Liverpool FC Takip Başlığı

Liverpool have turned to Nice star JEAN MICHAEL SERI as an alternative to Naby Keita. [TransferMarketWeb]

dijk ve naby transferi olmayacak gibi coutinho transferinden gelen parayla tah ve goretzkaya çökmek lazım

[FONT=&quot]Klopp: "Bir oyuncuyla sözleşme uzatmak istediğinizde 'Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterim' diyor. Zaten görevin orada oynamamızı sağlaman"

[/FONT]
DH9qD5OW0AIc0Jj.jpg

Keita'nın maliyeti 50 milyon paund bu arada. Leipzig 1 sene daha oynatacak üstüne.

Hücum anlamında çok iyiyiz ama stoperlerin durumunu kimse görmuyor mu acaba?

Virgil van Dijk hala belirsiz. Sürekli hücum hattı. Arsenal maçı ölçü değil. Çünkü stoperleri sınama şansı olmadı. Pek gelemediler.

Şampiyonlar Liginde sadece hücum yaparak ilerlenmeyeceğine acı şahit olmak istemiyorum.

Lemar için teklif 65 milyon paunda çıksa da reddedilmiş.

Günün sürprizi ise Oxlade, Chelsea'de oynamak istemediğini Liverpool'a gitmek istediğini iletmiş. 35 milyon paunda gidebilir.

Coutinho gidecek belliki.

Bu arada Keita için mevzu şu diyorlar, 50 milyon paund maddesi seneye geçerliymiş bu yüzden bir yıl Leipzig'de kalacak. Şimdiden işlerini garantiye almak istemişler.

Bu transferler olur ve stoper de alırlarsa CL için kafa oynayabilecek bir kadro için adım atmış olurlar. Yüzde 120si ile takımı oynatan Klopp etkisini de unutmamak lazım.

Lemar için teklif 65 milyon paunda çıksa da reddedilmiş.

Günün sürprizi ise Oxlade, Chelsea'de oynamak istemediğini Liverpool'a gitmek istediğini iletmiş. 35 milyon paunda gidebilir.

Coutinho gidecek belliki.

Bu arada Keita için mevzu şu diyorlar, 50 milyon paund maddesi seneye geçerliymiş bu yüzden bir yıl Leipzig'de kalacak. Şimdiden işlerini garantiye almak istemişler.

Bu transferler olur ve stoper de alırlarsa CL için kafa oynayabilecek bir kadro için adım atmış olurlar. Yüzde 120si ile takımı oynatan Klopp etkisini de unutmamak lazım.
Evet Keita seneye gelecek ama artık onların Futbolcusu, hatta bunun için Leipzig sözleşmede yazan serbest kalma bedelinin yanında Bonus bile kopardı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lemar transferi her an bitebilir. Coutinho da buna bağlı olarak bitecek gibi.

Hücum hattı ateş ediyor ateş. Barcelona'nın yerinde olsam Coutinho yerine Mane'yi alırdım. Bence çok daha iyi oyuncu. Bu sene inanılmaz zevk veren takım olacaklar.

Liverpool bana göre şampiyonluk adayıdır. Seneye Naby Keita'da geliyor. İnanılmaz atletik ve tempolu bir takım olacak. Dortmund'da buna benzer oynatmıştı ama imkanları bu kadar fazla değildi. Seneye savunma ve kaleye de doğru isimler alınınca CL'de bile favori olabilirler.

Geri
Üst Alt