Liverpool’dan Konaté‘ye Yönelik Yapılan Paylaşımlara Tepki Açıklaması Geldi

Baktim mesajlara irkci bir sey goremedim. Ana avrat gitmisler o kadar.

Sövmeye varım bende sövdüm ama ırkcılık yapmışlar ise hoş olmamış ırkcılık hoş bir şey değil.

Irkçı mesaj atıldıysa, insanlık dışı. Ama bunu yapanlar da genelde çoluk çocuk tayfa. Ciddiye alıp açıklama yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Gel gelelim Konate'nin de "Dur lan bir dizimle vuram da şu Osimhen'in kolunu kıram" dediğini mi düşünüyoruz cidden? İkili mücadele esnasında olmuş işte. Adama sövüp saymanın ne manası var? Böyle şeyler sadece itibarımıza zarar verir ve haklıyken haksız duruma düşürür bizi.

Bir oyuncumuzun kolu kırıldı, başka bir oyuncumuzun parmağı koptu, hakem maç boyunca Liverpool yanlısı bir yönetim sergiledi ve zarar gören taraf biziz ama bu tip hareketlerle karşı taraf haklı çıkar. Zaten muhtemelen çoluk çocuğu ciddiye alıp açıklama yapmalarının sebebi de bence bu.

Lang'ın parmağı kopuyordu, sorumlulukları var, ırkçılık mırkçılık deyip suyu bulandırma peşindeler

Ya sokarım sizin ırkçılık kartınıza, 3-5 tane ergen ırkçılık yaptıysa da sosyal medyada yaptı, statta bir şey mi oldu lavuk

Bizde Sanchez, Osimhen vs var bi kere en başta niye ırkçılık yapalım öküz oğlu öküzler

Aslında tüm suç slot denilen kel herifde o kadar kibirliler ki o kadar çok para harcadilar ki şuan istedikleri seviyede değiller bizi hor gördüler. Neyse bu kadar harcamaya rağmen lig de rezil durumdalar ve Türk takımına yenildiler bu kel üzerinde baskı kurdu kendisi asla klopp'un k'si olamaz bu kel bu baskıdan kurtulmak için yok penaltı ucuzdu, yok yere attılar diye bahaneler buldu bunu hakemi etkilemek için de yaptı çünkü olası elenmede kovulacak. Olabildigince takımı motive etti, bence çok sert oynadılar maçtan önce açıklamrıyla da hakemi etki altına aldı ilk yarıdan en az 3, 4 faulumuzu vermedi hakem.
Aslında işte burada bir tane çirkef oyuncu lazımdı bizde atıyorum birisi szboslai'ye biraz sert müdahale yapacaktı 2, 3 tane sarı kartlık faul yapsak böyle yapmazlardı aslinda

bir aksiyon almaya gerek yok çünkü haklı görülmeyeceğiz maalesef.
o konuda çoktan yargıya varmışlar. reddit vs tayfası da gazı vermiş. ingiliz, ispanyol, alman hemen atlamışlar.
boş verip devam etmek lazım.

Bu utanmaz alçaklar Lang için bir tane geçmiş olsun paylaşımı yapmadan bir de üstüne zenci mağduriyeti mi yapmaya çalışıyor? Edilen her türlü küfürü hakareti hak ediyorlar. Ayrıca bu siyahilerin her türlü çirkefliği yapıp, "zenci mağduriyeti kartı"nı oynamalarından bıktım.

Dünyanın en ırkçı, en sömürgeci toplumu Ingilizlerdir. Ben bunların mk.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizi de konate yi de gerard i da anfieldi i de dikip atacağız...bekleyin yavşaklar bekleyin...

Geri
Üst Alt