Liverpool, Real Madrid, Lyon ve Crystal Palace Sacha Boey'i İstiyor

Omar'ın alındığı sezon Okan hocanın Başakşehirle hem şampiyon olup hem de Uefa Avrupa Ligi'nde Gruplar'dan çıktığı sezonda Olympiakos'un Wolverhampton Maç'ı vardı.Liverpool'un aldığı Tsimikas o Maç'ta show yapmıştı.Olympiakos'un daha önceki Maçlar'ını izlemedim reis ama büyük ihtimalle de orda da iyi oynamıştır.Ama Liverpool'un Avrupa'da iyi oynamayıpta daha doğrusu orda oynamayıp kendi Ligi'nde örneğin İskoçya ligi'nde iş yapan adamları da akdığı çok oldu özellikle bek transferlerinde hıza ve güce dayalı oyuncuları özellikle seçiyorlar..

Skm oyuncularla boeyi mukayese etmeyelim lütfen isminde meymenet yok herifin

Sacha Boey için Liverpool ve Crystal Palace gibi EPL takımlarının yarışması Fransız sağ bekimizin kalitesini bir kez daha ortaya koyuyor ama ne olursa olsun devre arasında ilk 11 oyuncusu satmamalıyız. Sene sonunda oyuncunun hedefleri ve kulüp çıkarı uyuşursa belki Ekli dosyayı görüntüle 185147Ekli dosyayı görüntüle 185148Ekli dosyayı görüntüle 185149

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dostum bot gibi polyanna vari mesaj atmayı bırak artık

Sacha Boey için Liverpool ve Crystal Palace gibi EPL takımlarının yarışması Fransız sağ bekimizin kalitesini bir kez daha ortaya koyuyor ama ne olursa olsun devre arasında ilk 11 oyuncusu satmamalıyız. Sene sonunda oyuncunun hedefleri ve kulüp çıkarı uyuşursa belki
emoji881.png
emoji169.png
emoji3590.png
emoji1073.png

dr-brule-puppet.gif

Yigit o mesajlarin aynisini Youtube videolarinin altina da atiyormusun?

youtube yorumları sarmıyordur o fotoları yorumlara ekleyemiynce

Istemekle olmaz, biraz yeşilleri kirmizilari görelim. Parayi veren dudugu çalar

Liverpool-RM hikaye gibi, o çapa çıkabileceğini sanmıyorum ama Lyon olabilir mesela; oradan bir Dembele+10 milyon ateşlesinler, herkes mutlu olsun, win-win-win...

Devre arası transfer döneminde kadroyu koruyan şampiyon olur diye bir konu açacaktim ki bu haberi gördüm.Boey'in her ne kadar alternatifi olduğu düşünülse de önde oynayan takımımız için bu atletizmin alternatifi yok.Keza Fener 'de de benzer durum var.Ferdi+Osayi'nin alternatifi yok.Bunlara ek olarak bizde Nelson, Oliviera ve İcardi'nin Fener'de ise Crespo,Szalai ve Velesiya 'nin alternatifi yok.Yaş+maaş açısından Boey'in tercih edilmesi normal.

lyon mantikli, lyon demek cok istedigi fransa milli takimi demek.

Her yil boey gibi bir iki oyuncu bulmamis sart, her birinide 15+ satabilirsek bir kac yilla borc morc kalmaz zaten. Illaki üst düzey takimlar ilgisini göstermesine gerek yok yeterki isteyenlerin parasi olsun o vakit rahat 15 görür bonservisi

Geri
Üst Alt