Liverpool FC Takip Başlığı

Stoper almazlarsa işleri kolay olmayacak.

Klopp israrla van dayki istemesi yüzünden o bölgeye transfer yapamadilar diyorlar

Hücum hattı ateş ediyor ateş. Barcelona'nın yerinde olsam Coutinho yerine Mane'yi alırdım. Bence çok daha iyi oyuncu. Bu sene inanılmaz zevk veren takım olacaklar.

Liverpool bana göre şampiyonluk adayıdır. Seneye Naby Keita'da geliyor. İnanılmaz atletik ve tempolu bir takım olacak. Dortmund'da buna benzer oynatmıştı ama imkanları bu kadar fazla değildi. Seneye savunma ve kaleye de doğru isimler alınınca CL'de bile favori olabilirler.
Defans ve Kale sıkıntılı.
Ayrıca Firminho güven vermiyor bana, çok dalgalı performansı.
Coutinhoyu şimdilik Emre Canın yüksek performansı ile aramıyorlar ama bu konuda sıkıntı olabilir ilerleyen haftalarda.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Coutinho ile Mane çok farklı tarzda adamlar. Barcelona'ya Coutinho lazım şu an.

Öyle ama Liverpool orta sahasıda tatmin edici değil bence.

Orta saha yokki piyasada. Emre Can sıradan bir adamdı şimdi nasıl? Klopp arttırıyor performansı. Henderson ile Wijnaldum da idare eder.

Mane de böyle bir adam değildi bu yıl neler yaptığını görünce aklı almıyor insanın sprinter bir adamdı şimdi oyun görüşü bayağı gelişti.

Orta saha yokki piyasada. Emre Can sıradan bir adamdı şimdi nasıl? Klopp arttırıyor performansı. Henderson ile Wijnaldum da idare eder.

Mane de böyle bir adam değildi bu yıl neler yaptığını görünce aklı almıyor insanın sprinter bir adamdı şimdi oyun görüşü bayağı gelişti.
Bakalım inşallah o orta saha üçlüsü böyle veya buna yakın devam ederler.

Orta sahaya daha Lallana da gelecek. Ofansif açıdan çok sıkıntı yok da ManU'nun orta sahasına karşı zorlanırlar mesela. Net bi defansif orta saha alsalar daha iyi olabilirdi.

de o zaman da kimi keseceksin :D

Orta sahaya daha Lallana da gelecek. Ofansif açıdan çok sıkıntı yok da ManU'nun orta sahasına karşı zorlanırlar mesela. Net bi defansif orta saha alsalar daha iyi olabilirdi.

de o zaman da kimi keseceksin :D
Doğru Lallana geçen sezon çok geliştirdi kendini. Misal Sissoko çok iyi olurdu bence, tabi Avrupa Şampiyonasında ki tempolu oyunu duruyor ise.

Son düzenleme:
Liverpool stoper hattı akhisar seviyesinde. Istediği kadar lemari alsın, stoper almadıkça asla şampiyon olamaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lallana ofansif orta saha idi mesela ama iç olarak oynadı geçen yıl. Dortmund dönemindeki Bender-İlkay ikilisi de çok sert değildi aslında ama öndeki ekip öyle pres yapıyorki yiyorlardı rakibi.

Klopp kadar oyuncuyu yükselten bir hoca görmedim tek eksisi hala winner bir adam olamadı.

Gerçi 1.5 yılda 20 büyük maçta sadece 1 kez yenildi küçük maçları kazanamıyor burada.

Sissoko bariz ofansif orta saha yav hatta adamın kariyer maçı da 2016 Avrupa Kupası finalindeki sol açık performansı. O gün kupayı en çok hakeden adamdı.

Savunmaya sağlam ve lider birini bulmadan şampiyon olamazlar.

Ayrıca şu gereksiz gereksiz takımlara karşı puan kaybetmeyi bıraksınlar artık.

Sürün yağlı surat!

Sissoko bariz ofansif orta saha yav hatta adamın kariyer maçı da 2014 Avrupa Kupası finalindeki sol açık performansı. O gün kupayı en çok hakeden adamdı.
Esas pozisyonu merkez orta saha diye biliyorum. Fizik ve Tempo açısından olabilir mi diye düşündüm, tabi Avrupa Şampiyonasından sonra izlemedim.
Edit: Bence artık DOS pozisyonu kalmadı futbolda.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt