Liverpool FC Takip Başlığı

Cevap: FC Liverpool | You'll Never Walk Alone!

Bir kere Clichy Konchesky'den iyi falan değil.Ha iyi diyorsan; o zaman Glen Johnson'da Sagna'dan iyi olur.Çünkü Glen'in savunma kötü hücum harika,Sagna savunma iyi hücum iyi.Clichy hücum iyi savunma berbat,Konchesky savunma iyi hücum idare eder.

Savunmaları sağ-sol stoper olarak kıyaslayalım;Carragher>Sqillaci,Vermealen>Agger.

Song>Poulsen buna sesimi çıkaramam.Ama Diaby=Meireles,Fabregas>Gerrard nasıl oluyor onu anlamadım.Meireles Diaby'den daha iyi bir oyuncu.Şuanda formsuz olsada formda bir Gerrard Fabregas'tan daha iyidir.Hem onun gibi büyük ve sert oynayan takımlara karşı yok olmaz.

Walcott>Kuyt kanat adamı olarak kıyaslarsak doğru ama Kuyt'un Walcott'tan bir sürü üstün tarafı var.Hız&adam eksiltme dışında Walcott'un Kuyt'a karşı hiçbir üstün yanı yok.Arsenal'de Nasri sol-forvette sakatlıklar fazla olursa oynar.Orda ilk adam Arshavin'dir.Liverpool'da da oranın ilk adamı Joe Cole'dur.Ve ikiside eşit derecede oyuncular.

Torres=Van Persie demende baya bir komik olmuş.Van Persie daha iki senelik forvet.Torres gibi bir üstadla nasıl eşit görüyorsun anlamıyorum.Birde iyimserim diyorsun.

Clichy çok iyi bir bek olmayabilir ama son derece vasat bir adam olan Konchesky ile kıyaslanamaz. Sagna'da Glen Johnson'dan daha iyidir.

Fabianski var kalede. Her gelen top gol oluyor o kaledeyken. 4-1'lik Tottenham maçında Nasri bile gol kurtardı, Fabianski kurtaramadı. Almunia ondan çok daha iyi ancak o da yetersiz. Dediğin gibi kaleciye ihtiyacı var takımın. Zaten Reina'nın daha iyi olduğunu söyledim bu arada.

Monaco'nun kalecisi Ruffier güzel olurdu bence, hatta Onur Kıvrak bile daha iyi Almunia ve Fabianski'den. Ama Wenger tecrübesiz kaleciler konusunda ne düşünür, onu bilemem. Kaleci, stoper v.s gibi mevkilerde tecrübeli isimleri kullanıyor.

o da onların salaklığı özellikle teknik direktörleri değişti gittiler konseckyi aldılar insua çok iyi oldu

Insua'yı sen ne zaman izledin? Liverpool'un hiçbir zaman memnun olmadığını biliyorum Insua'dan. Benitez'in en çok eleştirildiği noktalardan birisi Insua'ydı.

Liverpool'dan yollanması da muhtemelen şöyle. Roy Hodgson geçen sezon Fulham'ın hocasıydı. Fulham-Liverpool maçında rezaletti Insua.(gerçi çoğu maçta rezaletti) Oradan aklında kalmış ve bu sebeple yollamış olabilir.

Insua'yı sen ne zaman izledin? Liverpool'un hiçbir zaman memnun olmadığını biliyorum Insua'dan. Benitez'in en çok eleştirildiği noktalardan birisi Insua'ydı.

Liverpool'dan yollanması da muhtemelen şöyle. Roy Hodgson geçen sezon Fulham'ın hocasıydı. Fulham-Liverpool maçında rezaletti Insua.(gerçi çoğu maçta rezaletti) Oradan aklında kalmış ve bu sebeple yollamış olabilir.

Insua'yı ben de izledim rezalet falan değildi.Element uydurma.

Takıma katkı olarak: Van Persie > Torres

İstatistik olarak: Van Persie = Torres

En büyük potansiyeli hesaba katacaksak: Torres > Van Persie

:lol::lol::asd:,van persie geçen sezon ne katkı verdi lan takıma,19 maçta 9 golü var,torres 30 maçta 22 tane geçirmiş,evet katkı olarak baya bi fark var.

Alıntı yapma böyle boş konuşacaksan. Hep aynı laflar. "Liseli", "ilkokul terk" falan. Verecek cevabın, söyleyecek düzgün bir şeyin yoksa çeneni kapat.

Haddini bil.Gerrard,Carragher Arsenalde kadroya giremez diyen adam futbol fakiridir.Geç bu işleri.Sen çeneni kapa.Git Arsenal forumunda yaz.Rahatsız herif.

Insua'yı ben de izledim rezalet falan değildi.Element uydurma.

Sen 1 izlediysen, ben 3 izledim, Liverpool taraftarı 10 kez izledi. İzleme sayısı arttıkça, beğeni oranı düşüyor. İstikrar yok çünkü adamda. İzlediğin 1-2 maçta vasatı aşmış olabilir. Geneldeki performansı oldukça yetersizdi.

Sen 1 izlediysen, ben 3 izledim, Liverpool taraftarı 10 kez izledi. İzleme sayısı arttıkça, beğeni oranı düşüyor. İstikrar yok çünkü adamda. İzlediğin 1-2 maçta vasatı aşmış olabilir. Geneldeki performansı oldukça yetersizdi.

Ulan 7 24 premier lig izliyoruz.Öyle bir yazıyorsun ki sanırsın beraber oturup izlemişiz gibi.Kimsin sen?Beni tanımıyorsun.Nerden böyle bir yargıya varıyorsun? Adam gayet güzel oynadı .

Asıl kendisini kandıran Arsenalliler.O kadar genç takımız falan diye övünürler ama bir Babel bir N'Gog kadar yetenekli gençleri yok.Bendtner,Diaby,Denilson gibi vasat adamları iyi diye önümüze koyuyorlar.Merida,Traore falan zaten gitti.Eduardo yeni Henry dediler sattılar.Walcott'da üst düzey bir adam değil.Wilshere-Ramsey belki birşeyler yapabilir ama o kadar.Başka birşey yok.Adam akıllı bir Fabregas(o da büyük maçlar hariç),Song'u parlattılar.

Haddini bil.Gerrard,Carragher Arsenalde kadroya giremez diyen adam futbol fakiridir.Geç bu işleri.Sen çeneni kapa.Git Arsenal forumunda yaz.Rahatsız herif.

Adam gibi tartışacaksan tartış, ilkokul terk felan gibi kelimeler de kullanma. Hem sen atıyorsun laf birde haddini bil diyorsun. Serhat'ı biz kabul ettik artık, ama sen bilmiyorsun demek ki onu.

Adam gibi tartışacaksan tartış, ilkokul terk felan gibi kelimeler de kullanma. Hem sen atıyorsun laf birde haddini bil diyorsun. Serhat'ı biz kabul ettik artık, ama sen bilmiyorsun demek ki onu.

Arsenal apaçiliğini başka forumlarda yapsın.Bu kadar dini imanı gibi Galatasaray savunmayan adam gelmiş rahatsızlık çıkarıyor.Ben rahatsız oluyorum kardeşim.

"You are alone here" aklıma geldikçe gülüyorum :asd:

Arsenal apaçiliğini başka forumlarda yapsın.Bu kadar dini imanı gibi Galatasaray savunmayan adam gelmiş rahatsızlık çıkarıyor.Ben rahatsız oluyorum kardeşim.

Ben de senin sarf ettiğin kelimelerden rahatsız oluyorum. Adam tartışırken çıkıp ilkokul terk diyorsun. Sen bir moderatörsün. Böyle kelimeler kullanmamaan gerek.

5 maçta henüz 1 gol atmış Torres'e Van Persie'den iyi diyemem. Potansiyel olarak daha üstün olabilir ama Van Persie de ortada.

Fernando Torres dünyadaki en iyi beş forvetten biridir.Van Persie onun bir kademe altıdır.Tabi yaşın muhtemelen ufak olduğu için Torres'i pek tanımıyorsun.Normal.Torres 17 yaşından beri dünya yıldızı bir futbolcu.Atletico günlerinden beri.

Asıl kendisini kandıran Arsenalliler.O kadar genç takımız falan diye övünürler ama bir Babel bir N'Gog kadar yetenekli gençleri yok.Bendtner,Diaby,Denilson gibi vasat adamları iyi diye önümüze koyuyorlar.Merida,Traore falan zaten gitti.Eduardo yeni Henry dediler sattılar.Walcott'da üst düzey bir adam değil.Wilshere-Ramsey belki birşeyler yapabilir ama o kadar.Başka birşey yok.Adam akıllı bir Fabregas(o da büyük maçlar hariç),Song'u parlattılar.

Babel mi? N'Gog mu? Şaka mı yapıyorsun? İkisi de vasat adamlar.

Persie kazmasını D.K'sında gördük.Ne goller kaçırdı.Torres gibi adamla karşılaştırmak resmen küfürdür.Geçmişlerine bak bari

Ulan 7 24 premier lig izliyoruz.Öyle bir yazıyorsun ki sanırsın beraber oturup izlemişiz gibi.Kimsin sen?Beni tanımıyorsun.Nerden böyle bir yargıya varıyorsun? Adam gayet güzel oynadı .

Milyonlarca Liverpool taraftarı yanılıyor da, sen mi haklısın?

Geri
Üst Alt