Liverpool’dan Konaté‘ye Yönelik Yapılan Paylaşımlara Tepki Açıklaması Geldi

Biz Lang’a olanlar için herhangi bir başvuruda bulunduk mu?

Sokarım ırkçılığına.

Konuyla ilgili detayı bilmiyorum ama bir GS taraftarı olarak Irkçılıkla anılmak çok iğrenç bir şey. Bir de hala ama Lang sakatlandı da, Osimhen sakatlandı da yazanlar var. Bu taraftar mantığı FB ve BJK’ye yakışır. Irkçılığın, sportmenliğe aykırı hareketin aması fakatı olmaz bizim kültürde.

bizimki de Ali cengiz oyunu falan diyo

adam gibi demec verin

millet gündem yaratmagi beceriyo bi sekilde

yılda 10 milyon euro kazanıp meslektaşını bile isteye sakatlamaya çalışan katile sosyal medyada 3-5 salak ıykçılık mı yapmış

1774096694757.webp

Benfica maçında vini jr sahada ve sosyal medyada ırkçılık yapıldı ve o olay bu kadar büyümedi de bizimki neden büyüyor. Barcelona falan açıklama yapmış siz kimsiniz lan

Vini jr benfica maçı postunun altı oynayan bel kıvırtan maymun gifleriyle dolu o zaman neden ses çıkartmadınız? Irkçılık yapan topçu ceza bile almadı

taraftarların münferit yaptığı saçmalıklar yüzünden böyle bir konunun içine çekilmek kadar saçma bir şey yok. sosyal medya bir çöplük ve milyonlarca insan milyonlarca şey sıçıyor her gün. bunu mu muhattap alacağız?

zaten fanatizm denen iğrenç bir kavram yüzünden, rakip takım karşıtı olsun da, ne olursa olsun algısını yapayım diye 20 milyon hamamböceği hazır kıta bekliyor. (her rekabet için geçerli bu).

bunları ciddiye mi alacağız yani? :asd:

ha yarın kulüp resmi olarak ırkçılık yapan adamı yanına alır basın toplantısı yapar ve "midesi ağrıyormuş, ondan muz getirmiş" gibi abukluklara girerse, o zaman tescilli ve resmi düzeyde ırkçı olur bir kulüp.

Sahada ve tribünde ırkçılık olmadığı sürece beni ilgilendirmez

Her hafta belki de her gün siyahi bir futbolcu sosyal medyada ırkçılığa uğruyordur zaten

Dünyada ilktir herhalde ırkçılığa maruz kalanın susup klubünün anırdığını. Konate'nin dili yok mu hiç bir yerde kendisinin ifadesini görmedim de

Siyahilere hala 2.sınıf insan muamelesi çeken sokuk 80 iqlu ingilizlerden de nasihat dinliyoruz.

Sosyal medyada ırkçılık yapıldıysa da çok da şeyimizde birader milletin ağzını mı dikelim.
Şeref yoksunlarının Lang sakatlığı nedeniyle götlerinin yanmasının sonucu bu hareketler. Minik bir olayda bile kol gibi ceza yapıştırmaya çalışan p.l. denen bok çukuru da korkuyu görmüş.

Langın sakatlanması normal şartlarda maçın o dakikada tatil edilmesini gerektiren bir olay. Futbolun nereden bir parçası olduğu anlaşılamayan sırf para kazanmak için konulan bir alet bir sporcunun ciddi şekilde yaralanmasına sebep oluyor.

Tam olarak kim ne demiş ben hala göremedim. Bütün dünya ne için ayaklandı?

Geri
Üst Alt