Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.854
- 59.344
- 3.423
Bi savaş yüzünden sövmek hiç yakışmamış yüce efendilerimize :'(
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi savaş yüzünden sövmek hiç yakışmamış yüce efendilerimize :'(
Bir Emre B geçti futboldan, ırkçılık sonrası ilk maçta tekme yemediği yer kalmamıştı Trabzon'da, tanırsınız kendisini.
İlk karşılaşmamız Ali Sami Yen'de Konate'nin elini ayağına, ayağını diğer eline vereceğiz.
O reklam panosunu da kel hocanızın keline sokacağız. Şerefsiz köpekler bize ırkçılık öğretiyorlar dünkü bebelere bak hele sömürge köpekler.
O Gerard'ın da Ekitike'nin de laflarını bir bir yedireceğiz. İstanbul'daki yalnız yürüyemeyeceksiniz.
tamamsa ne yaziyon cafo agir ol birazTamamdır ingiliz mandası
O uefa denen iki yüzlü kurum bir İngiliz devine ne yapabilir ki. Yapar şöyle yapar karşısında real varsa yapar.Uefa sorusturma baslatti habrrleri cikinca maduru oynamaya baslamislar. Ulan ahlaksiz seref yoksunlari sizi. Bizim yönetim yine kayiplarfa allah belanizi versin
Yinede bir aciklama yapilmali. Hep sessizlik hep sessizlik biktim yaO uefa denen iki yüzlü kurum bir İngiliz devine ne yapabilir ki. Yapar şöyle yapar karşısında real varsa yapar.
İkinci sınıf insan muamelesi gördüğümüz bir gerçek. Kimi kime şikayet ediyoruz ki. Edelim tabi de bi bok olmaz bu heriflere.
Şenes Erzik gibi bir adam olsaydı başka konuşabilirdim.
Kahpee barcelona