Liverpool’dan Konaté‘ye Yönelik Yapılan Paylaşımlara Tepki Açıklaması Geldi

ulan bizim çarli diye maymun dizimiz bile var

neremiz ırkçı
MV5BYmRkZmVlNzQtNmRlMC00MzBjLWFmODEtZjQxM2NhYWI4ZTEzXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Bu arada Konate'nin asıl şerefsizliği Osimhen'in kolunu kırması değildi. Lang'ın parmağı koptuğu yere sonrasında da İcardi'yi itmesi, asıl olay bu bence. Burada kesinlikle düşmanca bir tavır, art niyet söz konusu. O yüzden sevgili Liverpool taraftarı, mümkünse bir daha karşımıza çıkmayın, çıkarsanız eğer ve Konate de oynarsa, ona Bakü Tiflis Ceyhan boru hattını monte edeceğiz.

simdi ne desem irkciliga girer

Liverpoll bjkden daha küçük olmayı nasıl başardın.

Keske Juventusa elenseydik diyecek noktaya getirdi beni serefsizler. Mac gününden beri kendime gelemedim.

Adamlar her türlü cirkefligi yapti bize, bide arkamizdan laf ediyorlar hala yerde yuvarlandilar, utanc vericiydiler falan. O maymun teknik direktörleri hele tam dayaklik.

Heriflerin takim degeri 1 milyar ama yiginla cirkef olaylarla yenebildiler bizi. Sacma sapan hakem secimi, attiklari golün öncesinde Sallai ye yapilan faul, Barisa yapilan calinmayan fauller, kolu kirilan Osimhene zamana oynuyor gibi tavirlar, her pozisyonda oyuncularimiza hayvan gibi girmeler sonrada yere düsene manidar "yatiyor yeaa" gibi bakip bakip gülmeler falan.

Bu Liverpoola manyak biriktim, insallah iki yakalari bir araya gelmez. Lan güzel bi sampiyonlar ligi yilinin icine sicti adamlar.

Oynarız biz tekrar sizinle takımınızada taraftarlarınızada yazık olur

City, Arsenal, Chelsea, Manu, Tottenham hepsiyle oynadık hiçbir sorun yaşamadık sizin gibi eziğini görmedik

Tekrar oynarsak zamanında fatih terimin isviçre maçında oyuncularına verdiği meşhur talimat yeniden uygulanmaya konulmalı ve hakettikleri karşılık verilmelidir

Hem yenmeli hem dövmeliyiz bunları 🤬

Cl tarihinde hic bir macta reklam panolarindan dolayi herhangi bir oyuncu’nun parmagi kopmamistir veya baska ciddi bir sakatlik olmamistir

Bunun üstünü örtmek icin her türlü pisligi yapiyorlar

Bukadar rezilligin üzerine bunlara men cezasi bizimde turu gecmemiz lazim ;D

Geri
Üst Alt