Liverpool’dan Konaté‘ye Yönelik Yapılan Paylaşımlara Tepki Açıklaması Geldi

O köhne stadyumlarınıza çeki düzen verin. Boş yapmayı da bırakın.

kim yapmis lan irkcilik
kendilerini asiri zeki saniyolar
geldiniz burada oynadiniz 50k insan onunde iki defa
ikisinde de feci domalttik neredeydi irkcilik
bu namussuz ordusu ne pislik bi kulupmus ya
Siyahi insanlara ırkçılık onların uzmanlık alanı burada olmaz. Kendi pis zihinlerini temizlesinler önce, müslümanlara da türklere karşı da aynı ırkçı düşüncelere sahip birçok insan var onlarda

Siyahi insanlara ırkçılık onların uzmanlık alanı burada olmaz. Kendi pis zihinlerini temizlesinler önce, müslümanlara da türklere karşı da aynı ırkçı düşüncelere sahip birçok insan var onlarda
seni irkcilikla suclayan adama ama siz de bana irkcilik yapiyosunuz denmez
o zaman o bir kabullenis gibi olur
ortada bir irkcilik yok ki. nedir yani sosyal medya yorumlari mi. kimin attigi bile belli degil
kaldi ki yorumlarin sayisi fazla mi? bizim niye onumuze dusmedi

bugun Ispanya, Portekiz, Italya vs. bir suru yerde topculara SAHADA irkcilik yapiliyor
onunla birmis gibi yapiyorlar ama uzaktan yakindan bir benzerligi yok

markamiza saldiriyor serefsizler

Irkçı sizsiniz, ırkçı konatedir. İnsanlık düşmanları, aşağılık kulüp.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

seni irkcilikla suclayan adama ama siz de bana irkcilik yapiyosunuz denmez
o zaman o bir kabullenis gibi olur
ortada bir irkcilik yok ki. nedir yani sosyal medya yorumlari mi. kimin attigi bile belli degil
kaldi ki yorumlarin sayisi fazla mi? bizim niye onumuze dusmedi

bugun Ispanya, Portekiz, Italya vs. bir suru yerde topculara SAHADA irkcilik yapiliyor
onunla birmis gibi yapiyorlar ama uzaktan yakindan bir benzerligi yok

markamiza saldiriyor serefsizler
Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun. Bize ırkçılık yaptılar demedim, siyahilere müslümanlara karşı ırkçılık onlarda yaygın olan birşey diyorum

Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun. Bize ırkçılık yaptılar demedim, siyahilere müslümanlara karşı ırkçılık onlarda yaygın olan birşey diyorum
dunyada irkcilik olmayan yer mi var
sistematik olarak yuzlerce yil milleti kolelestirmis olduklarindan bahsediyorsan onun bedelini yavas yavas oduyorlar ve gelecekte daha da agir odeyecekler

memleketteki lpool fanlarini

crystal palace yahut nottingham forest saflarina davet ediyoruz

Ulan amma abartmışınız sosyal medyadaki tipolojileri. Premier lig bile açıklama yapmış.

Umarım Psg 5ler sizi. Yıllardır var olan Liverpool sempatim bitmiştir. İlk defa bir şeyh takımını destekleyeceğim.

liverpooltrail_insulted.jpg

İlk maçta son saniyede yalandan yere atlayıp penaltı aldıran da,2.maçta eliyle gol atan da,2.maçta attığımız ama ofsayt diye sayılmayan golümüzde posyonun içinde olan avarel de yine buydu

Ne kahpe bi adammışsın lan sen

biz de aciklama yapmaliyiz
basta Liverpool olmak uzere tum PL kuluplerini kinamaliyiz yaptiklari irkcilik yuzunden
ama once bot basalim sosyal medyada bizim topculara irkcilik yaptiralim botlara

Göstersinler bi

Gerçekten rezil bir kulüpmüş. City ile Tottenham'la oynadık hiçbir şey yaşamadık.

Geri
Üst Alt