Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mobilim isimler gozukmuyo
skora gelince 4-2 reyal alir gibi
Arkadaşlar konuyu gereksiz sabote edenler, konuyu siyasi yönlere çekenler, gereksiz tartışma çıkaranlar ve tartışmaya girenler konudan uzaklaştırılabilir. Lütfen rahatsız olduğunuz mesajları raporlayın.
Gibi fazla olmuş orda reis![]()

Nuri yedeklerdede yok ....İlla barcayamı tutalım.
Nuri niye yok yahu ? :SS:
Sanırım ilk defa bir Türk oyuncu El Classico'da kadroda bulunacak belki de oynayacaktı, kötü oldu.
Edit : Mesut'u saymıyorum.
Nuri niye yok yahu ? :SS:
Sanırım ilk defa bir Türk oyuncu El Classico'da kadroda bulunacak belki de oynayacaktı, kötü oldu.
Edit : Mesut'u saymıyorum.
Maçtan sonra görüşürüz renkdas![]()
Nuri Real'de kadroya falan giremez bunu aylar once soyledim. niye aldılar nasıl aldılar anlamıyorum.
Nuri Real'de kadroya falan giremez bunu aylar once soyledim. niye aldılar nasıl aldılar anlamıyorum.
kimin komik oldugu belli adamlar azinlik o yuzden ispanyollara karsi ezikler bal gibide. 4-0 onde de olsa cirkeflik yaparlar. cunku baska yerden kuyruk acilari var. adamin teki cirkef realliler yazmista ona cevap vermek amacli yazmistim araya sen girince tekrar anlatmak zorunda kaldim
iddia etmedim renktas sadece tahmin barsa on tanede atabilir ama icimden madrid geciyo