- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Olum biz gavurları doğramak için savaşıyoruz, o gavurların kalesini savunmak için kullanılan bir piyon!Seni temsil ediyor at ağızlı. Galatasaray Avrupa'da deplasmana gittiğinde iş bitmiş mi oluyor sığır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olum biz gavurları doğramak için savaşıyoruz, o gavurların kalesini savunmak için kullanılan bir piyon!Seni temsil ediyor at ağızlı. Galatasaray Avrupa'da deplasmana gittiğinde iş bitmiş mi oluyor sığır.
Vay sığırOlum biz gavurları doğramak için savaşıyoruz, o gavurların kalesini savunmak için kullanılan bir piyon!
Klopp zaten kendisi geçmişte söylemişti. 2021de Gerrard gelebilir yerime diye.Gerrard kendini kanıtlamış mı
Rangers da ki performansı ile Liverpool kendisini alır mı ki
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir gün zaten gidecek Gerrard efsane olduğu kulübe o kesin de, daha hazır olduğunu düşünmüyorum Liverpool için.Klopp zaten kendisi geçmişte söylemişti. 2021de Gerrard gelebilir yerime diye.
Bu arada duyduğum kadarıyla Fenerbahçe de Gerrard ile görüştü hocalık içim.
Klopp zaten kendisi geçmişte söylemişti. 2021de Gerrard gelebilir yerime diye.
Bu arada duyduğum kadarıyla Fenerbahçe de Gerrard ile görüştü hocalık içim.
Hatayspor'un Türkiye Süper Lig'de şampiyon olma ihtimali, Manchester United'ın İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon olma ihtimalinden çok daha fazla yüksek.ben iki ihtimalinde gerçekleşebileceğini hala düşünüyorum
anket açsana hangi ihtimal daha fazla görelimHatayspor'un Türkiye Süper Lig'de şampiyon olma ihtimali, Manchester United'ın İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon olma ihtimalinden çok daha fazla yüksek.
Benim açmam etik olmaz. Tarafsızlık adına senin açman daha doğru olur.anket açsana hangi ihtimal daha fazla görelim
Canindan çok sevdiğin evladın futbolcu olmak istese ona Hatayspor mu yoksa Fenerbahçe mi tavsiye ederdin?Benim açmam etik olmaz. Tarafsızlık adına senin açman daha doğru olur.
Hatayspor.Canindan çok sevdiğin evladın futbolcu olmak istese ona Hatayspor mu yoksa Fenerbahçe mi tavsiye ederdin?
oğluna da keramettin adini koymussun. cunku cok sevdigin ve saygi duydugun bir arkadasinin ismiymis. annesinin ismi de ajda pekkanmis. bu ihtimalleride dusun ona göre cevap ver.
işte görmek istediğimiz mesajlarHatayspor'un Türkiye Süper Lig'de şampiyon olma ihtimali, Manchester United'ın İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon olma ihtimalinden çok daha fazla yüksek.