- 1 Ocak 2011
- 15.425
- 10.453
- 1.838
Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-3 Barcelona | Maç Sonucu | 10 Aralık
Gene mi be?
Gene mi be?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen bende böyle düşünüyorum.Manu dayken tapıyordum adama resmen,olağanüstü oynuyordu.Madrid e geldi,herif 2 sınıf geriledi.Emir üstad her Barcelona maçında kayıp adam, keza diğer büyük maçlarda da öyle. Manu zamanlarında çok iyiydi kabul, ama düşünülenin aksine Madrid'de geriledi bence.
Ronaldo'ya laf edilmiş yine de, Messi'de silikdi bu maç. Kısasa kısas yani. Hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım ama Ronaldo kendini Dünya'nın en iyi iki liginde de ispatladı.
Ronaldo'ya laf edilmiş yine de, Messi'de silikdi bu maç. Kısasa kısas yani. Hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım ama Ronaldo kendini Dünya'nın en iyi iki liginde de ispatladı.
Real Madrid'de bloklar arası sıkıntı var beyler
Real Madrid'de bloklar arası sıkıntı var beyler
haklısın messi bugün cok da etkili degildi cünkü sadece ilk golün asistini ve 3. golün yaratılmasında baş aktördü o kadarRonaldo'ya laf edilmiş yine de, Messi'de silikdi bu maç. Kısasa kısas yani. Hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım ama Ronaldo kendini Dünya'nın en iyi iki liginde de ispatladı.
Messi silik miydi? İlk yarıda messi oyunda olmasa,3-0 biterdi ilk yarı.Tek başına dribling yapıp pozisyonlar buldu,realin baskısını kırdı.6. dakikada ortasahadan çalımlayıp gol atıyordu az daha.Aynı şekilde alexis e de mükkemmel asist yaptı.Ronaldo'ya laf edilmiş yine de, Messi'de silikdi bu maç. Kısasa kısas yani. Hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım ama Ronaldo kendini Dünya'nın en iyi iki liginde de ispatladı.
ULAN O DEĞİL DE İNİESTA NE TOP OYNADI LAAAAN TAPASIM GELDİ ADAMA
a