LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-3 Barcelona | Maç Sonucu | 10 Aralık

Cevap: LL 11/12 H:16 | R.Madrid 1-3 Barcelona | Maç Sonucu | 10 Aralık

Gene mi be?

Ronaldo'ya laf edilmiş yine de, Messi'de silikdi bu maç. Kısasa kısas yani. Hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım ama Ronaldo kendini Dünya'nın en iyi iki liginde de ispatladı.

Arkadaşlar herkesin futbol anlayışı kendine tabi ki de Barcelonaya gerçekten saygı duymak lazım .Sanki dünyanın en kolay şeyini yapıyorlar sanıyorsun ama dünyada bir örneği yok .Realmadrid dünyada ki diğer tüm takımları madara edecek kadar güçlü ama görüyorsunuz 1. lig takımı ile 2. lig takımı maç yapıyor izlenimi veriyor Barcelonanın karşısında bazen .Ben ömrü hayatımda böyle bir futbol görmedim .Fifa da Pes de böyle oynayamazsın istesen .İlk yarı maç kötüydü ama ikinci yarı resmen Realin ceza sahasında pas yaptı adamlar.Ben tebrik ediyorum Barcelonayı .Keşke bizde bir gün böyle oynayabilsek.

Emir üstad her Barcelona maçında kayıp adam, keza diğer büyük maçlarda da öyle. Manu zamanlarında çok iyiydi kabul, ama düşünülenin aksine Madrid'de geriledi bence.
Aynen bende böyle düşünüyorum.Manu dayken tapıyordum adama resmen,olağanüstü oynuyordu.Madrid e geldi,herif 2 sınıf geriledi.

Ronaldo'ya laf edilmiş yine de, Messi'de silikdi bu maç. Kısasa kısas yani. Hep aynı şeyleri yazmaktan bıktım ama Ronaldo kendini Dünya'nın en iyi iki liginde de ispatladı.

Hiç yoksa Messi'nin 1 asisti var. :)

Real Madrid'de bloklar arası sıkıntı var beyler

Bal diyorlar hala ya :D Daha 20. saniyede top sekip benzemanın ayağına hemde 6 pasa düşüyor bu bal değil sadece Barcanınki bal :) çıkar 20 saniyeyi 90 dk ne yaptı Real

Asist yaptı.Top tuttu, çalım attı.Sağda solda oynadı :D

Ronaldo hiç bişi yapamadı.Yani, Arda oynasa daha verimli olurdu bugün orda :D

Real oynadığı oyunu kaç dakika devam ettirebileceğini düşünüyordu acaba?

Zaten o presle ilk yarım saat 2-3 tane attın attın yoksa kaybetmen kaçınılmaz.Golü yediğin an moralinde bozuluyor ayaklar gitmiyor artık.Biz de Fener maçında o baskıyla 2'yi hatta 3'ü bulamasaydık bizde çok zorlanıcaktık.

Real Madrid'in sorunu beyinsizlik bence. Beyin yok takımda Xavi gibi. herkes kafası kopmuş tavuk gibi dolanıyor bir kere oyun disiplininden kopulursa, planlar bozulursa falan [geriye düştükten sonra örneğin]. Aynı sıkıntı Galatasaray'da da var.

Di Maria da Real Madrid kalibresinde oyuncu değil bence. Podolski daha iyi gider Real Madrid'e

haklısın messi bugün cok da etkili degildi cünkü sadece ilk golün asistini ve 3. golün yaratılmasında baş aktördü o kadar :D Messi için real macında gol atmamak zaten kötü oynaması demek neredeyse :D

benim anlamadigim, bu barca futbolcularinin nasil motive oldugu:

- dünya sampiyonu olmussun

- avrupa sampiyonu olmussun

- 2 (3) kez CL'yi almissin

- ligi domine ediyorsun senelerdir

- paranin kralini götürmüssün

- bir senede alinabilecek bütün kupalari almissin dünyanin ilk ve tek takimi olarak

daha ne istiyorsun ulan artik? :D

ULAN O DEĞİL DE İNİESTA NE TOP OYNADI LAAAAN TAPASIM GELDİ ADAMA

a

Keşke Galatasaray'ımızda Real kadar hızlı oynayabilse...

Messi silik miydi? İlk yarıda messi oyunda olmasa,3-0 biterdi ilk yarı.Tek başına dribling yapıp pozisyonlar buldu,realin baskısını kırdı.6. dakikada ortasahadan çalımlayıp gol atıyordu az daha.Aynı şekilde alexis e de mükkemmel asist yaptı.

İlk yarıda tek başına o kadar efor sarfedince 2. yarı rolantiye aldı oyununu.

Ronaldo ne yaptı? Frikiklerin hepsini baraja vurdu,ilk yarıda bomboş pozisyonda 2-0 yapamadı.Alves karşısında resmen ezildi.Takımı adına 1 tane olumlu hareketi yoktu.

Ne Di Maria, Nede bloklar :D Sorun başka.Barcelona kadar pas yapamadıkları güne kadar mahkumlar bloklara

Geri
Üst Alt