transferinden gelen parayla tah ve goretzkaya çökmek lazım
Evet Keita seneye gelecek ama artık onların Futbolcusu, hatta bunun için Leipzig sözleşmede yazan serbest kalma bedelinin yanında Bonus bile kopardı.Lemar için teklif 65 milyon paunda çıksa da reddedilmiş.
Günün sürprizi ise Oxlade, Chelsea'de oynamak istemediğini Liverpool'a gitmek istediğini iletmiş. 35 milyon paunda gidebilir.
Coutinho gidecek belliki.
Bu arada Keita için mevzu şu diyorlar, 50 milyon paund maddesi seneye geçerliymiş bu yüzden bir yıl Leipzig'de kalacak. Şimdiden işlerini garantiye almak istemişler.
Bu transferler olur ve stoper de alırlarsa CL için kafa oynayabilecek bir kadro için adım atmış olurlar. Yüzde 120si ile takımı oynatan Klopp etkisini de unutmamak lazım.
Biliyorum, işlerini garantiye aldılar böylece.Evet Keita seneye gelecek ama artık onların Futbolcusu, hatta bunun için Leipzig sözleşmede yazan serbest kalma bedelinin yanında Bonus bile kopardı.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lemar transferi her an bitebilir. Coutinho da buna bağlı olarak bitecek gibi.
Mane,Lemar, Salah, Firmino. Muazzam bir hücum hattı olacak.Mane ve Lemar adamlardaki lükse bak.