Liverpool FC Takip Başlığı

Sene 2003 PS 2 yeni çıkmıştı Liverpool gönüllerin takımıydı hep.. Sene oldu 2013 hala gönüllerin takımı...Mucizevi Şl şampiyonluğu dışında bomboş bir 10 sene.. Ligde ne kadar çöp varsa topluyorlar C. Adam-Henderson-Carroll-Joe Allen-Downing say say bitmez çöpleri ..Her birine de min. 15 milyon € ödemişlerdir..Bence Liverpool İngiltereden oyuncu alma işini bırakmalı..Zaten İngilterede parlayan-iş yapacak adamı City-Chelsea-United sana yedirmiyor en iyisi diğer liglere yönelmek..Bu sene iyi bir jenerasyon yakalasalar da şampiyonluk şansları 0'dır benim gözümde..Hatta şampiyonluğu geçtim Şl vizesi almaları da başarı sayılmalıdır..

Bu ne lan kendi çalıp oynayanlar köşesi olmuş burası

1607122_661630553895056_1235884490_n.jpg

Bu sezon :ka21:

luis suarez coutinho sturridge 3 lüsü tek başlarına takım olmuşlar rakipler için haksız rekabet

Caner Erkinin anlastigini yazmis liverpolla İngiliz gazeteleri

Şampiyonluk geliyor. Chelsea maçında berabere kalsalar bile sıkıntı yok.

İngiltere hep başka.Liverpool bu sene şampiyon olur, transferde de 1-2 iyi takviye yaparsa seneye Şampiyonlar Ligi çok güzel olur.

Hedefleri ve hayalleri mali imkanlarina gore cok buyuk olan takimlarin taraftarlari Liverpool taraftariyla ayni beklenti icinde bu takimdan bu yil.

tumblr_ll1ws9c3kK1qhch1lo1_500.png

Hedefleri ve hayalleri mali imkanlarina gore cok buyuk olan takimlarin taraftarlari Liverpool taraftariyla ayni beklenti icinde bu takimdan bu yil.

tumblr_ll1ws9c3kK1qhch1lo1_500.png

Bilmece gibi yazmışsın renktaş üçüncü okuyuşum da tam kavradım olayı :D

24 senelik bu çile, bitsin artık bu sene....

Geri
Üst Alt