Liverpool FC Takip Başlığı

Liverpool'un şu anki kadrosu şampiyon olabilecek bir kadro değil bence. Bu sene Premier Lig'de şampiyonluk yarışı Chelsea ve Arsenal arasında geçer. Bu iki takımı biraz Manchester City zorlayabilir. Liverpool'un önümüzdeki haftalarda yarıştan tamamen kopacağını düşünüyorum.

ŞL kupasından sonra zirvede bırakmalıydılar bence.

Liverpool'un şu anki kadrosu şampiyon olabilecek bir kadro değil bence. Bu sene Premier Lig'de şampiyonluk yarışı Chelsea ve Arsenal arasında geçer. Bu iki takımı biraz Manchester City zorlayabilir. Liverpool'un önümüzdeki haftalarda yarıştan tamamen kopacağını düşünüyorum.

Chelsea şampiyon olur bu sene bence.

Daniel Sturridge, sakatlığı nedeniyle en az 1 ay sahalardan uzak kalacak.

[FONT=&quot]Jürgen Klopp, Bundesliga’nın flaş ekibi RB Leipzig’in hücum oyuncusu Emil Forsberg’i transfer etmek istiyor. 25 yaşındaki oyuncu şu ana dek beş gol, sekiz asistle oynadı.

[/FONT]
[FONT=&quot]Liverpool ve Manchester United, transfer piyasasının parlayan yıldızı 17 yaşındaki Nottingham Forest’lı golcü Ben Breteron için kıyasıya bir rekabet içinde.[/FONT]

Steven Gerrard, Liverpool Futbol Akademisi'nin başına geçti.

C2oq4JHUcAAwSd6.jpg

Lig Kupasında Southampton'a elenecekler herhal.

Kaybetmek en çok bunlara yakışıyor .

Liverpool, 2017'de oynadığı 10 maçta 1 galibiyet aldı. (4 beraberlik, 5 mağlubiyet / Tek galibiyet Plymouth karşısında 1-0'lık skorla geldi)

Şu adamların en büyük eksikliği kaliteli bir santrafor bence. Gerçi adamlar forvette galiba Firmino'yu oynatıyorlar. Artık yokluktan mı, Kloop'un fantazileri mi. 3 ofans oyuncusu var 11'de. Lallana, Firmino, Coutinho. İlginç. Vasfi Vural ne düşünüyorsunuz?

Şu adamların en büyük eksikliği kaliteli bir santrafor bence. Gerçi adamlar forvette galiba Firmino'yu oynatıyorlar. Artık yokluktan mı, Kloop'un fantazileri mi. 3 ofans oyuncusu var 11'de. Lallana, Firmino, Coutinho. İlginç. @Vasfi Vural ne düşünüyorsunuz?

Loserpool.

Liverpool Lallana'ya 2021'e kadar haftalık £150,000 (yıllık £7,800,000 sterlin - €9.1m euro) yeni sözleşme imzalatmaya hazırlanıyor.

Twitter

Geri
Üst Alt