LL 13/14 38. Hafta | Barcelona 1-1 Atletico Madrid | M.S | ŞAMPİYON Atletico Madrid

Sana göre manasız bana göre manalı.Ki ortadaki durum benim tezimin doğruluğunu kanıtlıyor.

Sana boyle duzgun cevap vermeye calistim da yok olm senden olmaz yahu cidden. Git bu dediklerini Real taraftarina anlat sana gulerler. Her seyi gectim 3 kupaya bu kadar yakinken motivasyon kaybi da komik hani mac trafigi falan da yok.

Neyse he sen haklisin deyip geceyim ben bosa zaman kaybetmeyeyim daha fazla.

$

Sana boyle duzgun cevap vermeye calistim da yok olm senden olmaz yahu cidden. Git bu dediklerini Real taraftarina anlat sana gulerler. Her seyi gectim 3 kupaya bu kadar yakinken motivasyon kaybi da komik hani mac trafigi falan da yok.

Neyse he sen haklisin deyip geceyim ben bosa zaman kaybetmeyeyim daha fazla.

$

Ne oldu haklı oldugumu anlayınca cevap bulamadın heralde verecek.Senden baya olur ama inanılmaz zekisin .Ha gülerler emin ol.Adamların hiç birinin lig umrunda bile değil şuan.Buda benden sana son cevap.2 saat bide olayı anlatmaya çalısıyorum sana.

Ne oldu haklı oldugumu anlayınca cevap bulamadın heralde verecek.Senden baya olur ama inanılmaz zekisin .Ha gülerler emin ol.Adamların hiç birinin lig umrunda bile değil şuan.Buda benden sana son cevap.2 saat bide olayı anlatmaya çalısıyorum sana.

Yoo hakli falan degilsin aksine dedigin komik. 4 mac var onunde ve CL finali icin de 1 hafta aran var maclari kazansan sampiyon olacaksin ve iki mac ust uste berabere kaliyorsun. Sebebi de motivasyon oluyor. Baktim da dusundugumden daha komikmis su soylediklerin.

$

Barca alir. Atleti cok mallik yapti son maclarda.

Keske Atletico sampiyon olsa.

Yoo hakli falan degilsin aksine dedigin komik. 4 mac var onunde ve CL finali icin de 1 hafta aran var maclari kazansan sampiyon olacaksin ve iki mac ust uste berabere kaliyorsun. Sebebi de motivasyon oluyor. Baktim da dusundugumden daha komikmis su soylediklerin.

$

Ya ne olacak.Valenciayla kendı sahasında 2 2 kalması çok mu normal realın.Hatta 2 1 yenılıyordu son dakada sansa kurtardı 1 puanı.Kendi kendinle çelişiyorsun.Sana bu saatten sonra futbolu ögretecek değilim.Git wkiden motivasyon filan arastır calış neymiş komık cocuk.

Ya ne olacak.Valenciayla kendı sahasında 2 2 kalması çok mu normal realın.Hatta 2 1 yenılıyordu son dakada sansa kurtardı 1 puanı.Kendi kendinle çelişiyorsun.Sana bu saatten sonra futbolu ögretecek değilim.Git wkiden motivasyon filan arastır calış neymiş komık cocuk.

Su yazdiklarin bariz eziklik psikolojisi. Kendi fikrini empoze edemeyip diyecek laf bulamayan bir adamin karsisindakine laf attigini sanmasi vs.

Sen herhalde Fatih Terim hayrani falansin her seyin motivasyonla olduguna inanabiliyorsun cunku. Onu gectim Real bir taraflarini yirtti o maci cevirmek icin cok haklisin zerre motivasyon yoktu. Olmayan motivasyondan son saniyeye kadar kazanmak icin cabaladilar.

Hayir soylediklerin her acidan havada kaliyor ve hala hakli oldugunu iddia edebiliyorsun cok iyi:)

$

Bayern'i 4-0 yenmeleri ile o maçtan sonra lige pek asılmamaları arasındaki bağlantıyı henüz kuramadım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Nkb6jex6-80[/media]

Barca bu saatten sonra şampiyonlugu vermez.Bu sene çok kötü oynamalarına rağmen ellerine gelen bu fırsatı tepmezler.Arda şampiyonluk ve cl kupasını alacağız derken ikisinide kaybetti bence.Realde 10 yıllık hasreti var cl için.Ligi bile bıraktılar, adamlarda tek hedef cl kupası.

İspanya ligini bırakmak mı? Öyle bir ezeli rekabette ligi bırakmak diye bir şey yok. Dersin ki iki kulvara bir tarafı yetmedi beceremediler.

Ayrıca Atletico için CL kupasını kazanamamak fazla koymaz ama yıllar sonra lig şampiyonluğunu bu şekilde kaybetmek çok daha fazla koyar.

Kısacası kimsenin ligi falan bırakmışlığı yok.

Su yazdiklarin bariz eziklik psikolojisi. Kendi fikrini empoze edemeyip diyecek laf bulamayan bir adamin karsisindakine laf attigini sanmasi vs.

Sen herhalde Fatih Terim hayrani falansin her seyin motivasyonla olduguna inanabiliyorsun cunku. Onu gectim Real bir taraflarini yirtti o maci cevirmek icin cok haklisin zerre motivasyon yoktu. Olmayan motivasyondan son saniyeye kadar kazanmak icin cabaladilar.

Hayir soylediklerin her acidan havada kaliyor ve hala hakli oldugunu iddia edebiliyorsun cok iyi:)

$

Ulan esas ezik olan sensin neden biliyormusun ben adam gibi sana laf anlatmaya çalısıyorum senin cevapların yetersiz kaldıgı için laf çarparak üste çıkmaya çalısıyorsun.Ha laf çarpacaksan bundan sonra bende tillahı var söyliyim.Ondada yanıldın terimden nefret ediyorum şuan.Takımı sattı gitti yemısım onun motivasyonunu.Hayır haklı oldugumun ispatı var hala havada kalır diyorsun.Real gibi takımın açıkla ozaman bana valencia macındaki düşüşünü.3 gün çnce bayernin agzına eden takım.

Ben açıklayayım: Papaz her zaman pilav yemez. Yani şöyle; sahaya yansıtmak istedikleri oyun stili Valencia'ya yetmedi. Aynı zamanda Valencia da maça iyi hazırlanmış olacak ki Real'den puan kaptı. Valencia'ya tebrikler.

Ulan esas ezik olan sensin neden biliyormusun ben adam gibi sana laf anlatmaya çalısıyorum senin cevapların yetersiz kaldıgı için laf çarparak üste çıkmaya çalısıyorsun.Ha laf çarpacaksan bundan sonra bende tillahı var söyliyim.Ondada yanıldın terimden nefret ediyorum şuan.Takımı sattı gitti yemısım onun motivasyonunu.Hayır haklı oldugumun ispatı var hala havada kalır diyorsun.Real gibi takımın açıkla ozaman bana valencia macındaki düşüşünü.3 gün çnce bayernin agzına eden takım.

Bizim rizeyle evimizde berabere kalmak da o zaman aynı nedenden. Ya da Juve galibiyeti sonrası puan kaybetmelerde. Kusura bakma yaklaşımın bizim klasik kahve muhabbeti gibi. Ne demek ya koskoca Madrid Bayerni yendi diye ligi takmayacak.

Hahaha sen laf atarken sikinti yoktu ben ezik dedim diye mi kudurdun:D

Hakli oldugunun ispati falan yok. Sen iki beraberligi motivasyon problemine bagliyorsun ve bu cok mantiksiz. Futbolu etkileyen sayisiz etmen vardir motivasyon sadece bir tanesidir. Real Bayern'i 4-0 yenecek takim degildir mesela ama yenebilir keza Valencia Real'e bu kadar kok sokturecek seviyede degildir ama sokturebilir. Bunun sebebi yanlis teknik tercihler, baskiya ragmen gol atamamak, kucumsemek, motive olamamak vs. olabilir. Motivasyon bu durumlardan sadece bir tanesidir ve motive olmayan takim da 90 kusurde maci oyle bir golle ceviremez ki oncesinde de cok kacirdilar.

$

Yazdıklarının içinde cevabı var zaten... Münih deplasmanında onca efor sarfedip, git gel yorgunluğundan sonra 3 gün sonra çıkılacak maçta düşük performans göstermeleri kadar normal bir durum yok mu? Hayır karşısındaki takım da Kayserispor falan değil Valencia. Sanki çok dandik bir takıma karşı başarısız bir sonuç almışlar gibi konuşuyorsun.

Hahaha sen laf atarken sikinti yoktu ben ezik dedim diye mi kudurdun:D

Hakli oldugunun ispati falan yok. Sen iki beraberligi motivasyon problemine bagliyorsun ve bu cok mantiksiz. Futbolu etkileyen sayisiz etmen vardir motivasyon sadece bir tanesidir. Real Bayern'i 4-0 yenecek takim degildir mesela ama yenebilir keza Valencia Real'e bu kadar kok sokturecek seviyede degildir ama sokturebilir. Bunun sebebi yanlis teknik tercihler, baskiya ragmen gol atamamak, kucumsemek, motive olamamak vs. olabilir. Motivasyon bu durumlardan sadece bir tanesidir ve motive olmayan takim da 90 kusurde maci oyle bir golle ceviremez ki oncesinde de cok kacirdilar.

$

Kudurma yok.Burada karşılık konusuyoruz.Sen laf atınca dedim öle.Ama yok komik momik dersen cevaplarıma bende saydırmaktan geri kalmam.Ben kolay kolay sinirlenmem bu arada.Ya diyorum ya bu senin görüşündür sen dersinki oynadılar kazanamadılar.Ben kabul etmiyorum bu görüşü bu kadar basit güzel kardeşim.Bana göre akılları cl finalinde futbolcuların buda valencia macına yansıdı diyorum.Ha sen beni fanatık realli sandın heralde yediremedin bböyle takımını koruyorsun ffilan sandın.Realden de nefret ederim ben barcalıyım.Ben sadece futbolcular için motivasyon çok önemlidir diyorum.Hatta en önemli unsurdur.

Yazdıklarının içinde cevabı var zaten... Münih deplasmanında onca efor sarfedip, git gel yorgunluğundan sonra 3 gün sonra çıkılacak maçta düşük performans göstermeleri kadar normal bir durum yok mu? Hayır karşısındaki takım da Kayserispor falan değil Valencia. Sanki çok dandik bir takıma karşı başarısız bir sonuç almışlar gibi konuşuyorsun.

Valencia nın durumu ortada.Eski valencia filan yanından geçemez.Bu adamlar bizim takım gibi değil kondisyonları hepsı hayvan gibi.Bizimkiler gibi 3 günde yorulsunlar.Kafa olarak maca hazır olamama vardır birde buradakı olay o.Lig bende demiyorum bilerek bıraktılar ama futbolcularda ister istemez bır rahatlık olur cl de finale kalınca onu demek istiyorum.Normalde valenciayı darma dağan ederdi real.

Atletico Madrid maca su tisört ile cikacak;

[attachment=10106:image.jpg]

Helal Olsun. Barcada twitterda cok güzel bir paylasim yapti unutmayalim;

[attachment=10107:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    image.webp
    53 KB · Görüntüleme: 230
Geri