Liverpool’dan Konaté‘ye Yönelik Yapılan Paylaşımlara Tepki Açıklaması Geldi

Tarihin en büyük sömürgecisi, ırkçılığın kitabını yazmış, her gittiği yerde en büyük insanlık suçlarını işlemiş İngilizler çıkmış bizi ırkçılıkla suçluyor
Bu şerefsizlerin yaptığı algı operasyonunu ciddiye alıp destekler nitelikte paylaşım yapanlar da ya troldür ya da ağır maldır.

Bir Emre B geçti futboldan, ırkçılık sonrası ilk maçta tekme yemediği yer kalmamıştı Trabzon'da, tanırsınız kendisini.
İlk karşılaşmamız Ali Sami Yen'de Konate'nin elini ayağına, ayağını diğer eline vereceğiz.

O reklam panosunu da kel hocanızın keline sokacağız. Şerefsiz köpekler bize ırkçılık öğretiyorlar dünkü bebelere bak hele sömürge köpekler.

O Gerard'ın da Ekitike'nin de laflarını bir bir yedireceğiz. İstanbul'daki yalnız yürüyemeyeceksiniz.

gerard ve ekitike ne dedi

Yorumlarda ırkçılık yoktu ki herkes edebiyle dümdüz kufur etmiş sanki ilk defa duyuyormus gibi kudurmus

Ulan bu ibnelerin iki maçta içlerinden geçtik diye yapmadıkları çingenelik kalmadı, gidip orda operasyonun kralı çekiliyor bize iki oyuncumuz uzuv kaybına sebebiyet verecek şekilde sakatlanıyor tepki koyunca adamlar haklı oluyor.

Pozisyon icabı olur başka şey, futbol bu fiziksel bir oyun her şey olur. Ama iyi niyetle kaza arasındaki farkı göremeyecek kadar aptal değiliz. Kimse kimsenin aklıyla alay etmesin.

Liverpool ifb den sonra en nefret ettiğim takımdır şuanda. En azından o pezevenk Konate, Kel ve Zoboslay denen şerefsiz takımda olduğu sürece.

Yenmenin de yenilmenin de bir adabı vardır.

Uefa sorusturma baslatti habrrleri cikinca maduru oynamaya baslamislar. Ulan ahlaksiz seref yoksunlari sizi. Bizim yönetim yine kayiplarfa allah belanizi versin

Uefa sorusturma baslatti habrrleri cikinca maduru oynamaya baslamislar. Ulan ahlaksiz seref yoksunlari sizi. Bizim yönetim yine kayiplarfa allah belanizi versin
O uefa denen iki yüzlü kurum bir İngiliz devine ne yapabilir ki. Yapar şöyle yapar karşısında real varsa yapar.

İkinci sınıf insan muamelesi gördüğümüz bir gerçek. Kimi kime şikayet ediyoruz ki. Edelim tabi de bi bok olmaz bu heriflere.

Şenes Erzik gibi bir adam olsaydı başka konuşabilirdim.

O uefa denen iki yüzlü kurum bir İngiliz devine ne yapabilir ki. Yapar şöyle yapar karşısında real varsa yapar.

İkinci sınıf insan muamelesi gördüğümüz bir gerçek. Kimi kime şikayet ediyoruz ki. Edelim tabi de bi bok olmaz bu heriflere.

Şenes Erzik gibi bir adam olsaydı başka konuşabilirdim.
Yinede bir aciklama yapilmali. Hep sessizlik hep sessizlik biktim ya

Ne pasif bir yönetim bu ya. Sevgi pıtırcığı triplerinden sıkıldım.

Karaktersizlik ve kötü niyetli olmak en az ırtkçılık kadar şerefsizliktir.

Ceza almamak için her türlü pisliği yapıyorlar ne kadar avukat varsa rüşvet ise rüşvet UEFA'ya her türlü baskı yapmalıyız domuz ingilizler

Kendi stadlarının köhneliği kendi suçları ve kendi ihmalkarlıkları yüzünden bir futbolcumuzun parmağı koptu, gene kendi ahlaksız futbolcularının oyun içindeki gaddarlıkları yüzünden bir futbolcumuzun kolu kırıldı ve tüm bu olanlara rağmen suçlu biz çıktık ha?!

Suçluya suçlu olduğunu bildirmez ayıplarını alenen yüzüne vurmazsan işte böyle sen suçlu ilan edilirsin, gs yönetimi bu kez de işbilmezliklerini uluslararası platforma taşıyarak gene bir çığır açtı ve bizi beynelmilel itlerin köpeklerin maskarası yaptı

Ulan bi açıklama yapsaydınız bir ön alsaydınız hukuki yollarla hakkımızı arayacağız bu yapılan kabul edilemez gibisinden tonunuzu zamanında sert bir şekilde koysaydınız bunlar başımıza gelmezdi

Bunca utanmaz yakıştırmalara rağmen hala susuyorlar hala susuyorlar yazıklar olsun

Ulan oe ları..

1985'de Belçika'da Heysel'de 39 Juventus taraftarını katlettiniz.. Çocuktum ama dün gibi hatırlıyorum.. İnsanlar ezile ezile can verdi.

Şimdi adam mı oldunuz g.t laleleri.. Tiksiniyorlarmış..

Hayır işin kötüsü şu, fenerli beşiktaşı at kafası 3 gr beyinli oe sürüsü de zannediyor ki Galatasaray taraftarıyla ilgili mesele

At ağızlı herifler Türk'leri direkt hedef alarak bu işi yapıyor gerizekalı.

Bak live'nin twitinin altındaki ingiliz oelerin yorumlarına biri demiş ki "daha türkler ermeni soykırımını bile kabul etmiyor..."

Bunlar böyle kahpeler işte.

Serefsizlerin göt korkusu basladi ceza yeriz diye simdi kendilerini magdur gösterip uefadan ceza yemek istemiyorlar

Arkasından Fenerli bir şeref yoksunu çıkmış

Geri
Üst Alt