LL 13/14 38. Hafta | Barcelona 1-1 Atletico Madrid | M.S | ŞAMPİYON Atletico Madrid

Maç tarihi ;

Başlıkta 19 Mayıs,

İçerikte 18 Mayıs yazıyor.

Tv'lerde ise 17 Mayıs diyor.

Doğrusu nedir ?

Maç 17 Mayıs'da..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Atletico'ya iki final macinda toplam bir gol yetebilir futbol ne enteresan.

Tapatalk

Barca bu saatten sonra şampiyonlugu vermez.Bu sene çok kötü oynamalarına rağmen ellerine gelen bu fırsatı tepmezler.Arda şampiyonluk ve cl kupasını alacağız derken ikisinide kaybetti bence.Realde 10 yıllık hasreti var cl için.Ligi bile bıraktılar, adamlarda tek hedef cl kupası.

Ligi mi biraktilar haha.

$

Bizim macla ayni saate denk gelmesi cok üzücü :(

Yılın maçı..

Tapa

Atletico gol bulacaktır kanımca ve en kötü beraberlik alarak tarihe geçeceklerdir.

Bu arada Simeone son 2 maçtır anlamsız oyuncu değişiklikleri yapıyor gerçekten umarım bu maç ayn hataları tekrarlamaz.

Ligi mi biraktilar haha.

$

Real 12 yıldır cl ye hasret bir takım.Bırak kupayı almayı finale bile çıkamadılar.Bu seneki 1 numaralı hedefleri cl kupasını almak.Bunu yöneticileride açıkladı.Bayerni 4 leyip finale kalınca ligde valencia maçına konsantre olamadılar ve 2 2 yi son anda kurtartılar ve lig için şansları çok çok azaldı.O hafta ligi bir anlamda bıraktılar.Bu haftaki maç ta bunun ispatı.Cl yi adım gibi eminim real alıcak.Lig adamlar için 2.planda şuanda.

Real 12 yıldır cl ye hasret bir takım.Bırak kupayı almayı finale bile çıkamadılar.Bu seneki 1 numaralı hedefleri cl kupasını almak.Bunu yöneticileride açıkladı.Bayerni 4 leyip finale kalınca ligde valencia maçına konsantre olamadılar ve 2 2 yi son anda kurtartılar ve lig için şansları çok çok azaldı.O hafta ligi bir anlamda bıraktılar.Bu haftaki maç ta bunun ispatı.Cl yi adım gibi eminim real alıcak.Lig adamlar için 2.planda şuanda.

Sacmalik.

CL tabiiki on planda olacak, maclari kazansalar sampiyon olacaklardi bu durumda kimse ligi birakmaz. Puan kaybedince hemen ligi birakti oldular gecelim bunlari.

Celta maci neyse ondan onceki iki maca tam kadro ciktilar ayrica.

Hepimizin ne? :o

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sacmalik.

CL tabiiki on planda olacak, maclari kazansalar sampiyon olacaklardi bu durumda kimse ligi birakmaz. Puan kaybedince hemen ligi birakti oldular gecelim bunlari.

Celta maci neyse ondan onceki iki maca tam kadro ciktilar ayrica.

Konsantre ve motive olmak ne demek bilirmisin.Daha dediğimi anlamamışsın.Puan kaybedince ligi bıraktı demiyorum.Bayerni 4 leyip finale kalınca 3 gün sonrakı maçta futbolcular da dogal olarak motive kaybı oldu bu anında lige yansıdı.Tam kadro çıkması önemli değil.Valencia yla 10 maç yapsa kendi sahasında 3 ler real en az.Maçı izlemedin sanırım adamlar ruh gibi dolaştı sahada.Orada berabere kalınca zaten şampiyonluk gitti herifler için.Kepenkleri tamamen indirdiler.Daha iyi anlaman için bu seneki bizim durumun benzerini yaşadılar.Biz bütün sezon motive olamadık bu adamlar sonlara doğru.Hepinizin a.. ne buarada kafa iyi sanırım.

Atl Madrid almasını istesem de Barca 2-3 fark atıp şampiyonluğu alır.

Konsantre ve motive olmak ne demek bilirmisin.Daha dediğimi anlamamışsın.Puan kaybedince ligi bıraktı demiyorum.Bayerni 4 leyip finale kalınca 3 gün sonrakı maçta futbolcular da dogal olarak motive kaybı oldu bu anında lige yansıdı.Tam kadro çıkması önemli değil.Valencia yla 10 maç yapsa kendi sahasında 3 ler real en az.Maçı izlemedin sanırım adamlar ruh gibi dolaştı sahada.Orada berabere kalınca zaten şampiyonluk gitti herifler için.Kepenkleri tamamen indirdiler.Daha iyi anlaman için bu seneki bizim durumun benzerini yaşadılar.Biz bütün sezon motive olamadık bu adamlar sonlara doğru.Hepinizin a.. ne buarada kafa iyi sanırım.

Real'in Bayern'i boylesine yenmesinin sebebi de Bayern'in motivasyon kaybiydi ona bakarsan. Bu gibi takimlar bu tip bahanelerin ardina siginamaz keza futbolcular da. Kisacasi ligi biraktilar lafi cok manasiz kaliyor cunku bunun savunulacak ya da kabullenilecek bir tarafi yok.

Bu bahanelerin ardina sadece bizim futbolcularimiz siginir dunyada.

$

atletico salaklığına yansın. içerde berabere kal ondan önce yenil sonra barcaya hemde onların sahasında yenilmemeye çalış. salak herifler

Real'in Bayern'i boylesine yenmesinin sebebi de Bayern'in motivasyon kaybiydi ona bakarsan. Bu gibi takimlar bu tip bahanelerin ardina siginamaz keza futbolcular da. Kisacasi ligi biraktilar lafi cok manasiz kaliyor cunku bunun savunulacak ya da kabullenilecek bir tarafi yok.

Bu bahanelerin ardina sadece bizim futbolcularimiz siginir dunyada.

$

Sana göre manasız bana göre manalı.Ki ortadaki durum benim tezimin doğruluğunu kanıtlıyor.

Geri
Üst Alt